barth 70 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Kerlo, nie wiem czy słyszałeś jak wszyscy apolityczni ludzie po wyborach na prezydenta w naszym kraju marudzili, że został nim pan Kaczka, często słyszeli oni jednak odpowiedź: "skoro nie głosowałeś to nie marudź", podobną odpowiedź proponuję tobie: "nie starasz się, aby było lepiej to nie narzekaj", albo lepiej, po prostu zrób coś z tym (najlepiej wyczaruj kasę na setup na 24 konsole i będziemy ci wdzięczni po wsze czasy, nawet postawimy ci pomnik ze spiżu). Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Konsoli już nie brakuje - Moja + Barth + Kerlo + Matek + Flaha... Liczba potrzebnych spadła do 4 sztuk wiec mamy jedna w zapasie. Zanim rzucicie gromy na setup pamiętajcie ,ze problemy wynikają z dwóch turnieju naraz. W przyszłym roku nie trzeba się będzie z nikim dzielić - nie będziemy ze sobą kolidować. Myślicie że nie chcemy takiego turnieju jak na pierd...nej Sri Lance?? Rozczaruje Was - chcemy... Niestety pewnych spraw przeskoczyć się nie da... BTW - działam w sprawie przynajmniej symbolicznych nagród dla drugiego i trzeciego miejsca. Mnie tez jest przykro ze nie ma nagród od Ms i chłopaki musieliby odjechać z niczym... Ewentualnie Kerlo skarpetki dowiezie i będzie git. Zresztą garaż blaszak tez jest ok - przyda się jako tania miejscówka na jeden z turnieju w przyszłym roku... Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Skladany blaszak pojemnosc 2 samochody. Ps. Barth, czemu kazdy moj post krytykujesz i uwazasz za napad na ciebie? ja napadam na ms, ktory jezeli organizuje turnieje to powinien sie liczyc z odpowiednia iloscia konsol jakie maja na to przeznaczyc. I oczywiscie, nie zalezy mi na polskiej scenie halo dlatego nie promuje gry wrzucajac gameplaye czy przywozac konsole na turniej (trudno by bylo zrobic cos wiecej w moim wieku >.>) Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 ja napadam na ms, ktory jezeli organizuje turnieje to powinien sie liczyc z odpowiednia iloscia konsol jakie maja na to przeznaczyc. Widzisz - to nie do końca jest tak jak myślisz... Szczegóły mogę wyjaśnić jak się spotkamy... Tylko mi przypomnij! Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Mnie nie bedzie, have fun Mnie także, Haga wzywa nas! Ale konsolkę X1 i 2Ski na Lanik zostawiam w rękach Veliosa i Uznego. Korwa, życie nie bajka, no... Udanej zabawy! Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 ja napadam na ms, ktory jezeli organizuje turnieje to powinien sie liczyc z odpowiednia iloscia konsol jakie maja na to przeznaczyc. Widzisz - to nie do końca jest tak jak myślisz... Szczegóły mogę wyjaśnić jak się spotkamy... Tylko mi przypomnij! Ok, to wstrzymam sie narazie z nastepnymi wypowiedziami na temat organizacji pga az wszystkiego sie dowiem. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 I oczywiscie, nie zalezy mi na polskiej scenie halo dlatego nie promuje gry wrzucajac gameplaye czy przywozac konsole na turniej (trudno by bylo zrobic cos wiecej w moim wieku >.>) Nie wiem Kerlo ile masz lat, ale jak Cegla z Raptorem organizowali turniej Halo w Wawie to jak dobrze pamietam Cegla mial 14 lat Jak wy liczycie ten nocleg, bo mi taniej jak 70zl to za cholere nie wychodzi, no przy domku 5 osobowym 60zl bedzie. Napiszcie jeszcze raz dokladnie, gdzie bedzie ten turniej, gdzie beda tv'ki zeby lany w Halo CE pocinac itd, bo za cholere nie moge wyczytac tych informacji? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) H1 w sali tej samej co turniej, aczkolwiek narazie nie ma odpowiedniej liczby CRT-ow wiec... Goldi - zauważ, ze do domku możesz zakupić tz. dostawkę (60plz) - po lekkich kombinacjach z ta opcja wyjdzie ci gdzieś około właśnie 50 plz. (zawsze tez możesz zabrać kogoś na waleta - wątpię żeby sprawdzali ile osób będzie mieszkać)Zbierzcie sie w kilka osób. Aha - z tego co wiem śniadanie w cenie domku - taki nius... CENNIK Edytowane 5 listopada 2008 przez TroniC Cytuj
barth 70 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Kerlo, nie uważam tego za najazd na siebie, tylko za niepotrzebne marudzenie na majkrosoft, którego i tak nikt oprócz nas nie przeczyta. TroniC, mam jeszcze jedną konsolę Drzedaja, jego kopię Halo też, a jak dobrze pójdzie to dojdzie jeszcze jedna konsola. Pamiętajcie, że 5 kabli vga już mam. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Nagrody dla zwyciezkiego teamu Halo3: · Gry GoW2 (4 szt) · Notesy Fable2 (4 szt) · Tshirt Fable (4szt) · Plakat Fable2 · Puchary (4 szt) Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Nagrody dla zwyciezkiego teamu Halo3: · Gry GoW2 (4 szt) · Notesy Fable2 (4 szt) · Tshirt Fable (4szt) · Plakat Fable2 · Puchary (4 szt) notesy, tshirt i plakat (jeden O_o) to se moga sami wziasc, k u r w a mialy byc lepsze nagrody niz na fun day i wcg O_o odechcialo mi sie wszystkiego loool Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 No cóż... :o Kopara opada... Aha - możecie oczywiście narzekać - mnie ręce opadają... Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Ej w ogole lepiej nie podawac na zadnych serwisach jakie beda nagrody bo aby wstyd bedzie. Jak juz tronic to pisz ze beda nagorody niespodzianki od MS Ej to za czasow halo 1 za 3 miejsce w turnieju byly lepsze nagordy O_o Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (( coraz gorzej sie dzieje A h u j MS nie odbierze nam przyjemnosci z gry! J e b a c nagrody Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (( coraz gorzej sie dzieje A h u j MS nie odbierze nam przyjemnosci z gry! J e b a c nagrody Prawda. Osobiscie wolalbym zeby dla wszystkich 3 miejsc byly puchary zamiast gow 2 dla pierwszego miejsca. Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 To tylko polski ms moze wymyslic ze 1gra+notes > 3 gry xD Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 To tylko polski ms moze wymyslic ze 1gra+notes > 3 gry xD Jakie 3 gry? Dostales chociaz too human? Ja sie czuje wychu*any tym WCG. Chyba bede musial kupic sobie gow2..... Cytuj
Yoyo800 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) NOTES za pierwsze miejsce!!!! Od dzisiaj zaczynam treningi!!! jak bedziemy grzeczni to moze nawet nam przysla nagrody za wcg? Acha, no i pewnie z gow2 bedzie tak jak z grami na wcg= zostawcie adresy to wam przyslemy... MS jest naprawde profesjonalna firma:D Edytowane 5 listopada 2008 przez Yoyo800 Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Za honor, za chwałę, za notes !!!! Finish the Fight! And win the notes !!!! Czuje że to początek nowej ery dla mnie, jeszcze kilka turniejów i będę mógł zostać kolekcjonerem notesów !!! MS o nas pomyślał i daje nam nowe spojrzenie na świat i drogi którymi możemy kroczyć a nie grać w halo ! Mówię wam ta nagroda ma drugie dno !! Edytowane 5 listopada 2008 przez Flaha Cytuj
Yoyo800 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Moim zdaniem nie zauwazyliscie bardzo waznego spisku! Dajac nam notesy chca odwrocic uwage od tego iz wsrod nagrod nie ma smyczy! Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 doszlo do mnie zdjecie gabloty w ktorej przechowywany jest notes, jesli planowaliscie skok na ten bezcenny artefakt to mozecie zapomniec o powodzeniu akcji. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) o fchuj jako że mam małe szanse na wygranie turnieju to chciałem cichaczem podprowadzić ten notes. Ale widzę nic z tego i będę musiał napadnąć zwycięzce turnieju. Edytowane 5 listopada 2008 przez Krzys PL Cytuj
Yoyo800 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) Cala ta sytuacja wymaga pewnych dzialan... a wienc: ORGANIZACJA PIELGRZYMEK DO NOTESU! ZAPISY OD TERA! W CENE WLICZONA TOREBKA HERBATY I SPECJALNA ATRAKCJA "TEJK A LUK AT DE NOTES FROM A DIFRENT ANGL" CZYLI OGLADANIE NOTESU OD DOLU!!! i pamietajcie... notes>czestochowa tel kontaktofonowy: 1500-NOTES-1500 Edytowane 5 listopada 2008 przez Yoyo800 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi