Skocz do zawartości

Resistance 2

Poziom trudności Trofeów 36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudno?ci Trofeów w Resistance 2?

• Bardzo ?atwe
      0
    • ?atwe
      11
    • ?rednie
      17
    • Trudne
      8
    • Superhuman!
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Mam pytanie do osób które dostały złoto za przejście gry na superhuman zaliczając tylko ostatni poziom. Czy musze zaczynać od początku czyli w tym lesie przed domkiem letniskowym, czy też może wystarczy że wgram ostatnią sekcje czyli pokonanie deadalusa i ucieczka do własnego statku?

• Odpowiedzi 148
  • Wyświetleń 7,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• W głowę musisz, wydaje mi się że przez całą grę. Mi to wpadło jak strzelałem do tych takich co biegają w dużych ilościach (nie wiem jak się one nazywają) np. tam gdzie jesteś w tunelu kolejowym.

Opublikowano
Mam pytanie do osób które dostały złoto za przejście gry na superhuman zaliczając tylko ostatni poziom. Czy musze zaczynać od początku czyli w tym lesie przed domkiem letniskowym, czy też może wystarczy że wgram ostatnią sekcje czyli pokonanie deadalusa i ucieczka do własnego statku?

Ostatni Chapter, czyli Meksyk od początku, nie trzeba Luisiany grać całej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam! Mam kilka pytanek związanych z multi :) To po kolei

1.Specter Intel - Zbierz wszystkie Intel w Kooperacyjnej Kampanii. Osiągnąłem już 30 lvl jako soldier, myślałem że wpadnie po drodze jak zdobędę puchar za ów 30 lvl , ale jednak nie:(

2. Berserker - Użyj każdego "berserk" przynajmniej raz w Online Competitive Multiplayer. Tu jakaś może drobna porada?

Opublikowano

szacun, szacun :)

mi brakuje jedno trofeo do platynki....i nie jest to killing maszin, tylko właśnie 30 lvl w co-op'ie....;/ pier*ole to juz....

Tutaj masz opis.... :)

1-tak po krótce- każda mapka w co-opie ma kilka inteli- za ukończenie zawsze dostajesz jeden, gdzy jest filed to nic, wiadomo. Musisz na kazdej mapce zdobyc maks.

2- żeby wszystkie berserk'sy odblokowac musisz grac troszke juz w multi (oficjale). Potem po prostu każdego po koleji raz chociaz używasz (teraz już chyba tylko ofi, kiedys w zwyklych dawalo rade, zajmie ci to maks 1godz)

Opublikowano

Niby można. Zależy jak trafisz na drużynę, ale mnie o dziwo dołączało z natury do kumatych ludzi. Ja jak się dołaczałem do gier, to czasem dołączało mnie do prawie skończonych i generalnie Specter Intel wpadł bardzo szybko. Gorzej właśnie z tym 30 lv w co-opie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeszedłem właśnie grę na hardzie. Mam pytanie - czy żeby zaliczyło mi trofeum z przejściem gry na Superhuman to muszę przejśc cały ostatni chapter czy wystarczy tylko ostatni fragment z Daedalus'em?

Opublikowano

Nie cały - ostatni, siódmy chapter(wg tego jak rozmieszczone są intele) zaczyna się, kiedy

Hale się budzi po tym jak Daedalus uciekł mu na Islandii

, a żeby dostać trofeum trzeba w menu wyboru levelu(dostaje się chyba po przejściu gry) wybrać ostatni - jakiś tam Crater, Mexico, który to fragment gry, jak już pisałem, zaczyna się od momentu

wejścia Hale'a i spółki na statek Chimer

. Sam tak zrobiłem, więc działa na 100%.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Patch który miał poprawić trofeum Killing Machine chyba dalej tego nie robi, dziś wpadł ww puchar(plus platyna) za ~9960 killsów. Calak prosty do zdobycia tylko czasochłonny.

Opublikowano

Mam pytanie. czy do kiling machine licza się tez kile w nierankingowych grach. Z góry dzięki za odpowiedz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak ktoś robi jeszcze torfea w tej grze i chce sie ustawić to zapraszam

PS ID: potas

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj, a raczej w sobotę zaliczyłem calaka. 10k kills trophy to grube przegięcie, 440/445 meczy za mną, ufff;)

Raz miałem taki meczyk: 67 kills:)

dsc01960yhs.th.jpg

A nie jestem żadnym ''PRO'':)

Edytowane przez triboy17@o2.pl

Opublikowano

gratuluje, biorac pod uwage to ze nawet 1000 killi na crapsistance 2 to menczarnia 10000 jest sporym osiagnieciem :D

Opublikowano

Ja dobiłem do 5000 i dalej nie dam rady. Może jakby nie było KZ2, ale tak. Przegięli z tym pucharkiem.

Opublikowano

Święta prawda, przy 4k dopadł mnie kryzys, przy 7k dopadł mnie drugi kryzys. Ale, że nie miałem co porabiać, a w miarę szybko wpadały kilsy oraz to był ostatni pucharek do platyny to jakoś się przełamałem. Choć zdecydowanie zaważył o tym jednak pucharek, niestety...

Opublikowano

Ile trzeba czasu poświęcić aby go zdobyć?Dłużej niż np. 10 lv w GTA4?

Opublikowano

Oblicz sobie ile zabijasz na godzine :) Mi wyszlo cos kolo 130h, to zdecydowanie za dlugo, szczegolnie ze pvp mi sie w Resistance 2 nie podoba. Cooperative jest za to bardzo fajne, potrafi wciagnac na dlugie godziny. Z kampania to samo, wciaga, jak wlaczylem gre bez cisnienia tak w 2 dni ja przeszedlem. Jak dla mnie Resistance 2 jest duzo lepszy niz Killzone, za co pewnie zaraz zostane spalony na stosie ;) Trudno, jestem graczem a nie fanbojem.

Opublikowano
gratuluje

Hehe, tu nie trzeba gratulować, tu trzeba współczuć a nawet potępiać takie osoby :D Gra jest debilna, losowa i pełna chaosu, a raczej CHAOSU!!! Jedyne co mnie uratowało , to tryb Skirmish, polecam wszystkim 10k kills trophy hunterom. Mam wrażenie, że w tym trybie chaos jest mniejszy niż np w TDM.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

* I See You - Zabij 50 nieprzyjaciół przez osłonę z Auger'a w

Kampanii dla jednego gracza.

Hm wystarczy zabijać przez ściane, osłone itd. czy mają to być killsy przez tą osłone uruchamianą w tej broni R2 ?