Skocz do zawartości

Poznan Game Arena 2008

Featured Replies

Opublikowano

Turniej rozpocznie się o godzinie 18:00 22-ego listopada w sali „F” POSIR Malta ul i potrwa do godzin rannych.

Wstęp wolny.

Atrakcyjne nagrody dla zwycięskiego teamu od Microsoft PL oraz towarzystwo maniaków Halo zapewnione!

Turniej 4v4 na zasadach ligii MLG. Dokładne zasady przeprowadzania rozgrywek będą uzależnione od ilości zgłoszonych uczestników.

Zgłoszenia teamów oraz pojedynczych graczy wg. poniższego schematu:

Imię, Nazwisko, Nick, Wiek, Team

Proszę przesyłać na maila: tronic.pol@gmail.com

Wszelkie szczegółowe informacje będą rozsyłane do zainteresowanych na bieżąco w zwrotnym mailu. Spieszcie się! Ilość miejsc ograniczona!

Nagrody dla 4 osób za pierwsze miejsce w Halo3:

- gra: GoW2 i Too Human

- czarny pad Xbox360

- oficjalne gadgety Fable2: t-shirty i notesy, plakat

- puchar

- dodatkowo twardy dysk 60GB dla MVP turnieju.

Wszystko od Microsoft PL

Miejsca 2 i 3

- Bezprzewodowe pady H3 Mongoose Limited od redakcji Engarde

Jak dotrzeć na miejsce turnieju?

Wsiadasz na moście dworcowym (przystanek tramwajowy od razu koło dworca głównego PKP) w tramwaj lini 6 w stronę "MIŁOSTOWO" i jedziesz około 21 min. (13 przystanków nie licząc mostu dworcowego) po czym wysiadasz na przystanku "Krańcowa". Jak wysiądziesz to widać tam duża reklamę/filar ZOO i idziesz w tym kierunku, jaki ona wskazuje. Czyli ulicą Krańcową do prawie samego końca, po czym po prawej stronie w dole będzie widać restaurację "Rycerska" (duży czerwony napis dokładny adres restauracji to ul. Krańcowa 98). Schodzisz tak jak ulica prowadzi w prawo w dół i na przeciw tej restauracji od razu na brzegu jeziora Maltanskiego jest duży budynek który ma takie bramy które troszkę przypominają te od straży pożarnej. To jest budynek multimedialny Malta.

Dodatkowo wszelkie bieżące informacje będzie można uzyskać na samym PGA – stoisko magazynu Engarde.

mapkadojazdurn1.png

Edytowane przez Raptor
Update done by TroniC

• Odpowiedzi 348
  • Wyświetleń 16,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O darmowych przejazdach z targów nic nie wiadomo? Bo widzę że na liście partnerów PKP nie ma.

Opublikowano

Cytat z głównej strony:

Po długich tygodniach negocjacji nie udało nam się niestety dojść do porozumienia ze spółką PKP Przewozy Regionalne, w sprawie akcji "Bilet powrotny gratis".

Opublikowano

Turnieje Halo3 i gow beda grane w nocy po zamknieciu targow ;] wiec spokojnie zagrasz;]

Opublikowano

Ekipa z Wawy + Kerlo pojawi się na 99%.

Prawdopodobnie już nie jako Onyx, ale będziemy ;)

btw. Ktoś się ogarnia, ile kosztuje taki przejazd do Poznania z Wawy w obie strony by PKP?

.EDIT

Nazywamy się Last Hope, a naszym coachem został nie Mops a Psychol :D zainteresowani wiedzą co to znaczy ;)

Edytowane przez Bieniu

Opublikowano

No Bieniu nie przeginaj TU masz rozkład PKP jak znajdziesz połączenie które ciebie zaciekawi to je wybierasz i na dole masz Cena

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, ze nie bedzie darmowego biletu powrotnego. A Pan Marcin bedzie?

Opublikowano
  • Autor

To, ze Pan Mariusz bedzie to bylo do przewidzenia. Czyli Pan Marcin i Pan Krzysztof z Warszawy pojawia sie :wub:

Opublikowano
To, ze Pan Mariusz bedzie to bylo do przewidzenia. Czyli Pan Marcin i Pan Krzysztof z Warszawy pojawia sie :wub:

Raczej, nie inaczej ;)

Opublikowano

Ja też będę , tylko jak z noclegiem?

Opublikowano

Pan Mariusz doznał małej kontuzji i trzymanie pada w rekach jest na tą i przez jakiś czas chwilę nie do wykonania

0460789141.jpg

Opublikowano
jakie zasady na turnieju, sam ts czy ctf'y itd tez?

ts, flagi, piłka, hill

Opublikowano
  • Autor

Ekipa Przeworsko - Krakowsko - Opolsko - Wałbrzysko - Wrocławska jedzie razem, jednym pociagiem ? ;)

Opublikowano

Do wszystkich którzy prosili mnie żebym ogarnął jakiś tani hotel w poznaniu. Chłopaki sorry ale mam teraz zapierdziel na uczelni i nie mam czasu ani grać ani rozglądać się za hotelami mogę jedynie jak już będziecie coś mieć powiedzieć czy to daleko od targów i jak tam dojechać. Przepraszam jeszcze raz.

Opublikowano
Ekipa Przeworsko - Krakowsko - Opolsko - Wałbrzysko - Wrocławska jedzie razem, jednym pociagiem ? ;)

Korekta

Ekipa Przeworsko - Krakowsko - Opolsko - Wałbrzysko -Jelenio Górska- Wrocławska

Jeszcze pakito ma jechać. Trzeba sie tylko zgadać w jaki dzień chcecie jechać i o której.

Opublikowano
  • Autor

Kurna, Flasha zasmuciles polowe sceny Halo tym. :(

Pociag imo najlepiej taki by w pt w Poznaniu byc wieczorem, c'nie ? :)

Opublikowano

Dobra, Boczek mi tu smęci, że mamy mu dać joina do Opola to pewnie od Opola dołączy do tego pociągu także Bobo, Uzny, Velios, Badyl i ja tak, że jak dodac do tego Pchełę, Tronica i co, a po drodze team walbrzych i wrocław to korwa, boję się o to że nasz wagon się może wykoleić w trakcie jazdy. Wszak z takim wybuchowym towarzystwem i flaszką wódki w ręce do samolotu już bym nie wsiadł;]

Opublikowano

Ja już nie pije. Tylko nie wiem czy ja nie będę jechał w sobotę rano żeby być na 13 i bez spania bo turniej Halo ma być w nocy. a w niedziele powrót,