Jędrek 3 Opublikowano 24 listopada 2008 Autor Opublikowano 24 listopada 2008 Ja sie ciesze, ze byl Mirski i powiedzial otwarcie, ze dostal w dupe od nas (sceny) na Funday'u (na konferencji i po niej). Ciesze sie, ze wygralo Last Hope, ale to tylko dzieki Panu Psycholowi. Co do zmian podpowiadania to jestem za tym co mowi Barth. Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 (edytowane) Ok to lece, na wstępie chciałbym podziękować Tronicowi, Bar7howi, Jediowi, Razgrizowi, Tomishowi, Kubie Mirskiemu (i firmie Microsoft), firmie Benq, gazecie Engarde i wszystkim tym których z jakiś (mojej słabej pamięci) przyczyn nie wymieniłem a dołożyli swoją rękę aby ten turniej wyszedł i mam dla was dobrą "nowinę" wyszedł Z A J E B I Ś C I E. Można oczywiście narzekać że w nocy i daleko od centrum ale przewaga plusów tego eventu jest przytłaczająca i minusy nawet jakby były tak dobre jak snipedown z Str8 nie dały by im rady ! Chłopaki spisaliście (spisaliśmy ) się na medal! W następnej kolejności chciałbym podziękować Yoyo'wi za to że 2 tyg przed turniejem zgodził się z nami zagrać gdy już nikt inny nie chciał i grał jak najlepiej mógł, było widać twoje zaangażowanie i to się liczy ! Dziękuje reszcie mojego teamu (BarteQ oraz Fil4) za dobry turniej, może nie taki na jaki liczyliśmy ale było ciekawie (w szczególności boczkowi który w pierwszych meczach turniejowych zgodził się za mnie brać sniperke ponieważ nie umiałem z niej nic trafić wiem że to brzemię jest ciężkie Bartku ) Gratulacje: 1. Dla teamu LH a w szczególności dla Minia (nie krzyczałeś tak na team8 jak kiedyś na turniejach zdecydowana poprawa:>) i Juana za to że utrzymał nerwy na wodzy po prawie wygranym CTF Pit (ahh te 4 sec XD) i przegraniu 2 meczy pod rząd w finale gdy została nam już "tylko" jedna gra, wytrzymałeś tak jak i twój team i brawa dla was za to, bo to tak naprawdę jest najtrudniejsze i to oddziela przysłowiowe "ziarno od plewia" i w tym momencie stajecie się dla nas jako drużyny dwa razy niebezpieczniejsi! 2. Dla Team 4 który całkowicie niespodziewanie jak rabarber zza kibla odesłał nas do drabinki przegranych w polskim turnieju od razu w rundzie 2 co mi się nigdy jeszcze dotąd nie trafiło :piwo: byliście w tej rundzie on fire i nie mogliśmy was powstrzymać, bardzo bardzo bardzo i jeszcze raz bardzo żałuję że nie było w finale drabinki przegranych Grania ale znam twój ból bo sam to kiedyś przeżyłem hi Kietrz vol.1 3. Dla Wszechpochłaniającyh potopów aka pajonków parszywców za zajęcie nawet dla nich samych zadziwiająco dobrego 4 miejsca ! I dla Uznego który pod pseudonimem Wilgoć Niszczy, dosłownie zniszczył mnie na Narrows gdy już miałem ich flagę na naszej Paweł sprytnie wyskoczył zza rogu zatrzymał mnie i ową flagę zreturnował, to było największe zdziwienie dla mnie na tym turnieju, idealny timing jak za dawnych czasów Paweł Zażalenia: 1. Dla osoby odpowiedzialnej za nasze koszulki z Benq. 2. Doszły mnie słuchy że podczas naszych meczy z Team 4 kilka osób za nami krzyczało im nasze pozycje itp. nie wiem kto i nie wiem ile w tym prawdy, mam nadzieję że nie dużo ale powinny się owe osoby wstydzić, nie na tym polega fair play. Na sam koniec (a jak to mawiała moja nauczycielka a przed nią ktoś jeszcze ale nie pamiętam :> (joke) "Ostatni będą pierwszymi a pierwsi ostatnimi) moglibyście wnioskować że chodzi o to że następny turniej wygra team który miał ostatnie miejsce, ale nie o to chodzi, chodzi o moją Kasie której też bardzo dziękuje za to że przy mnie wytrzymała do rana, jesteś kochana skarbie :*. Mam nadzieje że będzie więcej takich turniejów, chciałbym jeszcze raz podziękować magazynowi engarde i życzyć im wszystkiego najlepszego w ich drodze do sukcesu Edytowane 24 listopada 2008 przez Flaha Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Ja sie ciesze, ze byl Mirski i powiedzial otwarcie, ze dostal w dupe od nas (sceny) na Funday'u (na konferencji i po niej). Cytuj
sentinel 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) Tabela turniejowa do ściągnięcia tutaj darmowe uploady na rapidshare mają limit 10 pobrań, więc wrzuciłem na http://sentinel.neostrada.pl/h3_pga.zip (prawoklik -> save target/zapisz jako). jak to miło słyszeć, że ms uruchamia polską scenę i to dzięki im owa scena właśnie startuje. zastanawiam się co w takim razie my robiliśmy te 6-7 lat temu? ;-) Edytowane 25 listopada 2008 przez sentinel Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) Barca jeszcze " świnia ze skrzydłami " E tam najlepsza była " małpa z balonem pod mostem " albo dwa jajka na patelni TroniC jak tam się mają bluzy z Gearsów ? i COG Tagi? Edytowane 25 listopada 2008 przez Soul Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Dobrze się maja. Jak pisałem wyżej -sry chłopaki , ale z kasa krucho, muszę się trochę odkuć. Bluzy są i czekają. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 w sumie jak bym nie rzucił na końcu drugiego stika to ten granat Goldiego by zabił tylko mnie Nie wiem nobie na co ty czekales zamiast spierdal...... przed ta nalepą, a po kiego hu.... rzucales ta druga to juz wogole nie rozumiem, jedyne wytlumaczenie jakie mi przychodzi do glowy to: Za duzo grales w MGS'a i najpierw myslales ze jak sie nie bedziesz ruszal skulony w rogu to nalepa Cie nie zobaczy, po chwili wpadles na to ze to glupie i odruchowo chciales odrzucic granat jak w COD4 ale qrv... to tez nie ta bajka. Ciekawi mnie tylko jak stal z energia typ od nas co na kolanie do niego robili. Jeszcze raz gratulacje dla Matka ktoy udowodnil ze z dobrym teamem nawet majac tylko 3 fraglesy w meczu, mozna wygrac Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Goldi, za ten text powinieneś dostać puchar Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 jak to miło słyszeć, że ms uruchamia polską scenę i to dzięki im owa scena właśnie startuje. zastanawiam się co w takim razie my robiliśmy te 6-7 lat temu? ;-) Graliśmy w bierki Senti w bierki - pozdrów psiaka ode mne Niech sobie przypisują to że dzięki im scena powstała, ważne jest to że chcą pomóc Wszystko to powoli coraz lepiej wygląda. Cytuj
KILa 4 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Barth masz moze gdzies na dysku nasze mecze z BENQ ? Cytuj
Jezus_PL 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) Witam :* Na początku PRZEPROSINY Za to ze nie byłem za bardzo rozmowny, ogólnie się przyznam zamulałem. Ale mam na kogo zwalić i teraz będę skarżył... To wszystko wina Warszawiaków... sobie pobrali małe kieliszki i na dodatek Juan im lał do połowy... potem cwaniakowali ze oni jeszcze mogą a Jezus nie :wtf: Tylko Juan trzymał jako taki poziom i pił takie same zawartości jak ja... no ale przepraszam on jest stary(szy) doświadczeniem oczywiście. Wiec dochodząc do meritum miałem ZA(pipi)ISTEGO kaca... A każdy wie ze ja alkoholu nie tykam i alkoholikami się brzydzę, ogólnie nie pije a taka dawka alkoholu zniszczyła mnie i mój plan pójścia do szkoły. Mam nadzieje ze wszystko jasne. ORGANIZACJA ... Gratuluje wszystkim organizatorom bo wiem jak ciężko jest w Polsce cokolwiek zrobić To ze turniej trwał 13 godzin i był ostro nocny to tylko plus i to duży. Teraz nie wystarczy grac zajefajnie trzeba być super wytrzymałym... Jak pojedziecie do USA na MLG zmiana czasu nie zrobi na was żadnego wrażenia Jest to najlepszy turniej na jakim byłem, pozdrawiam organizatorów ^_^ A co do turnieju... Super gratulacje dla T4 za wygraną z Benkami... chłopcy daliście rade strasznie się zmieniło w stosunku do tego co wcześniej prezentowaliście (nie odebrać tego źle proszę) Nigdy bym się nie spodziewał, normalnie rewelacja... podziwiam i pozdrawiam. Dla Benków gratulacje za zajęcie 2 miejsca Nic się nie zmieniliście Tylko flacha trochę z chudł... tych tez pozdrawiam Świnki ze skrzydłami... Gratulacje za 1 miejsce i powodzenia w kolejnych turniejach... Do zobaczenia za rok na kolejnym turnieju, lokum na was czeka... mam nadzieje Bieniu i Miniu ze podłoga była wystarczająco miękka ^_^ do teraz nie mogę tego zrozumieć dlaczego nie napompowaliście sobie materaca Juanku było cieplutko... spokojnie nie zdradzę naszego sekretu świntuszku dla was buziaczki Dzięki chłopakom z wszechpochłaniającego potopu i uznemu którego nie poznałem za dobrą grę, przepraszam ze tak lamiłem i gratuluje im i sobie 4 miejsca :imprezka: I buziaczki :* Souliku ! balasie mieliśmy grac razem a mnie wy ...ujałeś :censored2: Filu czwarty ... i byłem parę razy na plusie... I nic nie zapomniałem daj numer konta oddam w nowym roku... ^_^ Minus to taki że nikt mnie nie poznał... myślałem ze się na mnie obraziliście czy coś No i na końcu pozdrawiam wszystkich starych halo wyjadaczy i nowych halo lamerów A co do halo 3 to dla mnie w 80 % jest to halo 2 a w 20 % cos innego czyli nowe mapy, nowe taktyki itp. kolosalnej różnicy nie odczułem (po 2 dniach grania)... W sumie nie wiem czego się spodziewałem w sumie HALO jest tylko jedno a reszta ssie. No i nie martwcie się noobiki bo nie wrócę do halo nie będę was łoił siarczyście... Osobiście to było dla mnie pożegnanie ze sceną. PAPA i całuski mam nadzieje ze mój post jest zrozumiały bo ostatnio mam małe problemy z przekazywaniem moich myśli na papier... eh ten alkohol 8) Na końcu zagadka ... co to jest i czyje Edytowane 25 listopada 2008 przez Jezus_PL Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Czesio Hydraulik, zawsze do uslug Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 łokieć uznego:? Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) Jezus gol na wyjeżdzie liczy się podwojnie Edytowane 25 listopada 2008 przez JuanMag Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) Wilekie pozdro dla organizatorow i calej sceny oraz wszystkich z ktorymi mialem stycznosc ;] Dla wyjasnienia : przybilo g*wno do brzegu --> Guardian z pod niebieskiej na 3ke ;] Filmik z pga juz niedlugo ..... Gratulejszyn wszystkim finalistommm ps. Tronic kliknij do mnie na GG Edytowane 25 listopada 2008 przez NiniBuba Cytuj
Gość Soul Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Dobrze się maja. Jak pisałem wyżej -sry chłopaki , ale z kasa krucho, muszę się trochę odkuć. Bluzy są i czekają. Luzik TroniC jestem ciekaw jak ta bluza się prezentuje:) Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Będę miał chwile - cyknę zdjęcie. Buba - poślij mi GG na PW. Cytuj
matek_79 0 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Jeszcze raz gratulacje dla Matka ktoy udowodnil ze z dobrym teamem nawet majac tylko 3 fraglesy w meczu, mozna wygrac No to nie byl moj mecz zycia ale przajmniej mialem jakies asysty :> za to ratowalem Was na picie Mam na dysku mecze T4 vs BenQ round 1 ale z widoku z oczu BartQ'a, moge je wrzucic do siebie na file share ale tylko jesli BarteQ wyrazi zgode :> Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 Jeszcze raz gratulacje dla Matka ktoy udowodnil ze z dobrym teamem nawet majac tylko 3 fraglesy w meczu, mozna wygrac No to nie byl moj mecz zycia ale przajmniej mialem jakies asysty :> za to ratowalem Was na picie Mam na dysku mecze T4 vs BenQ round 1 ale z widoku z oczu BartQ'a, moge je wrzucic do siebie na file share ale tylko jesli BarteQ wyrazi zgode :> zgodzi sie zgodzi, wrzucaj Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 25 listopada 2008 Autor Opublikowano 25 listopada 2008 Ej, sorry Ty jestes cichy i Ty tu radzisz? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 25 listopada 2008 Autor Opublikowano 25 listopada 2008 Chodz przetrzepie Cie tak, ze umywalka sie rozpierdoli. Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 25 listopada 2008 Opublikowano 25 listopada 2008 (edytowane) Jasne Matek wrzucaj ;] edit. Ja mysle ze Cichy nie rozumi... Edytowane 25 listopada 2008 przez B0CZEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi