acePL 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Witam, mam problem z achievementem pt: a) Mid-Card Contender (25 points): Win 25 matches in any mode. Wygrałem 25 walk Shark Boy-em i nie wpadło. Gram Shark Boy-em ponieważ robię też achievementa : Shark in the Water (50 points): Defeat every wrestler on the roster with Shark Boy. Puszczam grę i ustawiam EXHIBITION > STANDARD MATCH i po wygraniu walki daje MAIN MENU i wybieram kolejnego przeciwnika. Czy coś robię źle ? Cytuj
Mani 686 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) Shark in the Water jest ponoć zglitchowany i nikt go nie ma. Trzeba czekać na patcha. Mid-Card Contender z tego co wyczytałem na zagranicznym x360a.org to trzeba rozwalić 25 przeciwników przy jednym posiedzeniu przy konsoli ... nie wolno Tobie wyłączać konsoli robiąc sobie przerwy. Ale można na 2 pady zagrac a co za tym idzie bardzo szybko achiev nam wpada. przewracamy przeciwnika hmmm jakimś tam ciosem powiedzmy hip toss , szybki pin , restart . i tak 25 razy. Giereczke za niedługo kupuje jako zem jest fan TNA. Choć oceny niezbyt dobre. Ale co tam MANIak wrestlingu ze mnie Edytowane 9 października 2008 przez Mani Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Też jestem fanem TNA ale ta gra jest po prostu marna. Szkoda kasy Cytuj
Mani 686 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Ojjj tam za 100 zł można kupić. Aż taka mierna ona nie jest. WWE RAW 1 i 2 były gorsze a jednak fajnie sie przy nich bawiłem. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Jedyny godny uwagi Wrestling na konsolę to WWE Smackdown vs Raw. Szkoda, że gra TNA nie wyszła bo w rzeczywistości ich show jest o niebo lepszy od WWE. Cytuj
Mani 686 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) Shark in the water jest zglitchowane. Musimy pokonać również Mike Tenay, który jest jedą z odblokowanych postaci. Aby go odblokować potrzebny był kod który sie otrzymywało wraz z preorderem gry na amazon.com .... kod raz użyty do niczego juz sie nikomu nie nada.... totalny bezsens. własnie zakupiłem na allegro TNA za 95 zł myśle ze nie bede żałować. Edytowane 12 października 2008 przez Mani Cytuj
Mani 686 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Post pod postem ale musze odświeżyć temat. Potrzebuje człowieka, który pomógłby mi zrobić wszystkie achievy online w tej grze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi