Gość Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Po recce GT nie mam watpliwosci, jak bede juz na uczelni, to w poniedzialek wybieram sie po ODST do empiku, jeszcze tydzien czekania ;/ Mam nadzieje, ze nie wywala ceny 200 zl, bo bede musial dzwonic i czekac kolejne dni na przesylke. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Jak dla mnie gra na max. 8 (ODST samo). Krotka (zaloze sie ze od zalecanego czasu mozna odjac do 2h gry), lekko poprawiona grafika,malo nowosci wzgledem serii. itp. Ale w nazwie Halo to +1 do oceny . Przekonamy sie za 2 dni czy znow recki jak przy H3 byly przecenione . Ale grac zapewnie bedzie sie słitasnie Gałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 W tej grze jest zupelnie nowa kampania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Taka mała dygresja - gdyby ekranizacja, za którą już mieli brać się Jackson z Blomkampem wyglądała tak jak ostatni trailer z tego montażu od Psyka to ja to kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Wiadomo. Ale Jackson zrobilby raczej przeladowane efektami kolorowe scierwo, lepiej jakby del Toro nakrecil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Grałeś? Opieram to informacjach o grze, filmikach, czy reckach i na tym ze wszyscy zachwalali Halo 3 choc gra byla wiadomo jaka, amerykanie sa podsyseni kolejnym HALO wiec hype, itp. Za 2 dni - prepare to drop!! Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 No nie wiem - "Dystrykt 9" cokolwiek ci mówi? Przecież oni to zrobili podku,rwieni kiedy MS im zawiesił projekt i to ze znacznie mniejszym budżetem. Del Toro to ma terminy zarezerwowane do 2050. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Mowi, mowi... ale nie ogladalem. Sugerowana cena to 129 zl, czy za tyle chodza tylko preordery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Za tyle to sklepy promocje robia, jak pamietam oficialna to cos kolo 140-150zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) 140 zl w Empiku czyli ok. To cena w kazdym Empiku, czy te moga se ustalac ceny jak chca jako jednostki? Edytowane 20 września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 to zależy. z tego co pamiętam, to mogą autonomicznie ustalać ceny... chyba, że dany asortyment znajduje się w aktualnej gazetce Empiku. natomiast nie sądzę, by salony windowały cenę jakoś bardzo w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Jak nie jak tak. Ceny gier na XO w Empikach są niebotycznie wysokie. Jak u nas we Wro podbijałem w Magnolii do Empiku a potem do Saturna to mi gały z oczodołów wychodziły jakie babole cenowe tam mają niekiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 W takim razie dlaczego ta gra ma 3 w tytule? w ogole sie przez to nia interesowalem, myslalem ze to jakas ultra kolekcjonerka dla maniakow. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) Ma 3 w tytule, bo: a) jest robiona na silniku Halo3 b) ma dołączony multiplayer z Halo3 c) początkowo miała być rozszerzeniem do Halo3, ale się rozrosła d) pomimo osobnej historii i innego systemu rozgrywki w trybie singleplayer gra nie jest osobnym tworem Edytowane 20 września 2009 przez barth Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 recka z poly http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7058322,Recenzja_Halo_3__ODST.html (4-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 na 10? czy na 6? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Na 90% maja szkola skale Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Seria Halo nigdy mnie specjalnie nie interesowała, jednak formuła ODST zdaje mi się być na tyle odmienna od poprzednich gier, że chyba się skuszę i sięgnę po tą pozycję. Szkoda, że nie ma tańszego SKU bez drugiej płyty z multi H3, bo "Firefight" mi zdecydowanie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Tańszego? Na miłość boską, 150zł za nową grę (i tylko w naszym kraju, reszta świata ma normalną cenę) to ewenement. Nigdy jeszcze coś takiego się nie wydarzyło. Ale widać niektórzy ludzie po prostu muszą znaleźć jakiś powód, żeby sobie pomarudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 jakby ktos byl nienabierzaco, to obejrzyjcie sobie najbardziej za(pipi)isty filmik o halo http://xbox360.ign.com/dor/objects/852871/bungie-project-2/videos/halo_in5_spc_091809.html Najlepsze jest to, że grając w Halo 3 w ogóle nie załapałem o co chodzi, pewnie z powodu braku głębszej styczności z dwoma pozostałymi częściami. Facet mógłby mówić wolniej, ale przynajmniej mniej więcej wiem już o co chodzi Najlepsze jest ostatnie zdanie Ciekawe co to była za planeta, Reach raczej nie bo nie miałoby to sensu, Onyx chyba też nie bo z tego co wyczytałem to wydarzenia na niej dzieją się w innym przedziale czasowym, więc cytując "What the fuck is that ?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Jezeli chodzi ci o miejsce wydarzen ODST, to jest nim ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 W sumie to do ODST najbardziej przyciąga to, że wygląda na jak najmniej "Halo" w "Halo" - tak jak pisał Hela. Kupie jak już spadnie do 30zł, albo pożyczę od kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Nie, mi chodziło o planetę z zakończenia Halo 3 po napisach końcowych. Co do gry to zastanawiam się czy nadszarpnąć budżet jeszcze bardziej i nie kupić w dniu premiery, bo 140zł na premierze w sklepie bez kombinowania z Allegro to super układ, a wczoraj z kumplem przeszliśmy ostatnie misje w L4D i właściwie nie mam w co grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) Tańszego? Na miłość boską, 150zł za nową grę (i tylko w naszym kraju, reszta świata ma normalną cenę) to ewenement. Nigdy jeszcze coś takiego się nie wydarzyło. Ale widać niektórzy ludzie po prostu muszą znaleźć jakiś powód, żeby sobie pomarudzić. Żadne marudzenie, po prostu w du.pie mam multi H3 i płyta z tym trybem jest mi niepotrzebna. Edytowane 20 września 2009 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi