barth 70 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 hehe, nic z tego Krzysiu, przejrzałem wasz plan Raz ściął włosy jakieś 2 miechy temu Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Kurwa miałeś nie czytać!!! Ty zawsze barykadujesz drzwi wejściowe konsolami? Cytuj
barth 70 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Tylko jak mam ich więcej jak 15 w domu Cytuj
matek_79 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Ok - oczywiście masz Kerlo dysk? (łatki,mapy) Ja biore swoja z kablem - pozostaje jeszcze 6... Kto moze zalatwic 4 telewizorki CRT? ;> Mozesz liczyc na moja konsole, oczywiscie z dyskiem i tym co potrzeba (latki, tryby, mapy ) kabel mam tylko vga... Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Super! Thx Matek. Co z telewizorami CRT - określajcie się kto może zabrać... Jutro powinno iść info o turnieju na stronki. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 2 listopada 2008 Autor Opublikowano 2 listopada 2008 Uuuu, matek bedzie Jaki w ogole jest plan ? W dzien idziemy na MTP, czy odrazu udezamy na Malte? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Nie no trzeba coś pozwiedzać, pooglądać, porobić zdjęcia z obsługą Ps. Nie zapomnij wziąć LIPS bo wiem że masz pre order a w czasie turnieju może sie przydać jak będą wolne konsole Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 3 listopada 2008 Autor Opublikowano 3 listopada 2008 Tam na bank beda Lips'y Ale spoko - wezme. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Moze ktos podac namiarki na jakas miejscowke do spania? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 (edytowane) Na Malcie masz domki - cena bodajże kolo 50 zloty za osobę, ale musisz zebrać się w kilka osób. LINK UPDATE: Nagrody TYLKO dla zwycięskiego teamu... Edytowane 3 listopada 2008 przez TroniC Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Tam może będą ale my nie będziemy na Hali PGA i nie wiadomo czy dostaniemy je na turniej Chyba chłopakom nie będzie przeszkadzać jak będziemy darli ryje do mikrofonu Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 3 listopada 2008 Autor Opublikowano 3 listopada 2008 Kto jedzie/bedzie juz w piatek wieczorem ? Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Mnie nie bedzie, have fun Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Kto jedzie/bedzie juz w piatek wieczorem ? Ekipa z Wawy bedzie w piatek Cytuj
miniu 1 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Nagrody TYLKO dla zwycięskiego teamu... Microsoft polska bankrutuje czy zrobil tak duza nagrode dla 1 teamu ze na kolejne 2 miejsca nie mial kasy ? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Za pierwsze miejsce będzie uścisk dłoni prezesa i Forza 2 albo Kameo A co Jędrek wybierasz sie w piątek? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 A jak ze spaniem masz coś tańszego czy te domki w malcie? Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Za pierwsze miejsce będzie uścisk dłoni prezesa i Forza 2 albo Kameo A co Jędrek wybierasz sie w piątek? Kameo + forza 2. W zestawie taniej niz kupowanie pojedynczo. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 No oni kupią dwa komplety Kameo i Forza 2 i będzie akurat po jednej grze dla każdego, a żeby było taniej kupią używane i zapakują w papier świąteczny. Ale i tak najważniejszy jest uścisk dłoni PREZESA Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Nope, za 1st bedzie: + A tak dla kontrastu wyglada gamingowy setup na jakims turnieju w... Sri Lance! I jakby komus bylo jeszcze malo to na deser Halo 3 @ WCG NL '08 (ogladajcie od 2:26 MeGa): Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 No to przecież na PGA będzie lepszy wkońcu jak Ojciec z Barthem zorganizują to nie ma ... we wsi. A tak poza tym nie ma co narzekać w porównaniu do tego co było w zeszłym roku nie jest źle. Poza tym przydał by mi sie pilot do starego klocka. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 No to przecież na PGA będzie lepszy wkońcu jak Ojciec z Barthem zorganizują to nie ma ... we wsi. A tak poza tym nie ma co narzekać w porównaniu do tego co było w zeszłym roku nie jest źle. Poza tym przydał by mi sie pilot do starego klocka. Jest zle, jak narazie brakuje konsol na zoorganizowanie turnieju. Rownie dobrze moglbym zrobic pga w moim blaszanym garazu jesli ludzie przywioza konsole i zasponsorowac za 1 miejsce 4 pary welnianych, recznie wydzierganych w Poroninie skarpet. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi