Skocz do zawartości

POLEC SZMATE

mj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta vistula to ile tam fajny garniak by kosztował orientacyjnie? Bo mam od nich koszule i z tego co pamietam to 150zl dałem czyli w miarę.

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No taka cena jest jak najbardziej na miejscu. A ten jakieś dodatki? Stawiam na jakiś fajny zegarek z dużą tarczą, ale czy coś jeszcze?

Opublikowano

zależy od koszuli, podobno większy lans jest ze spinkami do mankietów.

a i koniecznie białe sportowe buty do ciemnego garnituru, najlepiej trampki!

zaje,bałbym takich alternatywnych debili.

Opublikowano

jutro wbijam do galerii po spodnie. Biodrówki, zwężane tylko nie rurki, raczej ciemniejszy kolor. Jako że nie mam zbyt wiele czasu na to to gdzie takowych szukać? 250 zł moge daź max a nie chce jakis szmat z croppa.

Opublikowano
jutro wbijam do galerii po spodnie. Biodrówki, zwężane tylko nie rurki, raczej ciemniejszy kolor. Jako że nie mam zbyt wiele czasu na to to gdzie takowych szukać? 250 zł moge daź max a nie chce jakis szmat z croppa.

Wrangler, Lee, Levi's, tych firm powinieneś coś znaleźć :D

Opublikowano
Nie wiem ile w Vistuli, ale jak sie nie chce wygladac jak z wiejskiego odpustu to styka juz garnitur za 1500 zl.

chyba kpisz, ewentualnie ubierasz się na bazarze.

ja bym nawet nie przymierzył garniaka poniżej 3 kafla. Zwłaszcza mając 19 lat i żyjąc na utrzymaniu starszych.

Opublikowano

no jak garnitur to tylko ermenegildo zegna, szyty na miare, moja miare oczywiscie, bo nie zniose faktu, ze ktos moze miec zegna o takich samych wymiarach jak ja, proste ;]

Opublikowano
Nie wiem ile w Vistuli, ale jak sie nie chce wygladac jak z wiejskiego odpustu to styka juz garnitur za 1500 zl.

chyba kpisz, ewentualnie ubierasz się na bazarze.

ja bym nawet nie przymierzył garniaka poniżej 3 kafla. Zwłaszcza mając 19 lat i żyjąc na utrzymaniu starszych.

;]

Problem w tym że sam się utrzymuje, i kase na garnitur wezme z komunii , którą mam na koncie jeszcze xD

Opublikowano

Chłopcy, czy są na allegro jakieś sprawdzone aukcje z oryginalnym stuffem? np. polówki adidasa? chcę coś ze szmat bratu kupić na gwiazdkę i nie mam pomysłu :/

Gość lukasz
Opublikowano

Cegła poleciałeś taki sklep ASOS czy coś takiego , ale tam nima Polski jeśli chodzi o wysyłkę :( smaka tylko narobiłeś , bo fajne buty za 11 funtów chcialem kupić (letniaki).

Opublikowano (edytowane)

Poszukuje ciemnych jeansów bądź innych spodni (byleby nie od garniaka) w cieniutkie paski , najlepiej o klasycznym kroju.

Edytowane przez kapell
Opublikowano

wczoraj odebralem garniak z sunset suits, taliowany, taki lekko sliski i swiecacy z llekkimi bialymi prazkami, z tylu wyciecia.

dla mnie za(pipi)isty, specjalnie podemnie troche skrocili rekawy, spodnie troche w pasie zwezyli i jest za(pipi)iscie.

za sam garniak dalem 849 zl i jestem za(pipi)iscie zadowolony, bo w prochniku czy w vistuli za identyczny dalbym z 1500 lekko.