Pitrex 1 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Warszawa , a co z SingStarem? A jak myślisz drzemy mordę XD No dawno z tobą Nevan nie śpiewałem XD To może i ja przyłącze sie do darcia mordy Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Baletnica to oczywiscie LAW Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) To może i ja przyłącze sie do darcia mordy Wszyscy są mile witani Co powiecie o turniej w singstara kto zdobędzie najmniej punktów, tylko musi być komisja kto się stara zjebać a kto po prostu jebie nutkę XD Właśnie Matt może jakiś re-match, "Britney Spears - Baby One More Time" jeśli oczywiście się zjawisz XD Baletnica to oczywiscie LAW Tego to nawet Rutkowski by się nie domyślił. Edytowane 29 października 2008 przez Bażant Cytuj
szyper 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Ogólnie byłoby dobrze gdyby było jak najwięcej konsol cztero portowych. Jak gramy dwu portowych to nawet dwa pelicany mega lagują. Cytuj
Di 839 Opublikowano 29 października 2008 Autor Opublikowano 29 października 2008 Dlatego właśnie Pelicany nie są tak dobrymi przejściówkami jak niektórzy mówią BigBena/Venoma stawiam znacznie wyżej. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) Warszawa , a co z SingStarem? Chyba zapomniałeś o Łodzi, kolego! Widzę Nevanie, że się Singstar spodobał? Jak będziecie darli mordy to ja w to wchodzę, zawalczę o browara z KAŻDYM! Tylko czy się znajdzie odważny... Jedynie w mikrofony mogę z kimś zagrać, bo w Tekkena jestem cienki jak sik pająka, "nawet" Velu już mnie leje! Jakub, Freefrag - jak to będzie z tym darciem mordy w kafejce? Da radę coś skręcić? Wiecie, muzyka łączy ludzi - poprzednim razem w Bełchatowie się znalazło o świcie paru CS playerów, którzy złapali za majki i nie powiem, jeden nawet wymiatał! PS. Może ktoś chętny do SC4 się znajdzie też, jakiś mały freeplay? Nie bić. Elo Elo! Edytowane 29 października 2008 przez tokis Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) w takim razie od razu mówię że moja konsolka ma 4 porty USB P.S. odważny juz sie znalazł P.S.2 w Calibura ja chętnie zagram...4-ka ? Edytowane 29 października 2008 przez Pitrex Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Mnie tam nie trzeba namawiać. Tokis z tobą o piwo w singstara na pewno nie zagram, masz tu automatycznego auto win-a. Już to czuję Warszawa, Łudź i Wrocław w singstara. Kurwa nie mogę się doczekać ;P Cytuj
FreeFrag 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Warszawa , a co z SingStarem? Chyba zapomniałeś o Łodzi, kolego! Widzę Nevanie, że się Singstar spodobał? Jak będziecie darli mordy to ja w to wchodzę, zawalczę o browara z KAŻDYM! Tylko czy się znajdzie odważny... Jedynie w mikrofony mogę z kimś zagrać, bo w Tekkena jestem cienki jak sik pająka, "nawet" Velu już mnie leje! Jakub, Freefrag - jak to będzie z tym darciem mordy w kafejce? Da radę coś skręcić? Wiecie, muzyka łączy ludzi - poprzednim razem w Bełchatowie się znalazło o świcie paru CS playerów, którzy złapali za majki i nie powiem, jeden nawet wymiatał! PS. Może ktoś chętny do SC4 się znajdzie też, jakiś mały freeplay? Nie bić. Elo Elo! Nie wiem jak to będzie pewnie na miejscu się dogada sprawę pewnie nie będzie większego problemu byleby to nie trwało za długo ;] cs zaczyna o 9 grę w niedziele pewni sami też będą imprezować coś w kafeji ;p Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Niestety nie zjawię się na turnieju - proszę o wykreślenie z listy. Cytuj
Di 839 Opublikowano 30 października 2008 Autor Opublikowano 30 października 2008 Do baletnicy to bliżej Kumie: http://pl.youtube.com/watch?v=5MynVp7mdz4&e Niestety nie zjawię się na turnieju - proszę o wykreślenie z listy. Szkoda, Krakersik :cierpienie: Liczyłem na jakiegoś Tekken Balla w SC4. Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Szkoda, Krakersik :cierpienie: Liczyłem na jakiegoś Tekken Balla w SC4. Krakers nie może bo pracuje na degustacji w Tesco... w roli głównej Cytuj
Keii 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Dopiszcie jeszcze jednego ziomka z ŁDZ'tu !!! Nick: Kostek`TNT (Tekken Nazi Team xxxxxxxxD ). He's noob but good... no i dobrze tankuje xD Cytuj
FreeFrag 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Do piątku są możliwe dopisywanie/zmiany! potem zapisy off ;] Cytuj
Rafimaru 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Z przykrością zawiadamiam, iż pomimo szczerych chęci, nie będę mógł wziąść udziału w TTP#2. Proszę o niezwłoczne wypisanie mnie z listy obecności. Cytuj
FreeFrag 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 szkoda, aha i taka mała uwaga - to nie jest TTP#2 tylko zwykły przystanek TTP: Bełchatów Edition Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 listopada 2008 Autor Opublikowano 3 listopada 2008 Lista została zaktualizowana. Tak jak napisał FreeFrag, zapisy trwają do piątku (włącznie?). Potem nie ma szansy na dopisanie kogokolwiek - choćby to był Cabanas aka Pączek - więc niech każda osoba wybierająca się na turniej sprawdzi, czy jej nick znajduje się na liście. Nie chcemy, by doszło do nieprzyjemnych sytuacji. Cytuj
CBX 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Mam prośbę o przeniesienie mnie (Sepkong) do jakiejś późniejszej grupy. Dziś dowiedziałem się, że będe w nocy z 14 na 15 wracał z Wolfsburga. Mój brat zwany Gagarinem będzie w Bełchatowie na czas, to zapłaci za mnie wpisowe, ok? Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 listopada 2008 Autor Opublikowano 3 listopada 2008 Ok. Jeśli śledziłeś temat to wiesz, że trafisz do grupy z Bananem bądź Pitrexem Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Ok. Jeśli śledziłeś temat to wiesz, że trafisz do grupy z Bananem bądź Pitrexem Banan ma brata daktyla i siostrę brzoskwinkę Cytuj
mashter 54 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Powinienem się pojawić, także dopiszcze mnie do listy. Cytuj
Womb_Raider 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Proszę o dopisanie mnie do listy i nie umieszczanie mnie w grupie z Warszawiakami (jeśli się pojawią) . Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 (edytowane) Proszę o dopisanie mnie do listy i nie umieszczanie mnie w grupie z Warszawiakami (jeśli się pojawią) . Czujemy się zaskoczeni... ktoś ty ?? Nowy nabytek w Arenie o którym słyszałem ?? Edytowane 6 listopada 2008 przez Bażant Cytuj
Keii 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Proszę o dopisanie mnie do listy i nie umieszczanie mnie w grupie z Warszawiakami (jeśli się pojawią) . Czujemy się zaskoczeni... ktoś ty ?? Nowy nabytek w Arenie o którym słyszałem ?? Hłehłehłe - pewnie to sway pod FakeNickiem xxxD Albo to ty udajesz nowego żeby udawać 15 latka xxxD Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Cicho bo cukierki wstawię na lodówkę i będzie Ci smutno XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi