_Kamaz_ 7 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Eminem.jpg : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No taka zwykla, no:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 417 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 W zimne dni pomykam w czapce tego typu : http://www.filmcritic.com/misc/mepics.nsf/...File/eminem.jpg No, całkiem fajna czapka ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 (edytowane) Ja pomykam w czymś takim tylko inne kolory( czarno-czerwona)- wszelkie podobieństwa ze zblazowany premierem pewnego środkowo-europejskiego kraju, niezamierzone! Edytowane 2 Lutego 2012 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 taki sztosik zamówiłem sobie <ok> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 @up (pipi)owa prawie jak ta: Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 chyba cie po(pipi)alo czapka butcha jest solidnie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 chyba do hawajskich koszulek Roziego. Cytuj Odnośnik do komentarza
kapell 0 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) taki sztosik zamówiłem sobie <ok> Też się nią jaram tylko ceną już nie bardzo, poprzednie modele czapek od WePeaceIt również były spoko. Edytowane 20 Października 2012 przez kapell Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 latam sobuie od dluzszego czasu w tym snapie crooks & castles i jedyne co moge powiedziec, to ze zayebiscie polecam ta firme <joł> tylko troche drogo Mialem tez tego snapa, ale za plytki na moje ogromne czambo byl W planach mam teraz tego snapa hazela kupic, ale kuresko drogo :C EJ CHLOPAKI pokazcie lina do tej czapy wyzej bo zacna w uj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 http://fameless.hostinet.pl/fmls.mmxi.htm Tutaj jest, ale wyprzedana i wątpię, czy będzie restock. Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Też posiadam tego CRKSa i jest świetny, zaje.biście leży i konkretnie wykonany. Propsuję, posiadam też szaraka Cocaine & Cavior i o ile też jest wyśmienicie wykonany to ma strasznie dziwny krój i praktycznie w niej nie chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Rozi mialem na mysli ta Buczstejna, bo ta od fejmles wyrwalem no Cytuj Odnośnik do komentarza
kapell 0 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 @up http://www.weshopit.pl/product/?sesja=169&product=308 Braciak dostał od nich kilka ciuszków w ramach supportu i muszę powiedzieć ,że jakość pierwsza klasa. Made in Poland Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Kiedys widzialem faceta w czyms na wzor nausznikow, ale z "palakiem" przechodzacym z tylu glowy i tworzacym jakby calosc z czescia przykrywajaca uszy. Przyznam ze wygladalo to uber kewl. Ktos to kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 http://tinyurl.com/cfs7cj6 sam takie mam i sobie chwale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 O prosze, rzeczywiscie bylo to cos podobnego. Jakiej one sa wielkosci? Na zdjeciach wygladaja na dosc duze, zajmuja raczej pol glowy czy tylko zakrywaja uszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 noszę czapkę. jest czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) O prosze, rzeczywiscie bylo to cos podobnego. Jakiej one sa wielkosci? Na zdjeciach wygladaja na dosc duze, zajmuja raczej pol glowy czy tylko zakrywaja uszy? zakrywaja wiecej niz same uszy , ale to zaleta a nie wada. ot pokrywaja tez czesc policzkow. tak czy siak kure.wsko dobrze grzeja no i nie wyglada sie jak kondom niczym w tradycyjnych czapach naciaganych na leb Edytowane 22 Grudnia 2012 przez erix Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 co to za moda dziś na te nakrycia głowy z dupy.. jakies czapki z naklejkami na daszku, łażenie w zimowych czapkach w lecie... czapki wygladające jak prezerwatywy na łbie.... gdzie sie podziały dawne za(pipi)iste kapelusze?! to jest coś, przymierzam sie żeby kupić melonik Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kapelusze bylyby za(pipi)iste, zeby nie ich anachronicznosc. A juz najgorzej to jak idzie jakis gimber z kapeluszem na glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Do tego trzeba jakoś wyglądać. Ja z moim ryjem to o chodzeniu w kapeluszu mogę zapomnieć. Tak samo mam z okularami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Do kapelusza trzeba umieć dobrać strój przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Do kapelusza trzeba umieć dobrać strój przede wszystkim. to prawda, mimo że możliwości jest całkiem sporo to trzeba zachować odpowiedni styl żeby pasowało co gorsza to zależy też od kapelusza, to co pasuje do modnych dziś kapelusików w stylu mafii włoskiej, nie bedzie raczej pasować do angielskiego melonika Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Yano, nie zapomnij o monoklu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi