Figlarz 1 272 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Na Halloween dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Na turbokolor pojawilo sie pare nowych, mocnych rzeczy. <pokaralby> tiszerty Ale kasy brak Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Trzeci bym kupił gdyby nie ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wezcie jakieś tygrysy, małpy, banany. Podoba wam się tylko dlatego, że turbokolor? Przyznajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 ja nawet nie wiem co to jest ten turbocolor a podoba mi sie 2 i wzial bym taki... za 50zl nie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Z tego turbokolora to bym se kupił jak bym jeszcze do podstawówki chodzi. Małpeczki, banany i inne pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 (edytowane) Wezcie jakieś tygrysy, małpy, banany. Podoba wam się tylko dlatego, że turbokolor? Przyznajcie. Moge powiedziec to samo o wiekszosci tiszertow, jakie mowiles ze kupiles. Jesli dobrze pamietam to byly zwykle, czarne (lub jednokolorowe) tees'y z logiem/nazwa firmy skejtowej na srodku. Nigdy nie czailem idei kupowania takich rzeczy, juz lepiej kupic jednokolorowy tees z Allegro za 9,90 zl niz przeplacac za cos z logiem skejciarskiego brandu ;] No offence, po prostu tak jak Ty nie czaisz jak moze mi sie to podobac, tak ja nie moge skumac dlaczego przeplacac za teesy z logiem skejtowych firm Edytowane 5 Marca 2009 przez Sztajniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ja nawet nie wiem co to jest ten turbocolor a podoba mi sie 2 i wzial bym taki... za 50zl nie wiecej turbokolor, nie turbocolor :<. Z tego turbokolora to bym se kupił jak bym jeszcze do podstawówki chodzi. Małpeczki, banany i inne pierdoły. bo te ubrania mają w sobie głębszy sens, którego nie zauważasz !1!!1!1!!11!11! :catfight: Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 jakeis srednie te teesy, nie przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 proste. To bluza LRG, c'nie? Chyba Z 500 czy 600 zl kosztuje;) widzi mi sie tylko wolałbym wersje czarną, albo chociaz longsleeva w tym stylu cena zabija Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Z tego turbokolora to bym se kupił jak bym jeszcze do podstawówki chodzi. Małpeczki, banany i inne pierdoły. WTF o ile dobrze pamiętam to byłeś "zakochany" w tym t-shircie: Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 I co, i co? Epicki upadek zaliczyłeś, jesteś niekonsekwentnym uczniem podstawówki hejtującym koszulki w których chodzi, co za paradoks. Dwulicowy Ty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Wezcie jakieś tygrysy, małpy, banany. Podoba wam się tylko dlatego, że turbokolor? Przyznajcie. Moge powiedziec to samo o wiekszosci tiszertow, jakie mowiles ze kupiles. Jesli dobrze pamietam to byly zwykle, czarne (lub jednokolorowe) tees'y z logiem/nazwa firmy skejtowej na srodku. Nigdy nie czailem idei kupowania takich rzeczy, juz lepiej kupic jednokolorowy tees z Allegro za 9,90 zl niz przeplacac za cos z logiem skejciarskiego brandu ;] No offence, po prostu tak jak Ty nie czaisz jak moze mi sie to podobac, tak ja nie moge skumac dlaczego przeplacac za teesy z logiem skejtowych firm Fakt, ale nikt nie patrzy na mnie jak nie gimbusa ( more or less ;]] ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 I co, i co? Epicki upadek zaliczyłeś, jesteś niekonsekwentnym uczniem podstawówki hejtującym koszulki w których chodzi, co za paradoks. Dwulicowy Ty Ja pier.olę, skąd ty się wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Z tego turbokolora to bym se kupił jak bym jeszcze do podstawówki chodzi. Małpeczki, banany i inne pierdoły. WTF o ile dobrze pamiętam to byłeś "zakochany" w tym t-shircie: za(pipi)ista, gdzie mozna ja kupic ? podaj linka jak mozesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Polećcie jakieś buty pliiz. Coś w klimatach superstarów, vansów ewentualnie DC. Mogą być trochę pedalskie. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Wez sie ogarnij Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Poleć jakaś torbe/plecak. Szukam czegoś do noszenia gratów. Raczej eleganckiego, bo skonczyłem podstawowke dawno temu. Może być sportowe, ale skromne. Co jest teraz "na czasie"?. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 sprawdz oferte jan sport moze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Poleć jakaś torbe/plecak. Szukam czegoś do noszenia gratów. Raczej eleganckiego, bo skonczyłem podstawowke dawno temu. Może być sportowe, ale skromne. Co jest teraz "na czasie"?. musze przestać pić... przeczytałem, że szukasz czegoś do noszenia granatów o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 O, ja się dołączam do prośby Te Jansporty są drogie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Nie, jeśli wkalkulujesz w cenę jakość wykonania i dożywotnią gwarancję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ok 150 peso za plecak, max niecale 2 stowy. ale warto. chyba najlepsze plecaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ok 150 peso za plecak, max niecale 2 stowy. ale warto. chyba najlepsze plecaki. Olek, wrzucałeś jakiś czas temu spodenki jeansowe z H&M bodajże, że się na nie czaisz. Możesz je jeszcze raz wrzucić? I ile kosztują. Przelazłem całą Arkadię żeby znaleźć fajne spodenki jeansowe do 100 zł i lipa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) http://www.allegro.pl/search.php?string=h%...6&country=1 jest troche dzinsowych. od 60 do 80 peso okolo. ja za swoje z przesylka dalem chyba z 85. troche sie zmierzylem i sa luzne, ale fajne. za ta cene to juz w ogole. http://www.allegro.pl/item645298687_h_m_sh...owe_roz_32.html mam te. tzn mam rozmiar 33, ale wolalbym ten xD nie mniej jednak mam ten sam fason i kolor. Edytowane 1 Czerwca 2009 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi