Skocz do zawartości

Resistance 2

fredybizkit

Poziom trudności Trofeów  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudno?ci Trofeów w Resistance 2?

• Bardzo ?atwe
      0
    • ?atwe
      11
    • ?rednie
      17
    • Trudne
      8
    • Superhuman!
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Tak samo można odblokować superhuman? przechodząc ostatni chapter na difficult?

niestety nie da się odblokować superhuman grając tylko ostatni chapter na difficult, a szkoda...

Edytowane przez aigorr
Opublikowano

Sakiu - przecież możesz wgrać save kogoś kto ma już superhuman zakończony, przejść 7 chapter i masz złoto. Zgraj swój save w bezpieczne miejsce - wgraj nowy z superhuman i graj :)

Opublikowano

Snipe Hunt

Kill 30 Spinners in the Single Player Campaign.

Mind Your Surroundings

Get 50 indirect kills using explosive objetives...... (strzelalem w te beczki itd i nadal nie mam zaliczone)

przeszedlem gre 3 razy i nie mam tych trophy

Opublikowano

To polega na tym, że zabijasz chimery blisko wybuchowych elementów otoczenia ~_~

Poprostu odpal checkpoint gdzie masz takie miejsce, odpalasz kilku, giniesz, reload, itd....trofeum wpadnie samo......

Opublikowano

Jak wam idzie droga do platyny, ktoś się w ogóle wysila z tym lol ? Jeśli chodzi o mnie to zapał mi opada z ostatnim trofeum 10k kills głównie z uwagi, że wnerwiają mnie lamerskie snajperki i ogólne noobostwo. Pomyśleć, że w jedynce większość by nawet nie tknęła tej broni, do tego jeszcze te aim assisty na zoomach żałosne. Ja oczywiście ograniczony do karabinu jestem i dla human berserk invisibility, a chimera mój kochany pulse cannon, uwielbiam rozbić cały tłum alternatywnym strzałem. Bardzo dziwne jest dla mnie, że score limit się nie zmienia w zależności od ilości osób(160 killsów) (30 vs 30) to nawet za bardzo pierdnąć się nie da i już koniec, od 5 vs 5 do 20 vs 20 lubię grać chociaż zawsze ludzie dają quit z mojego teamu i muszę sam grać vs 5 i zaczyna się snajperiada i inne bzdury. Jak ktoś chętny na sesje TDM to walcie śmiało, bo raźniej z ekipą, która kooperuje, a nie każdy solo ^^.

Opublikowano
Jak wam idzie droga do platyny, ktoś się w ogóle wysila z tym lol ? Jeśli chodzi o mnie to zapał mi opada z ostatnim trofeum 10k kills głównie z uwagi, że wnerwiają mnie lamerskie snajperki i ogólne noobostwo. Pomyśleć, że w jedynce większość by nawet nie tknęła tej broni, do tego jeszcze te aim assisty na zoomach żałosne. Ja oczywiście ograniczony do karabinu jestem i dla human berserk invisibility, a chimera mój kochany pulse cannon, uwielbiam rozbić cały tłum alternatywnym strzałem. Bardzo dziwne jest dla mnie, że score limit się nie zmienia w zależności od ilości osób(160 killsów) (30 vs 30) to nawet za bardzo pierdnąć się nie da i już koniec, od 5 vs 5 do 20 vs 20 lubię grać chociaż zawsze ludzie dają quit z mojego teamu i muszę sam grać vs 5 i zaczyna się snajperiada i inne bzdury. Jak ktoś chętny na sesje TDM to walcie śmiało, bo raźniej z ekipą, która kooperuje, a nie każdy solo ^^.

Lajtowo. Ja jestem chętny w chój!!

też nienawidze grac tdm, bo i połowa wychodzi, i plecy gaming...

Devil-bufrs moje id.

Opublikowano

Ja gram cały czas. Karabin, Bullseye albo Wraith. Limit 160 kills jest faktycznie bez sensu. Dziwne jest też dla mnie losowanie map. Gram już jakiś czas, a mapkę Plantation wylosowałem jak dotąd raz, Subway to ostatnio chyba jeszcze przed Świętami.

Ale z tym wychodzeniem z gry to pierwsze słyszę. Mnie się rzadko zdarza, żeby ktoś wychodził.

ID obok, walcie z PMami śmiało.

Opublikowano

Wy też macie problemy z niektórymi Trofeami? Ja np. ni ch.uja nie moge diostac tego za 30killów z magnum z secund fire. Dziś godzine czekpointowalem, ginąłem im zabijałem. A tu UJ!

tez tak mieliscie/macie?

Opublikowano

Hmm w moim przypadku nie było akurat żadnych problemów, trofea dostawałem dokładnie po tylu killsach ile było wymagane ^^. Jedynce co ci pozostaje to killować do upadłego, bo w końcu wpaść musi.

Opublikowano

Generalnie to chaptery w większości są podzielone dość naturalnie - czyli zmiana lokacji - następny chapter

poza dwoma gdzie wchodzimy do statków Chimer

.

Ktoś chętny na ustawkę do Specter Officer, żeby nabić trzydziesty level? Bo widzę, że jak zbiorę te wszystkie Intele w co-opie to za cholerę 30 levelu nie wbiję. Tzn. - że zacytuję za stronką Zeratula -

Zbierz party 4 osób w prywatnym pokoju, mapa Chicago. Graj dopóki nie dojdziesz do auta. Zniszcz auto. Niech 3 spec-ops stanie przy nim i płonie, a ty jako medyk ich lecz. 99,999 XP to twój max na rundę. Po tym zmień się i niech inni nabiją. Zajmuje to około 10 minut by zdobyć taką ilość expa dla 4 osób, a łącznie 4mln XP by dojść do 30 levelu.

Możemy też spróbować w mniej osób.