Skocz do zawartości

Newsy

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zrobić temat, w którym będzie można nawzajem informować się o jakiś ciekawych wydarzeniach na terenie Polski.

Na start polecam wszystkim z okolic Kalisza wybrać się 10-13 października na puchar europy muay thai. Najważniejsza będzie niedziela- finał. Na pewno będzie co oglądać.

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będę tam, ale bez kamerki, sory miszczu, ale ćwiczysz mt i nie wybierasz się na takie wydarzenie? Byśmy chociaż wódki się napili, a potem odjebali wai khru w pokoju hotelowym.

Opublikowano

W sumie mam ferie kartoflowe w Legolandzie w przyszlym tygodniu i prawda jest taka, ze bardzo chcialem przywitac Vaderland w tym okresie, ale niestety huy z tego - bede tylko zdrowo sie odzywial, i duzo cwiczyl z kolegami.

Wez kamerke na final kurde!! Skombinuj jakos. Jak nie to trudno, ale jak dasz rade, to bede Ci mowil Tori-sensei ;].

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

muaythai.pl

Seminarium MT/K1 z Pawłem Słowińskim w Krakowie- 16 listopada. Seminarium bezpłatne, jeśli ktoś chętny będę tam na pewno, zrywam się z niedzielnego zjazdu, żeby tam pojechać. Mam do Kraka prawie 200km ale nie przegapię takiej rozrywki.

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem czemu nikt o tym nie pisze, ale właśnie jest kolejna gala KSW i w walce pokazowej Khalidov zniszczył jakiegoś murzynka w stójce. Warto wziąć pod uwagę, że ten murzynek trenował MT w najlepszych klubach europejskich i występował na licznych galach w Europie.

A teraz zaczynają się właśnie półfinały.

Opublikowano

Ogladalem wczoraj.Nie interesuje sie zbytnio tym sportem ,znaczy lubie popatrzec ale jesli chodzi o rozklad sil i nazwy konfederacji dla mnie to czarna magia.Dla mnie z mego pkt widzenia czyli laika to troszke na sile jakby odnioslem wrazenie ze robili z tego wydarzenie.Choc nie powiem milo bylo popatrzec.

Opublikowano

Kto u Was zapłaci 150 za bilety vipowskie? Przecież prawie w takiej samej cenie były bilety praktycznie pod ringiem na K1 GP in POLAND i na KSW w Wwie.

Opublikowano (edytowane)

sala praktycznie pelna, wiec kupili.

btw

ceny biletow na ksw.

Ceny biletów:

- 35 zł, 40 zł, 50 zł - miejsca w sektorach,

- 80 zł, 100 zł, 200 zł, 250 zł - miejsca siedzące przy ringu,

- 5000 zł - 8-osobowy stolik VIP przy ringu. Bilety przy stoliku zapewniają catering, wejście na after party oraz gwarancję niesamowitej bliskości ringu.

INFORMACJA: Wykupienie 8 osobowego stolika możliwe jest w Punktach Sprzedaży Eventim i w biurze Eventim po rezerwacji telefonicznej 022-745-17-02, 0502-668-764, mailowej jacek.zabielski@eventim.pl

Edytowane przez Mati
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...