Ölschmitz 1 514 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 nie skejtowska nie sportowa po prostu zwykly tshirt taki jaki mozna kupic w sklepach na ogol mieszczacych sie w galeriach, cos ala hm, zara, house itd. oblazlem wszystkie sklepy w toruniu i nic mi nie wpadlo w oko, to atakuje allegro Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 no to na powaznie czasem smog ma fajne, ale trzbea dobrze ttrafic bo maja tez duzo (pipi)ni z jakimis smokami na pol koszulki, w ravellu tez w porządku są Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 pull and bear mi sie podobaja ich tissy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Teraz z t-shirtami to troche ciezko, chodz i szukaj jakis rodzynkow. Sprawdz Reserved. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 hahah reserved? jedynie w reserved kids! znalazlem jedyna fajna koszulke imo z takich sklepow to najfajniejsze są [w kolejnosci od najlepszych] - zara, jack&jones+selected [tu trzeba poszukac], pull&bear, house+smog [wiadomo jak z jakoscia;/] Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 zara ma jakos z du,py, wberw temu co by sie moglo wydawac Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 serio? tyczy sie teesow czy wszystkiego? na teesach nadruk sie niszczy czy jak? napisz cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 w moim wypadku spodni. 2 miesiace i od kluczy wydrapala mi sie dziura na wylot. Teoretycznie moze nie powinno sie luzem nosic kluczy, ale skoro w innych spodniach taka dziura sie nie robi znaczy, ze te z zary sa z gorszego materialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Do lubującego się w scianach budynków- byłem dziś w reserved i znalazłem fajny żółty t-shirt z namalowanymi ludkami jak uciekają i strzelają do siebie. Tak mi się to podobało i tak cholernie mnie śmieszyło, że gdyby nie 50zł na pewno bym ją kupił. W reserved są fajne polówki, ale ponad 3/4 t-shirtów to krapy Co nie zmienia faktu, że banny przyznał się do tego, że ubiera się w smyku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Co nie zmienia faktu, że banny przyznał się do tego, że ubiera się w smyku. haha otóż raz w galerii w reserved patrze '29.99' i fajna koszulka w kolorze ecru i jako grafike miala jakby wycinek z komiksu jakiegos (kiedys zaprezentuje zreszta) , no to podjarany, kupilem pozniej patrze an metce 'reserved KIDS' no ale co tam, wazne ,ze sie podoba ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 No ale zmiesciles sie w nia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Kolor ecru oku'rwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Wczoraj paliłem w piecu u babci i na rozpałkę poszedł Dziennik Polska, zawierający artykuł informujący o tym, że ubrania marki Reserved będą droższe i gorszej jakości. Koniec opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 No ale zmiesciles sie w nia? XL jak normalna 'M' Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Kolor ecru oku'rwa. wpis kurwa, znasz zakazane mężczyznom kolory o_O idź se ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 :(pipi): Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.p...c5c3pur0t10hlk0 Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 no toś polecił szmate Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Tori, ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 1 godz: 300zł. Noc : 2500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Tori zważka, bo jak cie ktos do Ani przypucuje to sie skonczy wozonko po internecie Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Yasio czyli dziewczyna trzymam Toriego ciezko pod pantoflem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yasio da rial madafaka 0 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Nie wiem czy ciezko, ale chyba nie musi go ciezko trzymac zeby nie byc szczesliwa gdy tori poleca kolegom z foruma szmaty z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza
hdx 86 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Przyszła taka pora, że trzeba nowe nabyć gacie, a że ja nieobeznany na rynku to proszę szanowną forumową społeczność o pomoc. Szukam czarnych dżinsów, rurki i koniecznie w kroju biodrówkowym. Jeżeli ktoś przypadkiem widział w sieci coś co spełniłoby moje wymagania [i zaznaczam, że chodzi o męskie spodnie] to byłbym wdzięczny za namiary na takową szmatę. Edytowane 24 Listopada 2008 przez hdx Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 o stary, sprawdz allegro i wpisz 'wrangler slim' za 160 (duzo, ale coz) masz naprawde zayebiste czarne rurki jakosciowo bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi