Cambion 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Nie faworyt, a osoba odpowiedzialna za prowadzenie grupy. Fuck, Di!!! Let me dream!!! :slinotok: PS. Jak ja Cie nienawidzę Di... Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Nie wiem na co narzekacie, moja grupa wygląda jak wieczorny spacer z piwem. Tyko ten Nevan jeden mi przeszkadza... Di dzięki że okazałaś się prekognitą i nie dałeś mi prowadzenia grupy, z czasem byłbym tak pijany że nie był bym w stanie notować wyników. Cytuj
Di 839 Opublikowano 13 listopada 2008 Autor Opublikowano 13 listopada 2008 Nie wiem, czy jutro będę miał dostęp do Internetu, więc w razie czego łapcie mnie przez komórkę. Numer jest podany na stronie imprezy. Do zobaczenia w sobotę. --- Przypominam jeszcze o tym, kto zadeklarował zabranie konsoli: 1. Di 2. Tokis 3. Velurian 4. Keii 5. Gajda 6. Pitrex Cytuj
Keii 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Konsola jest zwarta i gotowa do drogi no chiba że ktoś ją piwem zaleje xxxD Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Keii nie obchodzi mnie twoja noga:) Masz byc na turnieju:D Wisisz mi wafle, ktrórych ci nie odpuszcze:D Pamietaj firma Sonko, smak naturalny:DD Cytuj
Keii 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Już skończ z tymi waflami dzieciaku , wiem że swój do swojego ciągnie ale nie długo w skrzynce pocztowej mam się spodziewać listu z pogróżkami??xxxD Cytuj
borut 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Witam chce zawiadomic ze nie bedzie mnie na turnieju z powodow rodzinnych. Nie wiem jak pozostali znajomi ale mnie napewno nie bedzie z gory przepraszam i czekam na nastepny turniej na ktorym mam nadzieje ze bede jesli nic mi nie wypadnie. Zycze powodzenia Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 (edytowane) mnie tez nie bedzie, nagle niespodziewane wydatki zniwelowaly moja szanse pojawienia sie w turnieju! (Di wyslalem Ci PM-ke w pewnej sprawie) EDIT: Muflona i Chudego tez nie bedzie Edytowane 14 listopada 2008 przez Pychu Cytuj
Ana 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 UWAGA WAZNE! Zmieniło się miejsce turnieju - restauracja Jan, ul. Lipowa 77 Cytuj
FreeFrag 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 (edytowane) WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.cybersport.pl/newsy/pelny/TTP_zmienia_lokalizacje WAŻNE!! ZMIANA MIEJSCA IMPREZY!! JUTRO O 9.00 WIDZIMY SIĘ NA ULICY LIPOWEJ 77 W RESTAURACJI "JAN", PRZED WEJŚCIEM BĘDZIE STAĆ DUŻY BALON YAMO - REACTOR !! - nie daleko mcdonalda. Edytowane 14 listopada 2008 przez FreeFrag Cytuj
VHO 3 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Dobra nazwa miejscówki na turniej tekkena PS. Alik, Krysta, Guardian, Szyper; powodzenia kurde Cytuj
Roman_pies 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 yo yo yo ludzie jutro sie spotykamy i moze znowu ktos przyniesie singstara :D:D Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 (edytowane) yo yo yo ludzie jutro sie spotykamy i moze znowu ktos przyniesie singstara :D:D Bez paniki sytuacja opanowana, Warszawa instaluje singstara na imprezie !!! Wy tam w Bełchatowie zamiast tego przygotujcie zimną wódkę i laski (bolesny fakt obecności fastlegs... z nieoficjalnych źródeł słyszałem że doberman dozorcy przeżył wyłącznie dzięki sprawnej pomocy weterynarzy) Mam takie nieoficjalne pytanie, czy zauważyliście zależność że jak mam Pannę zabrać na turniej to każda zrywa 1-2 tygodnia wcześniej... podłe nie... może to sygnał żebym przestał grać w tekkena albo został gejem... P.S. Proszę was jak dobrych i zacnych kolegów, potrafiących docenić dobro drzemiące w drugim człowieku jak się napierdolę i będę działał w kierunku fastlegs... to użyjcie wszelkich dostępnych środków żeby pozbawić mnie świadomości... nie chcę się ośmieszyć na forum publicznym... Velur ty pewnie chętnie pierdolnął byś mi w łeb jakimś stołem albo monitorem. Bracie zrobił bym dla Ciebie to samo... Edytowane 14 listopada 2008 przez Bażant Cytuj
Keii 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Jako jedyna trzeźwa o tej porze osoba uznaję że mogę zrobić ci całą masę krzywd , kar i innych fetyszowskich rzeczy jeśli się twe skłonności zwrócą na szybkienóżki.Ale jeśli to ja się napiEerdollę i uznam że gips mi jest nie potrzebny to po prostu każcie mi iść spać xxxD Cytuj
Eqester 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Trochę późno daję znać, ale mnie, Kitosa i Madiego nie będzie. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Szkoda, bo liczyłem na konfrontacje Kitos vs Pitrex ;] Cytuj
Di 839 Opublikowano 15 listopada 2008 Autor Opublikowano 15 listopada 2008 Zakończyły się rozgrywki w dwóch grupach. Z pierwszej wyszli Mashter, Swayman, Guardian i Tokis, a z drugiej Gajda, Punisher, Maargoth i Krysta. Po zakończeniu grup dojdzie do głosowania wśród zawodników, czy chcą zakończyć turniej indywidualny dziś czy jutro. Trochę późno daję znać, ale mnie, Kitosa i Madiego nie będzie. Mieszkacie w innej strefie czasowej...? o_O --- Kilka minut po północy: Sway i Gajda w finale, Szyper na najniższym stopniu podium, a Krysta czwarty. EDIT: 1. Gajda (DJ) 2. Sway (Raven, Steve, Julia) 3. Szyper (DJ, Feng, Heihachi) 4. Krysta (Heihachi) Drabinka: http://img255.imageshack.us/my.php?image=t...kkendrdenb4.jpg --- Drużynówka: 1. Bart (Asuka), Nevan (Anna), Gajda (DJ) 2. Di (Panda), Cambion (Marduk), Swayman (Steve) Cytuj
gubu 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Gratulacje dla Adasia za 1 miejsce - fajnie że szyper i Krysta byli tak wysoko bo ćwicząc teraz z nimi czasem w Poznaniu wiem że za dużo do czołówki nie tracę a kiedyś na jakiś tur się jeszcze uda wybrać ;0 - pozdrowienia i gratulacje dla podiumowiczów raz jeszcze :0 Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Wypas - TcT na podium Gratulacje Szyper i Krysta Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 (edytowane) Zalujcie ze nie widzieliscie ci DI panda robil.... gral jako pierwszy w teamie i hehe, tylko Gajda go rozwalil i Frizen, reszta polegla. Ciekawe co by bylo jakbys DI zagral w turnieju. Pewnie top 3 by bylo:D Edytowane 16 listopada 2008 przez Tundra Cytuj
Guardian19 0 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 (edytowane) Wróciłem w końcu xD (7-8h podróży) A więc zacznę od pozdrowień dla wszystkich obecnych na turnieju od Krysty. A teraz moje 3 grosze: 1. Turniej pomimo strasznie niskiej frekwencji 30-32 osób miał świetny klimat. Nie obyło sie oczywiście bez potknięć np. początkowo były tylko 2 stanowiska do gry (to już jest chyba tradycja na TTP), czy rozpoczęcie rozgrywek o 15.00 był bardzo profesjonalnie zorganizowany i prowadzony przez Di. Trafiłem do zdecydowanie najmocniejszej grupy turnieju Sway, Masther, Tokis, Junior, Di oraz Goro z której wyszedłem na 3 miejscu. W DE pierwszy mecz przegrałem z Gagarinem, po czym Wygrałem ze Ślepym żeby zostać wyeliminowanym przez Szypera. Turniej zakończył sie jeszcze pierwszego dnia wygrana Gajdy. 2. Cały turniej mówię to z pełną odpowiedzialnością przebiegł pod hasłem RZUCAJ BO NIE ZABIJESZ co było widoczne w dosłownie każdej walce nawet ludzie którzy zwykle nie używają rzutów Krysta i Szyper zdecydowanie nagminnie stosowali ten sposób odbierania energii przeciwnikowi. 3. Wielki szacunek dla moich ziomków Krysty i Szypera za zajęcie tak wysokich miejsc na turnieju. 4. Podziękowania i pozdrowienia Di: za profesjonalnie poprowadzony turniej, za przydzielenie mnie do tak ch....ej grupy i za pomoc w znalezieniu noclegu, Cambion: Za rozmowy oraz za wspólne "zwiedzanie" Bełchatowa, Velurian: za imprezkę przed turniejem oraz spary, rozmowy i w trakcie turnieju, Junior aka Blondi oraz Bart: jesteście ludzmi zdecydowanie pozytywnie zakreconymi lub świrami co kto woli wielkie dzieki za wszelkie przeprowadzone w tym klimacie rozmowy i spary Ślepy oraz Andrzej: za wspólny Team spary i rozmowy Gajda: nieraz jednak opłaca się pocierpieć w trzeźwości przez trochę by wygrać tura człowieku szacun i gratulacje oraz wszyscy inni których nie wymieniłem a z którymi grałem czy rozmawiałem podczas turnieju. 5. Czekam na następną edycje TTP ale tym razem może w jakimś większym mieście najlepiej Poznaniu Edytowane 16 listopada 2008 przez Guardian19 Cytuj
Di 839 Opublikowano 17 listopada 2008 Autor Opublikowano 17 listopada 2008 Pozdrawiam 2nd Gen. Sway'a, któremu przy okazji niemal każdego turnieju lub zlotu nie siedzą na mnie gwarantowane akcje... Ciekawe co by bylo jakbys DI zagral w turnieju. Pewnie top 3 by bylo:D Ja startowałem w turnieju indywidualnym, ale moja Paulinka była co najwyżej żenująca Ja grać w Tekkena nie potrafię i jedyne co pomaga mi czasem w walkach to Panda, na której nowe oblicze (hellsweep + twin pistony) czekam. A dla ścisłości, to w teamówce wygrałem z: Sepkongiem, Tundrą, Łysym, VeluriaNem, Tokisem, Bartem i Nevanem. Sway w naszym teamie zagrał jedną walkę i - oczywiście ( ) - przegrał. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) Z gory sorry ze nie moglem byc, szczegolnie dla Di, bo taki 'nieprzyjazd' wplywal na grupy, ale wypadla mi sprawa rodzinna : -E. Szkoda, bo mialo byc fajnie, lodz, turniej, lodz eh = o. Sorry do wszystkich, ktore mordy=P chcialem zobaczyc (od wro po lodz, opole, wawe, poznan), bywa. Gajda Misku, w koncu lamo!!: D Nevan nie dygaj : >, juz niebawem meeting =]. Punisher, nie wierze, ze byles ^_^, odezwe sie niebawem, mam nadzieje, ze uda mi sie Ciebie przelobbowac na meeting 8D. Gratzy dla Swaya, Szypa i Swaya za podium . I Krysty za miejsce tuz obok, nice! Di nie zapominaj o Twoich extremalnych barkach u Pawła :- P. No i oczywiscie gratzy ekipa za SBO, wypas:). Edytowane 17 listopada 2008 przez solo/ng Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi