marek1712 1 Opublikowano 26 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 września 2009 Scorp1on - CoD4 graficznie na mnie nie robił wrażenia już po premierze Z wodą o konsystencji ścieków na czele. Crysis - za to co innego; tam widać porządną grafikę. Szkoda, że gameplay był zaledwie ciekawy Pytanie odnośnie "znajdziek": jedyne jakich się szuka to Audio Logi czy czaszki też są? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 września 2009 Tylko audio, czaszek nie ma jako secretsow, chyba mozna je tylko w firefighcie aktywowac, by modyfikowac rozne featury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 26 września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 września 2009 Czaszki można też aktywować w kampanii (jest za to nawet achievement). Najlepiej przejść na Legendary i nie zabijać inżynierów, potem porobić na easy brakujące achievementy do wykonania w konkretnych misjach, a na końcu pozbierać audio, zabić inżynierów i zostaje coop + ewentualnie kilka mini achievementów po 5G do zrobienia gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 26 września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 września 2009 Gra na 6h, hmm... Gram na Heroic, przeszedłem teraz 2 i 3 misję i zeszło mi 3h, a misji jest bodajże jeszcze 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 26 września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) A może jednak misji jest 8 + eksploracja miasta? Fajny offtop tu wam wyszedł Edytowane 26 września 2009 przez barth Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 września 2009 Czaszki można też aktywować w kampanii (jest za to nawet achievement). Najlepiej przejść na Legendary i nie zabijać inżynierów, potem porobić na easy brakujące achievementy do wykonania w konkretnych misjach, a na końcu pozbierać audio, zabić inżynierów i zostaje coop + ewentualnie kilka mini achievementów po 5G do zrobienia gdziekolwiek. Ja wlasnie jakos tak robilem z inzynierem (nie zabijac) i tylko drugiemu graczowi wpadlo, potem zaczelem od nowa grac na Easy, szedlem do celu glownie, czasami trzeba cos zabic by pojsc dalej i w ciagu 2h wpadlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 28 września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 września 2009 Walnąłem grę wczoraj samotnie na Legendary w 8h i jest mega jazda. Legendary jest prostszy niż w Halo 3, ale absolutnie gameplayowo to mistrzostwo świata. To kombinowanie, zachodzenie przeciwników, oszczędzanie amunicji. Poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 28 września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 września 2009 Nie no to kozak jesteś, mi pewnie ponad 10h na Heroic zejdzie (z czego niezmiernie się cieszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza
marek1712 1 Opublikowano 28 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 września 2009 Mnie na Heroic właśnie trochę ponad 8h zajęła. Czyli przyzwoity czas Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 28 września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 września 2009 Ma ktoś jakieś problemy z ODST? Na forum bungie trochę ludzi narzeka na problemy techniczne. http://www.bungie.net/Forums/posts.aspx?postID=37231830&postRepeater1-p=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 28 września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 września 2009 (edytowane) nie miałem z tą grą najmniejszych problemów. chociaż kampanii jeszcze nie skończyłem, to Firefight działa bez najmniejszych zarzutów. Edytowane 28 września 2009 przez zimzvm Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 Pytanie za 100 pkt (powiedzmy za plusika): płyta z multiplayerem jest już dobrze zoptymalizowana do instalacji na dysku? Z tego co pamiętam, H3 niezbyt dobrze znosiło HDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 Nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 Roznica miedzy dvd a hdd jest duza w sensie komfortu grania - mozna poczekac minutke dluzej na wczytanie mapy niz krocej ale z suszarka na full mocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 Ale mu chodziło raczej o płytę z multi do Halo 3, a ta nie jest zoptymalizowana do pracy z HDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 Gdzieś to już było poruszane w tym temacie. Płyta z multi od H3 działa tak samo jak zwykłe H3, czyli po zainstalowaniu jej na dysk trzeba naprawdę długo czekać na załadowanie mapy. Trochę uprzykrza to rozgrywkę innym graczom czekającym w lobby. Jeśli chodzi o płytkę z singlem ODST to ją możesz bez problemu instalować na dysku, dzięki temu wszystko będzie chodzić szybciej i ciszej. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 (edytowane) Po raz pierwszy w 5 letniej historii Finałów Cybersport rozgrywki konsolowe zagoszczą na nich w rozbudowanej formie CyberSport.pl i Polish Gaming League mają zaszczyt zaprosić wszystkich Graczy na turnieje w Halo 3 ODST, Gears of War 2, Colin McRae DiRT 2, oraz Fight Night Round 4, które będą rozgrywane na konsolach Microsoft Xbox360 w dniach 2-4 października w Fun-Zone Cyberarena36i6. Lista: *Turniej w Halo 3 ODST oparty będzie na ligowych zasadach PGL 2vs2 i odbędzie się dnia 3 października. Nagrody: pula nagród rzeczowych 2 000 zł *Turniej w Fight Night Round 4 odbędzie się dnia 2 października. Nagrody: pula nagród rzeczowych 200 zł *Turniej w Gears of War 2 oparty będzie na ligowych zasadach PGL 4vs4 i odbędzie się dnia 4 października. Nagrody: pula nagród rzeczowych 1 900 zł *Turnieje w Colin McRae DiRT 2 odbywać będą się codziennie. Nagrody: pula nagród rzeczowych 2 200 zł Pula nagród na wszystkie turnieje to ponad 6 000 złotych. Wśród nagród znajdują się telefony komórkowe, pendrive, gry na Xbox360 i PC, doładowania 36.6 oraz nasze koszulki, podkładki i smyczki Cyberarena36i6 Po wiecej informacji o turniejach zapraszamy na stronę CyberSport.pl, Gamikaze.pl i CyberArena36i6.pl. Oczywiście to nie wszystkie atrakcje zwiazane z konsolami Xbox360 - będzie jeszcze dedykowana strefa Microsoft Xbox360 gdzie będziecie mogli pograć na freeplayach. W dedykowanej strefie Cyberarena36i6 GOLD też czekają na Was turnieje na tę konsole, a dodatkowo będa jeszcze mini-turnieje konsolowe FIFA10 i NFS Shift w strefie EA Edytowane 29 września 2009 przez barth Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 Wczoraj zakupiłem Elite'a z H3:ODST i jestem naprawdę pod wrażeniem. Może zgrzeszę mówiąc to, ale nie grałem na razie w nic innego poza trybem Firefight. On po prostu mnie pochłonął w całości. Masy wrogów, ostra akcja, fizyka przy masowych nalotach granatów - TURBO PAŁER !!! HORDA DO DOMU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 września 2009 Gra jest świetna. tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 3 października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 października 2009 No i skończona, 10h na Heroic było, świetna gra. Teraz będzie się łupać w Firefight solo i na splicie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
bad religion 1 Opublikowano 6 października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 października 2009 Czy w Firefight też nie ma wyszukiwania meczy?Tylko mecze z przyjaciólmi bo jak tak to troche lipa szukać kogoś kto ma ODST . Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 października 2009 Dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 6 października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 października 2009 wręcz przeciwnie - nie uważam, aby tego tego typu tryby gry miały sens w matchamaking. nie raz i nie pięć po kilku rundach w hordzie w GOW2 ludzie się posypali i ekipa się rozpadła. poza tym największy sens taka gra ma wtedy, jak jest ekipa zgrana i jest między ludźmi nieskrępowana komunikacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Ale pewnie nie zaszkodziłoby gdyby matchmaking został zaimplementowany. Od przybytku głowa nie boli :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Wole pograc z kims 10min niz czekac na kogos (a czekam juz pare dni)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi