Skocz do zawartości

Poznan Game Arena 2008

Jędrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do Coatchingu, imho tylko jedna osoba (standard), ktora patrzy na ekrany tylko swoich graczy a nie na przeciwnikow.

Widownia nie podpowiada - ma prawo sie ekscytowac itp. - jak to widownia :) - ale bez podpowiadania czy przeszkadzania.

@TroiC: Na nastepny raz podam Ci plan wykladow i wtedy kiedy mam wolne zrobisz ;).

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na wstępie chciałbym podziękować Barthowi i Tronicowi za organizacje turnieju. Dziękuję wszystkim tym któży doceniają moją nieobecność na końcówce imprezy. Niestety jeszcze raz sie okazało , że nie wszystko co amerykańskie nadaje się w Polsce. Moim zdaniem (i nie tylko) prostszym i sprawiedliwszym bylby system pucharowy a nie liczenie małych punktów jak w tym wypadku. Pomijając ten szczegół ciesze się że mogłem poznać Was wszystkich osobiście i zagrać na lanie przeciwko Benq (gg'mz). Szkoda że z Last Hope nie wyszło. Gratuluje zwycięzcy.

Grajek.Konrados,KiLA sory że musiałem Was zostawić w tak ważnej chwili zapewniam Was że zdarzyło sie to po raz ostatni. Jesteście WIELCY i wygramy razem jeszcze nie jeden turniej.

Mój starszy pozdrawia i całuje ;)

Opublikowano (edytowane)
ps. nastepnym razem poprosze o nagrode za najfartowniejszego killa turnieju, moja plasma przez cala mape z ktorej zrobil sie DK na 50:49 by wszystko pocisnela :P

To nie był najfartowniejszy kill turnieju ;]

Raz jak możesz to uploadnij gdzieś mi mecz z mlg top10 headshotem;] zapisalem go na którymś hdd :P

a co do coachowania to uważam ze Goldi ma racje samo zgłoszenie przed meczem kto bedzie coachował wystarczy.

Edytowane przez B0CZEK
Opublikowano
...

ps. nastepnym razem poprosze o nagrode za najfartowniejszego killa turnieju, moja plasma przez cala mape z ktorej zrobil sie DK na 50:49 by wszystko pocisnela :P

Ma ktoś zapisany na dysku ten kupiony mecz ?

Opublikowano
...

Mam, niedlugo na youtube wrzuce :D

Opublikowano
...

O jak milo, nawet nie wiedzialem ze bedzie taka mozliwosc, az ciekaw jestem jak te nooby ;) we dwoch sie rzucily na ta nalepe :P

Opublikowano (edytowane)
...

O jak milo, nawet nie wiedzialem ze bedzie taka mozliwosc, az ciekaw jestem jak te nooby ;) we dwoch sie rzucily na ta nalepe :P

Milo milo, tylko podlaczylem swoj dysk zeby zgrywac swoje gameplaye, a okazalo sie ze jedyne co jest warte zgrania to wasz mecz do jednej flagi na picie i ten 1337 ts na guardianie ^^

Edytowane przez Kerlo
Opublikowano (edytowane)

Graniu - ojciec nie wziął nas za bandę świrów? Tz - wiesz, piwo i przeklinanie... ??

Czas na mnie:

Barth i Flaha. Wielki szacun dla obu. Prócz tego co sami pisaliście, niewielu z was wie, ze Flaha w niedziele przyjął na chatę cały właściwie nasz setup. Transport nawalił i przez kilka dni poleży u niego. Potem Barth go odbierze. Dodatkowo Helmet wyśle sprzęt od BenQ, a także cześć rzeczy Engarde. Jak by nie on to nie wiem jak byśmy sobie poradzili... Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!

Dziękuję też MS (tak,tak), za opłacenie miejscówki i nagrody (Last Hope - bluzy GoW2 dla was, Tagi, i notesy dostałem w niedziele - całkiem niezłe w sumie te notatniki haha, Flaha widział). Jeszcze nie wiem jak je wam przekaże bo jestem spłukany, ale są i czekają.

Dziękuję Tomishowi i jego fotografowi za bezinteresowna pomoc. Gamikaze przyjacielem na zawsze hehehe.

BENQ - konkretna firma z którą rozmowy przebiegają tak, że chciałbym wszędzie takiego kontaktu. W ostatniej chwili podesłali brakującą ilość monitorów opłacając błyskawiczny transport kurierem w obie strony. Mam nadzieje że to nie koniec naszej współpracy.

Kamilowi Markiewiczowi z firmy Momentum - za przychylność scenie i wyrozumiałość na moje zawracanie tyłka.

Szymonowi Szulcowi z programu O-G (Owsiak-Games z telewizji OTV - Platforma N), za odwiedziny na turnieju, przyszłą relacje i pozytywne nastawienie do sceny. Będziemy w kontakcie!

Engarde za nagrody pocieszenia dla 2 i 3 miejsca.

Goldiemu - za to ze nie muszę wysyłać sprawnego monitora na gwarancje i robić z siebie idioty hehehe...

No i wszystkim którzy się zjawili na turnieju... Na obu turniejach. THX za ciepłe słowa bo miałem już kompletnego doła jak się znowu dźwięk sypał...

A teraz idę spać...

Edytowane przez TroniC
Opublikowano

Segreguję właśnie zdjęcia Gamikaze. Uporam się z tym (niekoniecznie dzisiaj ;->) to oczywiście zarzucę linkorami.

Mam jeszcze zamiar na tubę wrzucić mowę otwierającą imprezę.

A w międzyczasie:

bobgl0.th.jpgthpix.gif

"Brejk daans, brejk daans, spróbuj bo nie jesteś bez szans, brejk daans..."

- Franek Kimono

Opublikowano

Boczek, moim zdaniem Stefan dostarczyl tyle samo jak nie wiecej śmiechu niż nazwy przystanków, no przyznaj ;]

A i jeszcze musze podziękować najserdeczniej Andrzejowi za nocleg, kiedy znalazłem się w nieciekawej sytuacji. Ludzie ze sceny więdzą jak sobie pomóc :)

TroniC jest mega pro ogarniaczem eventów, dziękujemy Ci panie Mariuszu, było rewelacyjnie.

Paweł, WEJLOS ;), Boczek, Flaha, Stefan, Czopolud - najlepszy drinkteam z coachem w postaci Wejlosa który operował imprezą z wersalki ;] Pozdro dla ekipy (Uzny nawet walnął doubleshota ;] )

drinkteamzm7.jpg

Opublikowano

Siema! Zlot wypadł mega. Gratulacje dla LH, BD (finał mistrzowski) i T4 (nieograniczony potencjał, a BR'ki Grania i Konradosa chyba najlepsze jakie widziałem w H3;). O czym warto wspomnieć? Organizacja by Tronic i Bar7h perfect. Rozkręcający impreze Ninibuba - czekam na filmik, bo czuje, że będzie Oskar! Uwagi Ninibuby podczas meczów turniejowych - "Zagrajmy w kampanie", "2 jajka na patelni", "(g*wno przybiło do portu" i wiele innych. Oficjalna vódka PGA stworzona przez Krzysia nieziemska (szkoda, że później zabrakło popity i waliliśmy "na sucho"). Grajek przemierzający pół Europy, żeby zagrać 10 meczy i napić się vódki. Respect dla dziewczyn, które przyjechały ze swoimi chłopakami, oglądały głupią gre i nie spały przez 24h (albo takich nie ma we Wrocku, albo nie umiem ich znaleźć, czekam na porady). Co mi się nie podoba? Że to już koniec, no i nie było kilku osób z którymi chętnie bym się napił - min. Wojtass, Muki, Kowal.

Pozdro dla wszystkich, któzy się zjawili, czekam na fotki i kolejny zjazd.

Opublikowano
. Co mi się nie podoba? Że to już koniec, no i nie było kilku osób z którymi chętnie bym się napił - min. Wojtass, Muki, Kowal.

Moj brak obecnosci wynikał z braku pieniedzy (do ogarniecia) i terminu pokrywajacego sie ze szkolnym zjazdem (nie do ogarniecia, wywalili by mnie i musialbym isc do wojska). Nastepnym razem stane na uszach a nawet zrobie super jumpa na guardianie żeby sie pojawic.

Opublikowano (edytowane)

Pare randomowych fotek z poczatku turnieju nic ciekawego niestety nie mialem czasu na wiecej.

PGA

P.S. poprosze GG: Konradosa

Edytowane przez KILa
Opublikowano

Witam,

Na wstępie chciałem podziękować wszystkim za wspaniałą imprezę.

Wielkie gratzy dla wszystkich organizatorów, stanęliście na wysokości zadania. Miejsce i setup rewelacyjne. Szkoda tylko, że tak daleko od sklepów/knajp i że w nocy a nie w dzień - ale nie można mieć wszystkiego to raz, dwa że będzie nauczka na przyszłość.

Moi drodzy koledzy z team'u: Juan, Kerlo i Miniu + coach Psychol -> good job! Spełniliśmy swoje założenia, jeszcze będzie ogień!

Cieszę się, że pojawiło się sporo mocnych drużyn, to bardzo dobrze wróży dla rozwoju sceny.

BenQ - miło mi było po rozmowie z Filipem, dzięki za to.

Team4 - ładne mecze, liczymy na ładniejsze już niebawem ;) I trzymamy Grania za słowo !

Dzięki dla Jezusa za przenocowanie nas, jesteś wielki Ziom ;) !

Na koniec powiem, że szkoda, że nie każdy potrafił do końca znieść trudy turnieju...

Znikam ze sceny na jakiś miesiąc - przeprowadzka + brak netu + sprawy osobiste to troszkę za dużo żeby jeszcze ćwiczyć regularnie.

Pozdrawiam i życzę miłej gry,

Bieniu