Emet 1 089 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 No i jest znowu 100% ps. sry za post pod postem Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Emet można się jakoś podłożyć pod gry online? Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 W jakim sensie? Jesli chodzi o trofea to... mozna ale tylko do tych z DLC (+ chyba 50 casualowych jest zaliczane za customy). Kusilo mnie takie cos ale.. postanowailem, ze zrobie te trofea normalnie, bez ustawek.. i zrobilem Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Robimy ustawke pod ranked streak (i przy okazji immortal), niby jest jakis pomysl, ale ze wzgledu na automatyczny maychmaking nie jestem do konca przekonany czy zadziala. kiedys probowalem i albo przydzielalo nam kogos "obcego" ktory rozwalal plan, albo kilka osob ladowalo w innej grze, albo i jedno i drugie. ale sprobowac mozna, ostatnie moje podejscie. chetni niech pisza (po angielsku!) na PSN ID: Scotsman-15. jak sie zbierze 12 to dostaniecie instrukcje co i jak dalej, ale spodziewajcie sie ustawki o jakies "trudnej" godzinie (pozna noc/wczesny ranek). Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Czy ktos jeszcze gra casual games? Ilekroc probuje sie polaczyc to nie ma takich gier.... same rankingowe. Pytanie do ludzi z platyna: jaka jest srednia ilosc gier (ranking), ktora trzeba rozegrac aby dojsc do LEGENDA? Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 w casuala nikt nie grał rok temu, więc teraz osoby co chcą zdobyć platynę mają tym bardziej trudne zadanie ale nie wiem też czy zwykła ustawka z opcją publiczną nie jest naliczana do casuala, jeśli tak to Twoja jedyna szansa... co do legend - wszystko zależy od pozycji którą zajmujesz. na początku wszystko idzie błyskawicznie, ale na rank 3 już trzeba się pilnować, a na złocie w rank 4 jest już totalnie ciężko - żeby odrobić jeden przejazd pod koniec stawki (co wcale nie jest trudne bo poziom ludzi jest wysoki) trzeba odrabiać 3-4 wygranymi. generalnie spadek poniżej podium to pewna strata punktów. nie pamiętam dokładnie ile wyścigów mi zajęło dojście do legend - ale czasowo to było ok 25-30h. do tego trzeba uważać na ustawki - jeśli masz rank 4 a widzisz że w grupie startujących masz np. osoby z rank 2/3, a do tego takich z rank 5, to masz spore szanse że trafiłeś na kolegów co sobie pomagają i tacy z wysoką rangą będą Twoim utrapieniem bo będą rozwalać wszystkich po drodze torując drogę kolegom. co prawda nie będę tego krytykował bo sam w takich akcjach jeździłem z ludzmi z tego forum (w roli pomagającego i tego co mu pomagają), ale bywało to wkurzające Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) To widze, ze ciezka walka mnie czeka Gre mam juz dlugo a wlasnie teraz naszla mnie ochota na zrobienie legenda. Edytowane 5 lutego 2010 przez giger_andrus Cytuj
mersi 804 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) Mój brat właśnie kilka dni temu w Motorstormie platyne zdobył Edytowane 5 lutego 2010 przez Merson Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) Szacun To chyba najbardziej wymagajaca gra w mojej kolekcji jak dotad. Edytowane 5 lutego 2010 przez giger_andrus Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 ja po 3 tygodniach sie poddalem nie jestem w stanie zrobic wymaganych rzeczy w multi Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 fakin hate and luv this game 2 wygrane z rzędu i... rozpindoliłem się przed metą w 3 wyścigu. dawno tak nie bluzgałem ludziska, trzea się ustawić na te casual matche bo nie ma z kim w to grać. i jak tu platynke trzasnąć, no jak się pytam? custom matche chyba nie wliczają się jednak do casual races ;/ czyli dupa zbita Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Ja jestem chetny jakby co. Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 fakin hate and luv this game 2 wygrane z rzędu i... rozpindoliłem się przed metą w 3 wyścigu. dawno tak nie bluzgałem ludziska, trzea się ustawić na te casual matche bo nie ma z kim w to grać. i jak tu platynke trzasnąć, no jak się pytam? custom matche chyba nie wliczają się jednak do casual races ;/ czyli dupa zbita Moge pograc casual matche. Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 casuale idzie zrobić! zmieniajcie serwery! ugrałem 25 gier na serw koreańskim a potem kolejne 25 na australijskim. jest jeszcze bankowo wielu trophy hunterów, którym brakuje tego debilnego trophy do kolekcji. trzea zrobić kiedyś ustawkę na trophy za wygranie 3 z rzędu mi zostało pożyczyć jeszcze pada (bo pilota mam to zastąpi kontroler), wygrać parę wyścigów do trophy za 250, zdobyć najwyższą range i wygrać 3 z rzędu - easy!! Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 zrobienie legendy (najwyzsza ranga online) jest obecnie bardzo trudne. BARDZO. grasz glownie z hardcore playerami, ktorzy tory znaja na pamiec i moga jezdzic zamknietymi oczami. pomimo mieisiecy od przemieyr i najwyzszej rangi wciaz graja w ta gre, ciagle na liscie przewijaja mi sie te same ksywki. dobor pojazdu do trasy, sciezki przejazdu, skroty: wszystko opanowane do perfekcji. jak masz takich chocby 5 w grupie 12 graczy (a czesto jest ich wiecej), to zalapanie sie na pudlo jest wielkim sukcesem. a tylko taka pozycja zapewnia awans na pozniejszych rangach. do tego dochodza osoby korzystajace z glitcha na the rift (omijac ten tor!) i jest pelny obraz. ps - ostatnio mialem satysfkacje, bo jechalem z samymi 5 (osmiu graczy z ranga 5! byli tez inni z nizszymi rangami, ale po matchmakingu pouciekali, jak zobaczyli ekipe), tor wildfire. wszyscy wzieli racing car, tylko ja jeden motor. udalo sie - bylem drugi. kolo za mna o kilka setnych sekundy. wspaniala gra! Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Na czym polega ten glitch? Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 wyglada to tak, ze robisz idealny przejazd na drugim miejscu, zaczynasz drugie okrazenie (z trzech) a kolo prowadzacy skonczyl juz wyscig. z ponad minutowa przewaga. nie chce pisac co i jak ale calosc polega na celowym rozbiciu sie motorem w okreslonym miejscu i blednym respie. mnostwo frajerow z tego korzysta, dlatego proponuje nie jezdzic na tym torze, szkoda nerwow. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Ma ktos moze linka to nagrania z takiego numeru? Pierwszy raz o tym slysze a troche gier juz rozegralem... Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 (edytowane) wyglada to tak, ze robisz idealny przejazd na drugim miejscu, zaczynasz drugie okrazenie (z trzech) a kolo prowadzacy skonczyl juz wyscig. z ponad minutowa przewaga. nie chce pisac co i jak ale calosc polega na celowym rozbiciu sie motorem w okreslonym miejscu i blednym respie. mnostwo frajerow z tego korzysta, dlatego proponuje nie jezdzic na tym torze, szkoda nerwow. Hehe. Szkoda tej planszy bo byla dobra do scigania. A ile to poprawic ciezko dac latke i w tym miejscu np. siatke postawic lol tylko jak zwykle brak motywacji. Kalinho jakie ustawki do 3 zwyciestw po jakims czasie wygrasz na lajcie zaczniesz ty znac plansze na pamiec i gdzie dopalacz zaoszczedzic:P Edytowane 18 lutego 2010 przez DaniDevil Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Dzis wpadla platyna. Gra wymagajaca ale i satysfakcja gruba Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Heh, jednak dopiąłeś swego Gratulacje 1 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 chetni na ustawke? im wiecej ludzi tym lepiej Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 mam w to (pipi) platynę! Cytuj
dzej003 3 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Czy gra jeszcze w to ktoś???? Cytuj
Grez 33 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 ja moge zagrać, nie chce mi się platyny wbijać , ale mogę komuś pomóc ją wbić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi