miniu 1 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 MVP bym dał za najśmieszniejszą akcje żeby wszyscy mieli szanse. Poprostu zrobmy najciekawszy filmik obojetnie czy bedzie smieszny czy super mega skillowy Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) MVP bym dał za najśmieszniejszą akcje żeby wszyscy mieli szanse. Poprostu zrobmy najciekawszy filmik obojetnie czy bedzie smieszny czy super mega skillowy no tak, ale ja jakos nie widze, zeby ludzie musieli wybierac pomiedzy killtrocity a akcja gdzie ktos zalicza suicide'a od rykoszetu wlasnej rakiety. Ja bym proponowal dac ta nagrode jak sama nazwa wskazuje najbardziej wplywowej osobie turnieju (najlepiej grajacej) i dac ta nagrode przy rozdawaniu nagrod a nie wysylkowo jak to bylo z krakowem. Edytowane 17 listopada 2008 przez Kerlo Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 MVP bym dał za najśmieszniejszą akcje żeby wszyscy mieli szanse. Poprostu zrobmy najciekawszy filmik obojetnie czy bedzie smieszny czy super mega skillowy no tak, ale ja jakos nie widze, zeby ludzie musieli wybierac pomiedzy killtrocity a akcja gdzie ktos zalicza suicide'a od rykoszetu wlasnej rakiety. Ja bym proponowal dac ta nagrode jak sama nazwa wskazuje najbardziej wplywowej osobie turnieju (najlepiej grajacej) i dac ta nagrode przy rozdawaniu nagrod a nie wysylkowo jak to bylo z krakowem. No jesli tronic bedzie gral to on chyba z pośród nas jest najbardziej wpływowy (ma kontakty z engrade i z ms i z benq i wiele innych) normalnie taki wpływowy biznesmen z niego XD A tak na serio to powinna być albo akcja turnieju, albo najlepsze ratio gracza, wybaczcie ale nie chce patrzec jak polowa turniejowiczow ktorzy mysla ze nie maja szansy na medal i nagrody graja dla zwaly i robia caly czas glupie rzeczy zeby udalo im sie wygrac mvp zamiast grac na powaznie. Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) no ja sie zgadzam z Kerlem. MVP dla osoby ktora grala najlepiej. Edytowane 17 listopada 2008 przez B0CZEK Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 W sumie Flaha masz racje ale przecież będzie widać która akcja jest ustawiana. Najbardziej wpływowy jest chyba Adam (lub jak kto woli Naphil). Cytuj
wrog 609 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 MVP powinniście dać TroniCowi za to, że ogarnia dla Was wszystko Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 Nie - dziękuje. Mam 120 GB... Hehe A poważnie - jak tylko ilość zadowolonych będzie przeważać nad liczba narzekających po turnieju to będę się cieszył. To mi wystarczy. Dysk dla MVP wygranego teamu. A oni sami wybiorą wśród siebie MVP (ratio czy jak tam będą chcieli). Pomysł rodem z Krk odpada - nie sprawdził się. Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Mam pytanie: Jedzie ktos jutro tym pociągiem ? LINK - PKP Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Przypominam ze planowany start - godzina 18-nasta... Od jutra rano jestem juz w Poznaniu - jakieś pytania - to dziś tutaj , albo od jutra tylko kom. Pozdr1 Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Od ktorej mozna tam wbijac na Malte? No i do ktorej mozna tam siedziec w niedziele? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Myślę ze koło 17-ej będziemy już kończyć ustawianie sprzętu itp... Sale mamy do ranka w niedziele - chyba do 9 rano. Musze dokładnie sprawdzić i dopisze. Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 witam czy telewizory turniejowe maja wejscie euro? Cytuj
Velios 50 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Przyłączam się do pytanka od pensona Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Chodzi ci o H1? Nie ma telewizorów crt - nie ma H1 Jeśli chodzi o te , pożyczone od Pga - pewnie tak, tyle ze je będziemy mieli dopiero około 21-22. Do tego czasu radzimy sobie z tym co mamy, czyli monitory scenowe plus monitory jakie udało się załatwić. Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 a wiec rodzi sie kolejne pytanie, jesli tv od pga beda mialy euro-super-zlacze, czy mozliwe bedzie pogranie lanika w jedyne sluszne halo? o ile oczywiscie wyrobimy sie z turniejem h3 przed czasem i przywieziemy potrzebny ekwipunek w postaci xow, kabli oraz naszej ulubionej gry. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 RACZEJ tak. Tz - nikt nie potrafi mi podać choćby modelu tv z PGA, ale eurozłącze to raczej standard. Przywieźcie konsole ,pady itp - myślę ze powinno coś się udac zorganizować. Aha - bede potrzebowal kilku ludzi do transportu tych tv... Aha - trzymam za słowo tych , którzy obiecali dowieść własne konsole! Resztę tez proszę o podwiezienie dyskow czy padow - zawsze cos sie na koniec rozsypuje. Od nadmiaru głowa nie boli. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 witam czy telewizory turniejowe maja wejscie euro? Mysle ze wystarczy zebys ty mial do Xboxa kabel Component na lcd biednie xbox przez eur owyglada, a na componencie jak nowa gra P Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 fajnie, tylko bedzie obraz czarno bialy. Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Dobra miśki jako że jutro wyjazd kto jedzie pociągiem z magicznym numerem 6620, 6721 ? Cytuj
nelson 4 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 zycze wszystkim udanej zabawy. nie stawie sie z paru powodow. po 1 nadal zlamana reka ale zrasta sie (juz bez gipsu) po 2 przez punkt 1 bylem zmuszony nie grac gips przeszkadzal mi w trzymaniu pada. po 3 nie lubie poznania 8) na nastepnym turnieju (bydzia,wawa) mysle ze sie stawie szkoda ze nie poznam paru osob z ktorymi gram ale jeszcze nie widzialem osobiscie min. Tronic, Krzys, Graniu, Grajek, Yaxa, Pchel, pozdrawiam was i do milego. czekam na fotki i filmiki Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Nelson pierd.olisz tam gips w piciu wódki nie przeszkadza Przyjeżdżaj i mi nie marudź, a poznań nie jest taki zły. Ps. nie zapomnij nie pooglądasz sobie obsługi targów Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 witam czy telewizory turniejowe maja wejscie euro? Mysle ze wystarczy zebys ty mial do Xboxa kabel Component na lcd biednie xbox przez eur owyglada, a na componencie jak nowa gra P A Ty byś mógł jechać a nie..... Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 (edytowane) my som juz mijsce zajete ale glowy poki co czyste i niepelne, bedziemy jutro Edytowane 21 listopada 2008 przez Uzny Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 "Strasznie mnie denerwuje ten roszczeniowy ton. Rozumiem, że Playstation na organizowanych przez siebie turniejach (w końcu to robią co tydzień i cała scena pieje z zachwytu) rozdają sztabki złota. Słyszałem że po 4 za pierwsze miejsce." Cześć mordy :* Napisz mu żeby przestał pier.dolić. Goście pracujący w MS dostają najwnowsze gry, za darmo, ot "do pogrania" sobie w domu, taczkami - wiem to ze świetnie poinformowanego źródła. No nic. Bawcie się dobrze, buzi :* Beju nie denerwuj się, ołysiejesz :* Cytuj
barth 70 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Maiden, ten temat się zakończył i nie wracamy do niego, zadyma była i się skończyła. A jeśli dalej chcecie podyskutować o polityce M$ to macie od tego priva Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi