Skocz do zawartości

Czapki

Hubi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łatwo mówić jak długość Waszych włosów nie przekracza magicznych kilku milimetrów. Jak jest cholernie gorąco to wiadomo, że nie pomykam w czapce, ale generalnie przyzwyczaiłem się do jej zakładania. Od czasu do czasu jeszcze praktykuję chustę, ale nie przepadam.

PS. I nie uważam, że czapka jest elo, po prostu ze względu na mój komfort ją noszę [bo kto normalny będzie znosił włosy w oczach]. A o stan mojej czupryny się nie martwcie bo mam na jej punkcie bzika i raczej staram się o nią dbać jak należy.

Opublikowano (edytowane)

DiSi. Lans dla dzieci z dobrych domów, którym się wydaje, że ulica to ich jedyne środowisko. No ładnie.

Edytowane przez hdx
Opublikowano

Nie wiem czemu DC stało się lansem od przeszło roku, może to przez cropp, ktory jako jeden z największych sieci odzieżowych dla młodzieży ma tą markę w dystrybucji. Przecież jeszcze 4 lata temu, 95% młodych ludzi nie miało zielonego pojęcia co to w ogóle jest za marka.

Opublikowano

Najlepsze jest jak widze podje'by DC w tunelu, takie perfidne że spokojnie mogliby wytoczyć proces. Albo w tym dajszmanie ostanio bylem i patrze na te marne podróbki butów skejterskich to jedne wyglądały identyko jak moje stare circy, a inne jak adio snap. No ku'rwa przeginka ja podpie'rdalają wzory.

Co do czapki Chomika to nie podoba mi się, ale ogólnie lubie full capów, wogóle nie lubie czapek z daszkiem.

Opublikowano

Dzisiaj byłem z kumpelami w centrum handlowym i w H&M'ie oglądałem ten kapelutek. Już od kilku miesięcy zanoszę się z kupnem takiego, a że jest w przecenie [-50%] to zdecyduję się pod koniec tygodnia. W skrócie - świetny wybór, a pewnie niedługo i ja pochwalę się podobnym.

• 2 tygodnie później...