froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 A mi do platyny brakuje tylko durnego trophy za 4 pady <_< Gdyby nie to, Platyna bylaby juz jakies 2 czy 3 tygodnie temu. Moim zdaniem w ogóle trofea, do których trzeba mieć jakieś dodatkowe pady/kamery to pomyłka. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Mam komplet Trochę nerwów straciłem nad MS ale warto było Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 pomoze ktos prz splicie na 4 graczy? Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 No... w koncu wpadl do mnie kumpel z padami zrobilem te trophhy na splita na 4 os. Innymi slowy w koncu wpadla czekajaca od ponad miesiaca platynka Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) Mam problem z następującym trophy w tej grze: Tumbler Perform an impressive Barrel Roll Robię beczki czasami ale nic nigdy nie zalicza, poza tym ciężko to zrobić bo gdy choć przez chwile samochód jest do góry kołami gra od razu "myśli" że to już crush i pozostaje tylko reset. Ktoś ma jakieś rady? Może ja w ogóle źle interpretuje to trophy.... Edytowane 7 marca 2009 przez Gazer Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ciekawa sytualcja z tym trophy. Niektórzy mają z tym rpoblem a innym wpada odrazu przy okazji. Np to chyba moje pierwsze trophy w MS:PR.. Powiem więcej. Byłem z MS u kumpla. Włączyłem na jakieś 5-10 minut... i też wpadło przy okazji xD Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Mam problem z następującym trophy w tej grze: Tumbler Perform an impressive Barrel Roll Robię beczki czasami ale nic nigdy nie zalicza, poza tym ciężko to zrobić bo gdy choć przez chwile samochód jest do góry kołami gra od razu "myśli" że to już crush i pozostaje tylko reset. Ktoś ma jakieś rady? Może ja w ogóle źle interpretuje to trophy.... ta beczke masz zrobic podczas wypadku... Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 I pamiętaj aby oglądać replay do końca. Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) ma ktoś rozgryzione (albo oficjalne dane) na jakiej zasadzie są przyznawane punkty za wyścigi online? dzisiaj pograłem trochę i czasem za zwycięstwo dostawałem 6-7 procent, a czasem za trzecie czy czwarte miejsce po 10-12%. ktoś wie na jakiej zasadzie to działa? festival skończony, te lekko "udziwnione" trofea (typu trzy wyścigi pod rząd online, czy split screen na 4 osoby) zdobyte - została tylko cierpliwości w zaliczaniu kolejnych wyścigów online i połowa time triali za 2-3 tygodnie będzie platyna Edytowane 17 marca 2009 przez pawel_k Cytuj
HerBu 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 To zależny z iloma osobami się ścigasz i jaka posiadają range. Im więcej osób z większa od Ciebie ranga tym więcej % Powodzenia z online Musze przyznać ze imo najbardziej żmudnym trophy było wygranie 250 wyścigów... powtarzanie tego samego 1 okrążenia przez kilkadziesiąt razy wymagało cierpliwości Ale w końcu się udało i jest platynka Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) No i dzis plantynka wskoczyla:D wczoraj z 79% srebnej (4) rangi do 79% zlotej (4) rangi , 6 godzin grania i do przodu 100%... Wszystkim zycze tego samego..! Powodzenia..! A dla znajomych z Motorstorm2 pozdrowienia..! Edytowane 23 kwietnia 2009 przez DaniDevil Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) no jak, nie będziesz już z nami grał ? platynki gratuluję Edytowane 23 kwietnia 2009 przez pawel_k Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Rowniez gratuluje! To zdecydowanie mocno dajaca sie we znaki platyna Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) no jak, nie będziesz już z nami grał ? platynki gratuluję Bede bede gral Pawel mam zamiar zebrac was w sobote na szpila wieksza grupa mysle ze zbiore ta grupke co ostatnio gralismy..! Edytowane 23 kwietnia 2009 przez DaniDevil Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 na sobotę chętnie się piszę jutro w nocy siadam i postaram się zdobyć na raz całą złotą belkę rank 4 - tak żeby w sobotę przysiąść do zabawy z platyną i się po prostu bawić a nie przejmować tym że mi statystyki poleciały Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 To pogramy razem ja bede dostepny to zapros Pawel.. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 Motorstorm: Pacific Rift - Speed and Adrenaline Lista Pucharków KLIK Brąz: :3pl: Bike Weekender - Qualify and Race All Bike Rival Races ATV Weekender Qualify and Race All ATV Rival Races Buggy Weekender Qualify and Race All Buggy Rival Races Rally Weekender Qualify and Race All Rally Car Rival Races Racing Truck Weekender Qualify and Race All Racing Truck Rival Races Mudplugger Weekender Qualify and Race All Mudplugger Rival Races Big Rig Weekender Qualify and Race All Big Rig Rival Races Monster Truck Weekender Qualify and Race All Monster Truck Rival Races Six Splitter Play a Split-Screen race on all six SPEED tracks Eight Splitter Play a Split-Screen Race on all eight ADRENALINE tracks Srebro: :2pl: Over Qualified Beat Developer Ghosts on all six SPEED tracks Sand and Sulphur Win an Online race on each of the six SPEED tracks Further Qualifications Beat Developer Ghosts on all eight ADRENALINE tracks Surf and Turf Win an Online race on each of the eight ADRENALINE tracks Hardcore Heaven Hardcore Freeplay - Win on all eight ADRENALINE tracks (full grid) Złoto: :1pl: Distinguished Character Win online with each DLC character on any DLC track Cytuj
gatts 0 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Witam wszystkich! mam problem z trofeami. nie mam odblokowanych trzech ostatnich plansz w fire zone. Na reszcie zone-ów mam wszystkie złota a mimo to nie mam dostępu do tych trzech tras. może trzeba coś innego ukończyć? Ktoś miał taki problem? Może wiecie jak go rozwiązać?? pozdrawiam! Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 (edytowane) Zapewne nie wykonałeś dodatkowych zadań w 3 innych wyścigach (np. przejchać na przynajmniej 3. miejscu wyścig w określonym czasie, lub rozbijając się nie więcej niż wskazuje liczba). Przejrzyj tickety w Fire Zone, na niektórych jest napisany wymagany czas lub limit zniszczeń (podczas samego wyscigu też się wyświetlają wymagania). E: Dzisiaj polegly duchy na trasach z dodatku Edytowane 6 lipca 2009 przez Emet Cytuj
gatts 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 zapewniam cię że wykonałem. na reszcie festiwali mam same złota! tylko brak mi tych trzech wyścigów bo są zablokowane i nie mogę ich wybrać. może masz jakiś inny pomysł co to może być??? Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Wszyskie plansze masz na 100 zaliczone fire zone te co masz odblokowane...? Dziwne jesli piszesz ze masz wszystkie na zlotko to powinno ci odblokowac i zadania jesli wykonales w tych wyscigach. Sprawdz czy zadania masz wykonane. Dla pewnosci kazda plansze gdzie sa zadania do wykonania i przejdze je jeszcze raz. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Tak jak pisze DaniDevil. To, ze masz wszedzie zlota nie znaczy, ze wykonales we wszystkich zadania dodatkowe. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Wie ktos, ktore to sa te nowe postacie z DLC? Znalazlem 5 z 6 a ostatnia nie mam pojecia, ktora to... Jakby ktos mogl opisac pokrotce te dodatkowe postacie.. lub jeszcze lepiej zdobyc lub zrobic ich fotki byloby super Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=CsY5kdaOpEM - ale nie sprawdzałem czy jest prawdziwe... Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 5 pierwszych sie zgadza, wiec pewnie prawdziwe. Dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi