ShinMoteuchi 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 (edytowane) Relacja moja i Łysego znajdzie się na http://www.kzme.pl ... Jak tylko jeden z Nas napisze Foty tez beda! Edytowane 20 listopada 2008 przez ShinMoteuchi Cytuj
KRYSTA-GG- 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 wielkie dzięki Velowi za spanko i miły wieczór na hawirze, w Poznaniu będzie za to flaszka - zapewne, dzięki moim ziomkom z TcT za zajefajnie spędzony czas(szkoda że nie jechalo wiecej głów..), Di za hosting, no i całej reszcie za dobrą zabawe na turnieju. Jeszcze raz brawo Adaś! P.S. nikogo za nic drugi raz nie będe przepraszał Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 (edytowane) Nie to zebym sie czepial szczegolow ale: Trafiłem do grupy z Szyperem,Cambionem,Gagarinem,Frizenem,Bartem,Duo,Romanem Wyszedłem na 3 cim miejscu z grupy-1-Szyper,2-gagarin,3-ja,4-freezen Nastepnym razem nie dam sie tak latwo pokonac. Tak to jest jak sie gra DJ nie ze swojej strony i to jeszcze ze zmarznietymi rekami Turniej ogolnie wypadl niezle, miejscowka dawala rade jak i nazwa tylko trzeba bylo troche pozwiedzac Belchatow zeby trafic. Drugie co mi sie rzucilo w oczy to 2 stanowiska do grania w Tekkena. No ale wazne ze pozniej juz wszystko bylo ok. Szkoda tylko ze z Pitrexem pojechalismy na ostatnia runde z Cambionem i wszystkie krzesla i fotele byly pozajmowane i bylismy zmuszeni spac na ziemi. Do grupy trafilem razem z Velurianem, Gagarinem, Duo, Romanem, Cambionem, Szyperem i Bartem. Z Velu przegralem 2:0 jak juz wczesniej napisal ugrywajac po rundzie w kazdej walce. Gagarinem wygralem 2:0, po niezlej nerwowce pod koniec 1 walki druga wygralem w miare latwo. Musisz nauczyc sie troche wiecej setupow Duo zagralem Ravenem wygrywajac spokojnie 2:0. Romanem to samo co wyzej. Szyperem dostalem 2:0. Tutaj zle wstawanie zrobilo swoje. Bartem wygralem zdecydowanie 2:0. W walce z Cambionem dalo mi sie we znaki moje zerowe ogranie na Marduka. Przegralem o ile pamietam 2:1. I wlasnie, ludzie czy Wy nie spicie w nocy Co z tego ze wyszedlem z grupy (o czym sie dowiedzialem po powrocie z Mc'a) jak dostalem pozniej 3:0 z Mashterem a pozniej Krysta usypiajac przy obu walkach . No ale mamy demokracje skoro wiekszosc chciala to nie mam nic do gadania... SBO Razem z Tundra i Sepkongiem dostalismy druzyne w ktorej byl Di, Cambion oraz Sway. Sepkong przegral grajac Baekiem z Di 3:2 w rundach. Tundra tak samo tyle ze Ravenem . Gdy nadeszla moja kolej wygralem 3:2. W nastepnej walce tak jak w grupowych Cambion ztacklowal mojego DJ wygrywajac 3:1. Tak skonczyla sie nasza przygoda z SBO. Niestety po drodze ani w trakcie turnieju nie mielismy takich kwiatkow jak Velu, wiec to tyle. Podro dla: Tundry - za wspolna podroz oraz przekonywanie mnie blisko miesiac zebym pojechal Oraz za zaklad na bardzo przychylnych zasadach. Oddam Ci ta druga dycha przy nastepnej okazji. I oczywiscie za klotnie odnosnie Tekkena. Gagarina - tu tez za podroz i za sparingi tuz przed turniejem Sepkonga - milo bylo Cie poznac. Pogralismy troche na turnieju i dobrze Ci radze zmien tego Baeka na kogo innego bo to nie jest postac dla Ciebie. Pitrexa - za towarzystwo w kafejce, spary oraz granie o 1 nad ranem Swaya - za spacery do Mc noi rozmowy na przerozne tematy. Malo pogralismy na tym turze mam nadzieje ze na nastepny pojedziesz i pogramy cos wiecej Pawla vel 2nd Generation Swayman - Pogralismy troche, ale najbardziej zapadlo mi w pamieci porownywanie Tekkena do wojny Oraz dla wszystkich z ktorymi gralem, badz rozmawialem. Edytowane 20 listopada 2008 przez XFrizenX Cytuj
CBX 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) cokolwiek napiszę: Ja po powrocie z Niemiec i nieprzespanej nocy nie byłem w stanie grać normalnie w Tekkena (tu szacun dla ludzi, którzy byli na bani, kacu itp, a grali na poziomie). I dlatego nawet z grupy nie wyszedłem, normalnie wstyd. Co do drużynówki, to Di - grasz inaczej Pandą, niż mój brat. A do tego niepotrzebnie wystawiłem Baeka, bo w misia Baekowskie juggle szczególnie po b+4 nie siedzą. pozdrowienia: Di - ogólnie uznanie za organizację Gagarin - na tym turnieju grałeś Yoshimitsem jeszcze bardziej finezyjnie niż w domu Frizen - jako, że Ty też z Wrocławia, to jeszcze pogramy. A wtedy już nie będę spał z padem w rękach, tylko grał (niekoniecznie Doo Sanem) Pitrex - zagraliśmy chyba tylko 2 walki przy stanie 1:1, a Twoja gra Bryanem cieszy oko Tundra - hmmm od czasu turnieju w Dzierżoniowie to chyba postępów nie zrobiłeś A i chyba nie miałeś pomysłu na grę - albo buforowane rzuty, o których nie kcę już słuchać, albo qcf+2, dżagiel i setupy. Popracuj nad CIEKAWSZĄ grą. Bażant - Julką mnie sklepałeś, a a propos Baek vs. Baek - ścianę robiłem f+1,2,3,3,3; a Ty coś mówiłeś o silniejszej? Bom zapomniał. A i takie akcje, jak rzut z podjazdu d/f+3~f; [FLM] f+2~3; albo d/f+3~f; [FLM] f+4 na przystopowanie jakoś nie dawały rezultatów, przeciwnie niż jak gram w domu z bratem Alik - się fajnie grało, nie sępisz na jedną akcję, wiesz, że postać ma kilkadziesiąt ciosów DevilJin - coś mnie tam chyba kojarzyłeś z online'a, w którego od dawna już nie gram; btw: nie pamiętam - kim grałeś? Dużo rzucałeś? pozrdawiam resztę, gratulacje dla podium Edytowane 21 listopada 2008 przez CBX Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Teraz kolej na moje wypociny... 8) Na początek gratulacje dla podium, a szczególnie dla Gajdy :1pl: który jak widać na trzeźwego gra o wile lepiej. Następnie podziękowania za organizację dla Di i FreeFraga - jak zawsze profeska i oby tak dalej :piwo: Co do turnieju to szkoda, że frekfencja nie dopisała, ale cóż taki urok polskich turniejów (za to atmosferka jak zawsze zjawiskowa :> ). Co do tego, że nie wyszedłem z grupy :nerd: , no to cóż melanż i nie spana noc dzień wcześniej dały o sobie znać no i jeszcze ta jazda na kacu z rana, masakra. No, ale cóż, życie. :cierpienie: Prywata: TLT - cóż moge napisać: za wami w ogień chłopaki i pamiętajcie Warszawa pozdrawia Łódź i do zobaczenia pewnie jakoś niedługo :piwo: TcT - kurcze wreszcie oprócz Krakersa poznałem lepiej kolejną część waszego licznego Teamu i musze powiedzieć że spoko z was ziomki a nie takie snoby jak wcześniej myślałem :piwo: . Co do tego czy my się z Bażantem lubimy to powiem że my sie tak naprawde kochamy, ale nasza miłość wyraża się "jechaniem" po sobie, a nie lizaniem się po dupach tak jak ma to miejsce w niektórych teamach :peace: Gajda, Nevan, Bart - trzymacie poziom ja zawsze, oby tak dalej :piwo: I oczywiście pozdro dla wszystkich których nie wymieniłem, a z którymi miałem przyjemność poobcować przez te dwa dni PS. Di ty chyba zostaniesz świętym męczennikiem, 3 dni z fastlegs :zgon: :waah: Cytuj
CIGEN 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 trochę spóźnione ale graty dla Adasia w końcu coś wygrałeś chłopie you say "end of dreams" and you won i graty także dla reszty podiumowiczow widzę ze poznań tez coś pokazał Cytuj
Duo 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 NAJS (pipi) było ;] fajnie się grało (po turnieju) a co do grupy zagrałem gorzej niż po graniu w tekkena po 2 miechach x_x ...... przegrałem nawet z romanem który zabił mnie używając SS+3+4 kinga i chwytów ....jest mi siebie żal : X szczerze xD"" :o ale i tak czekam na jakąś powtórkę( w końcu DR w Toruniu : D juz niedługo) i ogólne Thx dla Di i Fraga za robotę ;] fajnie było btw Tekken sie xD i jest beznadziejną grą xd ale i tak chętnie zagram Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 (edytowane) Bażant - Julką mnie sklepałeś, a a propos Baek vs. Baek - ścianę robiłem f+1,2,3,3,3; a Ty coś mówiłeś o silniejszej? Bom zapomniał. A i takie akcje, jak rzut z podjazdu d/f+3~f; [FLM] f+2~3; albo d/f+3~f; [FLM] f+4 na przystopowanie jakoś nie dawały rezultatów, przeciwnie niż jak gram w domu z bratem Albo 4,4, d+2 na prostej ścianie i masz zgadywanki albo jak siądzie plecami po b+4 tylko d+2... działa podobnie A jesli chodzi o WD z Flamingo to najlepiej żebyś robił iWS+4,4~FLA albo opckje typu 4,4 wyśmienite też jest 3,3 z Fla albo 3,4,4,3~FLA. Ogólnie Baek jest prostą postacią, po 20 min na practis potrafiłem już wszystko co potrzebne etc. Edytowane 22 listopada 2008 przez Bażant Cytuj
Di 839 Opublikowano 22 listopada 2008 Autor Opublikowano 22 listopada 2008 Filmy z turnieju powinny się pojawić u mnie na YT dziś lub jutro Di - grasz inaczej Pandą, niż mój brat. Innymi słowy: Twój brat nie gra na jana We wtorek pograliśmy trochę z fastlegs w Arenie (cały czas Panda vs Yoshi) i nawet nie janiłem, więc muszę umówić się któregoś dnia z Cambionem i Ravemanem, żeby sprawdzić, jakie rezultaty daje taka gra Cytuj
ShinMoteuchi 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Di, kiedy filmiki z turnieju? Cytuj
alik 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 człowieku niema i nigdy nie będzie Cytuj
ShinMoteuchi 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 człowieku niema i nigdy nie będzie Człowieku, Bełchatów mam na dysku. ELOOOO! Cytuj
Di 839 Opublikowano 25 listopada 2008 Autor Opublikowano 25 listopada 2008 Przecież filmy są od soboty... Cytuj
ShinMoteuchi 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Przecież filmy są od soboty... Dostane linka? Cytuj
Di 839 Opublikowano 25 listopada 2008 Autor Opublikowano 25 listopada 2008 http://www.youtube.com/view_play_list?p=50E2E34DBEB71081 Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 listopada 2008 Autor Opublikowano 27 listopada 2008 Wciąż brak zdjęć? Z tego co pamiętam, to Nevan robił zdjęcia aparatem Gajdy podczas rozdania nagród. Cytuj
Nemesis91 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Ja posiadam Kilka Fotek z turniej które robił Goro:) PS: Tokis teraz ty proś się o rewanż Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Ja posiadam Kilka Fotek z turniej które robił Goro:) PS: Tokis teraz ty proś się o rewanż Własnie, teraz Nemesisi ty sie proś o rewanż Cytuj
Nemesis91 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 No no na ostatnim turnieju to ty się prosiłeś mnie<lol>:PP Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2009 Relacja z TTP2 by Headshot.pl Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Fastlegs i jezyk <3 <3 <3 !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi