Yano 3 697 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 (edytowane) co to w ogole za moda z tymi czapkami i głupimii naklejakmi, drażni mnie to od dawna co sie stało z takimi czapkami? (glownie chodzi mi o kształt daszka i dopasowanie do głowy) zamiast tego wszędzie widać "białych murzynów" w takich kwadratowych, krzywo założonych, z głupim prostym daszkiem i debilną naklejką JAK ŻYĆ?!? Edytowane 10 maja 2013 przez Yano Cytuj
ofsajd 1 118 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 nic sie nie stało? na każdym bazarze takie kupisz, albo w tesco choć nie tylko: Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Ja pier'dole jano ty mentalnie siedzisz caly czas w latach 90 chyba. Czapka z zagiętym daszkiem XD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 (edytowane) no wybacz mi że nie jestem białym murzynem i nie lece na takie czapki jak justin bieber\ ofsajd - ja nie tyle pytalem "gdzie je monza kupic" tylko co sie stało w sensie co sie stało że sie zesrało ;p dlaczego taka porąbana moda sie panoszy ;p Edytowane 10 maja 2013 przez Yano Cytuj
Gość Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 jedyne spoko nakrycie głowy to jarmułka Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Yano, te 'głupie czapki' są 100x bardziej dopasowane do głowy niż Twoje z zagiętym daszkiem, bo są pod konkretny rozmiar głowy kupowane, przynajmniej jeśli chodzi o fullcapy. Co do naklejek to brocha każdego czy sobie zdejmie, czy nie - ja odklejam i tyle. I nie wiem co mają Murzyni do tego wszystkiego? To jak Murzyni coś ubierają to biali nie mogą i odwrotnie? Te czapki wzięły się od bejsbolistów, a nie Murzynów. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 no ale chyba nie powiesz że to murzyni zapoczatkowali (albo rozpropagowali) tego typu mode, a teraz jest pełno "białych murzynów" jak justin biebier ktorzy to kopiują do murzynow nic nie mam, z białych murzynów sie śmieje, a czapki mi sie nie podobają ;p Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Dokładnie, ja tak samo odklejam ale od full capow wole snapbacki i ostatnio kupowane przezemnie czapki to snapback co do naklejek to jestem jeszcze w stanie zrozumieć hologram pod spodem ale naklejka z rozmiarem głowy to trochę wiocha Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Noszenie czapki z daszkiem oznacza bycie 'białym murzynem'? W sumie to je.bnij się w łeb. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Warsaw Cracow Poznan Katowice wtf? gdzie tu logika? Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Ja w ogóle nie rozumiem po co się nosi coś na głowie latem albo wiosną. . Jedyne powody to ewentualnie: ukrycie nieumytych włosów albo ochrona przed rażącym słońcem. No ale gimbery noszą czapkę całymi dniami 365 dni w roku.Zimą rozumiem, bo zimno no ale wtedy czapka na uszy jest wskazana Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Ja w ogóle nie rozumiem po co się nosi coś na głowie latem albo wiosną. . Jedyne powody to ewentualnie: ukrycie nieumytych włosów albo ochrona przed rażącym słońcem. No ale gimbery noszą czapkę całymi dniami 365 dni w roku.Zimą rozumiem, bo zimno no ale wtedy czapka na uszy jest wskazana Swag ziomek. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 Czapki z daszkiem. A na co to komu? A po co? Marihunaen. Cytuj
Gość Opublikowano 10 maja 2013 Opublikowano 10 maja 2013 antychrysty gdyby mogly to by w czapce do kosciola wlazly. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 Noszenie czapki z daszkiem oznacza bycie 'białym murzynem'? W sumie to je.bnij się w łeb. nie byle jaka czapka tylko pewien styl w połaczeniu z resztą odzieży Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 (edytowane) poszukaj sobie w googlach "trucker hat" "baseball hat" + marke sklepu. ja mam jedną czapkę na lato adidasa oldschoolową model z lat 90' właśnie, niebieska idealnie pasuje do jeansów + biały tshirt+ białe trampki = profit ale i tak na lato: dobrze dobrane okulary p/słoneczne>>>>>>>>>>>>>>>>>>>czapka z daszkiem (chodzi o fit nie funkcjonalność ) /dżordżio aramani off Edytowane 11 maja 2013 przez Orzeszek Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 (edytowane) Yanek, ale wklejasz zdjęcia jakiś gimbusów (poza ostatnim), i co to ma udowodnić? Że gimbaza chodzi w czapkach z daszkiem? No chodzi, bo się ostatnio zrobiły modne bardziej niż do tej pory, Ameryki nie odkryłeś a to ostatnie zdjęcie to nie wiem, koleś w koszuli w kartę, czapce z daszkiem i zegarkiem jest od razu białym murzynem? Bardziej na hipstera wygląda Ja rozumiem, że bejsbolówki mogą się z wielu względów nie podobać, ale Twoja argumentacja akurat jest dziwna IMO Edytowane 11 maja 2013 przez Lucek Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 maja 2013 Opublikowano 11 maja 2013 Że gimbaza chodzi w czapkach z daszkiem? niektórzy to nawet maja czapke z iron manem! ;p ja nie argumentuje, poporstu mi sie nie podoba ten konkretny styl czapek z daszkiem, taki mam gust Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 Te czapki wzięły się od bejsbolistów, a nie Murzynów. no niekoniecznie, bo jednak bejsboliści nie noszą czapek z prostym daszkiem i naklejką (chyba, że są murzynami) Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 maja 2013 Opublikowano 12 maja 2013 (edytowane) To są te same czapki tylko typy zagięli sobie daszki, widocznie tak im wygodniej (chyba tylko na pierwszej focie jest 39thirty) nalepek nie mają bo to czapki 'on field' które nie mają logo NE ale za to mają nalepkę na cały daszek, którą wypada zdjąć. Zresztą pisałem, że ja naklejki odklejam, ale to brocha każdego co z nimi robi. Edytowane 12 maja 2013 przez Lucek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi