Skocz do zawartości

MotorStorm Pacific Rift

Baranek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W jakim sensie? Jesli chodzi o trofea to... mozna ale tylko do tych z DLC (+ chyba 50 casualowych jest zaliczane za customy).

Kusilo mnie takie cos ale.. postanowailem, ze zrobie te trofea normalnie, bez ustawek.. i zrobilem :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Robimy ustawke pod ranked streak (i przy okazji immortal), niby jest jakis pomysl, ale ze wzgledu na automatyczny maychmaking nie jestem do konca przekonany czy zadziala. kiedys probowalem i albo przydzielalo nam kogos "obcego" ktory rozwalal plan, albo kilka osob ladowalo w innej grze, albo i jedno i drugie. ale sprobowac mozna, ostatnie moje podejscie. chetni niech pisza (po angielsku!) na PSN ID: Scotsman-15. jak sie zbierze 12 to dostaniecie instrukcje co i jak dalej, ale spodziewajcie sie ustawki o jakies "trudnej" godzinie (pozna noc/wczesny ranek).

• 4 tygodnie później...
Gość pawel_k
Opublikowano

w casuala nikt nie grał rok temu, więc teraz osoby co chcą zdobyć platynę mają tym bardziej trudne zadanie ;) ale nie wiem też czy zwykła ustawka z opcją publiczną nie jest naliczana do casuala, jeśli tak to Twoja jedyna szansa...

co do legend - wszystko zależy od pozycji którą zajmujesz. na początku wszystko idzie błyskawicznie, ale na rank 3 już trzeba się pilnować, a na złocie w rank 4 jest już totalnie ciężko - żeby odrobić jeden przejazd pod koniec stawki (co wcale nie jest trudne bo poziom ludzi jest wysoki) trzeba odrabiać 3-4 wygranymi. generalnie spadek poniżej podium to pewna strata punktów. nie pamiętam dokładnie ile wyścigów mi zajęło dojście do legend - ale czasowo to było ok 25-30h.

do tego trzeba uważać na ustawki - jeśli masz rank 4 a widzisz że w grupie startujących masz np. osoby z rank 2/3, a do tego takich z rank 5, to masz spore szanse że trafiłeś na kolegów co sobie pomagają i tacy z wysoką rangą będą Twoim utrapieniem bo będą rozwalać wszystkich po drodze torując drogę kolegom. co prawda nie będę tego krytykował bo sam w takich akcjach jeździłem z ludzmi z tego forum (w roli pomagającego i tego co mu pomagają), ale bywało to wkurzające ;)

Gość szpic
Opublikowano

ja po 3 tygodniach sie poddalem :D

nie jestem w stanie zrobic wymaganych rzeczy w multi

Gość Kalinho
Opublikowano

fakin hate and luv this game :D

2 wygrane z rzędu i... rozpindoliłem się przed metą w 3 wyścigu. dawno tak nie bluzgałem :D

ludziska, trzea się ustawić na te casual matche bo nie ma z kim w to grać. i jak tu platynke trzasnąć, no jak się pytam? :P

custom matche chyba nie wliczają się jednak do casual races ;/ czyli dupa zbita

Opublikowano

fakin hate and luv this game biggrin.gif

2 wygrane z rzędu i... rozpindoliłem się przed metą w 3 wyścigu. dawno tak nie bluzgałem biggrin.gif

ludziska, trzea się ustawić na te casual matche bo nie ma z kim w to grać. i jak tu platynke trzasnąć, no jak się pytam? tongue.gif

custom matche chyba nie wliczają się jednak do casual races ;/ czyli dupa zbita

Moge pograc casual matche.:)

Gość Kalinho
Opublikowano

casuale idzie zrobić! zmieniajcie serwery! ugrałem 25 gier na serw koreańskim a potem kolejne 25 na australijskim. jest jeszcze bankowo wielu trophy hunterów, którym brakuje tego debilnego trophy do kolekcji. trzea zrobić kiedyś ustawkę na trophy za wygranie 3 z rzędu :)

mi zostało pożyczyć jeszcze pada (bo pilota mam to zastąpi kontroler), wygrać parę wyścigów do trophy za 250, zdobyć najwyższą range i wygrać 3 z rzędu - easy!! :D

Opublikowano

zrobienie legendy (najwyzsza ranga online) jest obecnie bardzo trudne. BARDZO.

grasz glownie z hardcore playerami, ktorzy tory znaja na pamiec i moga jezdzic zamknietymi oczami. pomimo mieisiecy od przemieyr i najwyzszej rangi wciaz graja w ta gre, ciagle na liscie przewijaja mi sie te same ksywki. dobor pojazdu do trasy, sciezki przejazdu, skroty: wszystko opanowane do perfekcji. jak masz takich chocby 5 w grupie 12 graczy (a czesto jest ich wiecej), to zalapanie sie na pudlo jest wielkim sukcesem. a tylko taka pozycja zapewnia awans na pozniejszych rangach. do tego dochodza osoby korzystajace z glitcha na the rift (omijac ten tor!) i jest pelny obraz.

ps - ostatnio mialem satysfkacje, bo jechalem z samymi 5 (osmiu graczy z ranga 5! byli tez inni z nizszymi rangami, ale po matchmakingu pouciekali, jak zobaczyli ekipe), tor wildfire. wszyscy wzieli racing car, tylko ja jeden motor. udalo sie - bylem drugi. kolo za mna o kilka setnych sekundy. wspaniala gra!

Opublikowano

wyglada to tak, ze robisz idealny przejazd na drugim miejscu, zaczynasz drugie okrazenie (z trzech) a kolo prowadzacy skonczyl juz wyscig. z ponad minutowa przewaga. nie chce pisac co i jak ale calosc polega na celowym rozbiciu sie motorem w okreslonym miejscu i blednym respie. mnostwo frajerow z tego korzysta, dlatego proponuje nie jezdzic na tym torze, szkoda nerwow.

Opublikowano (edytowane)

wyglada to tak, ze robisz idealny przejazd na drugim miejscu, zaczynasz drugie okrazenie (z trzech) a kolo prowadzacy skonczyl juz wyscig. z ponad minutowa przewaga. nie chce pisac co i jak ale calosc polega na celowym rozbiciu sie motorem w okreslonym miejscu i blednym respie. mnostwo frajerow z tego korzysta, dlatego proponuje nie jezdzic na tym torze, szkoda nerwow.

Hehe. Szkoda tej planszy bo byla dobra do scigania. A ile to poprawic ciezko dac latke i w tym miejscu np. siatke postawic lol tylko jak zwykle brak motywacji. Kalinho jakie ustawki do 3 zwyciestw po jakims czasie wygrasz na lajcie zaczniesz ty znac plansze na pamiec i gdzie dopalacz zaoszczedzic:P

Edytowane przez DaniDevil
  • 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...