Opublikowano 7 października 200816 l Postanowiłem zrobić temat, w którym będzie można nawzajem informować się o jakiś ciekawych wydarzeniach na terenie Polski. Na start polecam wszystkim z okolic Kalisza wybrać się 10-13 października na puchar europy muay thai. Najważniejsza będzie niedziela- finał. Na pewno będzie co oglądać.
Opublikowano 7 października 200816 l No to sie naogladam... :F. Licze na Ciebie i kamerke a potem jutube!
Opublikowano 7 października 200816 l Autor Będę tam, ale bez kamerki, sory miszczu, ale ćwiczysz mt i nie wybierasz się na takie wydarzenie? Byśmy chociaż wódki się napili, a potem odjebali wai khru w pokoju hotelowym.
Opublikowano 8 października 200816 l W sumie mam ferie kartoflowe w Legolandzie w przyszlym tygodniu i prawda jest taka, ze bardzo chcialem przywitac Vaderland w tym okresie, ale niestety huy z tego - bede tylko zdrowo sie odzywial, i duzo cwiczyl z kolegami. Wez kamerke na final kurde!! Skombinuj jakos. Jak nie to trudno, ale jak dasz rade, to bede Ci mowil Tori-sensei ;].
Opublikowano 5 listopada 200816 l Autor muaythai.pl Seminarium MT/K1 z Pawłem Słowińskim w Krakowie- 16 listopada. Seminarium bezpłatne, jeśli ktoś chętny będę tam na pewno, zrywam się z niedzielnego zjazdu, żeby tam pojechać. Mam do Kraka prawie 200km ale nie przegapię takiej rozrywki.
Opublikowano 17 listopada 200816 l 2 dni temu Shido Liga 13, MMA/grappling i Tajbox a 7 grudnia w butomiu JJ full contact + grappling :]
Opublikowano 9 maja 200915 l Łódź K-1 World GP 2009 - Europe GP Final Edytowane 9 maja 200915 l przez Plugawy
Opublikowano 15 maja 200915 l Nie wiem czemu nikt o tym nie pisze, ale właśnie jest kolejna gala KSW i w walce pokazowej Khalidov zniszczył jakiegoś murzynka w stójce. Warto wziąć pod uwagę, że ten murzynek trenował MT w najlepszych klubach europejskich i występował na licznych galach w Europie. A teraz zaczynają się właśnie półfinały.
Opublikowano 16 maja 200915 l Ogladalem wczoraj.Nie interesuje sie zbytnio tym sportem ,znaczy lubie popatrzec ale jesli chodzi o rozklad sil i nazwy konfederacji dla mnie to czarna magia.Dla mnie z mego pkt widzenia czyli laika to troszke na sile jakby odnioslem wrazenie ze robili z tego wydarzenie.Choc nie powiem milo bylo popatrzec.
Opublikowano 16 maja 200915 l To była ta walka? http://www.youtube.com/watch?v=YjrtdyTbUbg szybko go zdjął
Opublikowano 17 maja 200915 l Autor Nikt nie pisał o KSW, bo miałem tam walczyć, ale nie zgodziłem się na warunki promotora i tak to wyszło.
Opublikowano 24 maja 200915 l Autor Kto u Was zapłaci 150 za bilety vipowskie? Przecież prawie w takiej samej cenie były bilety praktycznie pod ringiem na K1 GP in POLAND i na KSW w Wwie.
Opublikowano 24 maja 200915 l sala praktycznie pelna, wiec kupili. btw ceny biletow na ksw. Ceny biletów: - 35 zł, 40 zł, 50 zł - miejsca w sektorach, - 80 zł, 100 zł, 200 zł, 250 zł - miejsca siedzące przy ringu, - 5000 zł - 8-osobowy stolik VIP przy ringu. Bilety przy stoliku zapewniają catering, wejście na after party oraz gwarancję niesamowitej bliskości ringu. INFORMACJA: Wykupienie 8 osobowego stolika możliwe jest w Punktach Sprzedaży Eventim i w biurze Eventim po rezerwacji telefonicznej 022-745-17-02, 0502-668-764, mailowej jacek.zabielski@eventim.pl Edytowane 24 maja 200915 l przez Mati
Opublikowano 26 maja 200915 l na justin TV leci akurat world combat championship, fajnei sie walą http://www.justin.tv/silent_desolate
Opublikowano 28 lipca 200915 l Autor http://sport.onet.pl/0,1248744,2016074,wiadomosc.html Stawiam u bukmachera na Adamka, pewna kasa.
Opublikowano 18 września 200915 l Autor Sprzęt sprzedaje bo jest dla mnie już za lekki.Obciążenie jest lekko porysane ale gryf nówka cewka.Chętnie wymienię też na 2 opakowania metanabolu , lub 5 strzałów sustanonu egipskiego. http://allegro.pl/item744989384_hantle_titan_2_x_7_5_kg.html xDD
Opublikowano 3 lutego 201015 l Kiedy K-1 puszczą na Eurosporcie?Czy ja jestem ślepy i mi umknęły gale?