zimzvm 36 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 hm, jaki jest sens grać firefighta 10 min ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Fun, moze trafisz na kogos kto potrafi w to grac i pograsz 30min/dluzej. O wiele ciekawiej z kims niz samemu ew czekac na reszte. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 dla mnie ta gra dostarcza funu dopiero wtedy, gdy za headsetami siedzi ekipa, która potrafi grać, a i jeszcze jest z kim pogadać/pokomentować w chwilach przerwy między kolejnymi falami. nie widzi mi się tak luźna rozmowa z przypadkowymi ludźmi z budda-wie-skąd. być może tak do tego podchodzę, bo na szczęście akurat mam zgraną i rozgarniętą ekipę do ODST, granie z którą, jest więcej niż udane i przyjemne : ] poza tym tak dużo osób w to gra, że nie jest wielkim problemem zebrać 4 odpowiednie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
bad religion 1 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Łatwo powiedzieć jak się ma ekipę,ale jak się nie ma to co wtedy?Szkoda że nie zostawili wyboru dla ludzi co nie mają kumpli z ODST matchmaking i tak jak jest teraz no ale co zrobić jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Jest jak jest, ale na dłuższą metę to rozwiązanie rzeczywiście może być uciążliwe. Na razie jeszcze sporo osób gra, ale z czasem będzie ich coraz mniej (ja np. jutro sprzedaję) i zrobienie osiągnięć wymagających 4 osób może stać się problematyczne. Na szczęście przynajmniej firefighty można zrobić bez problemu w 2 osoby, a od biedy pewnie samemu by się dało. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 bynajmniej nie bronię braku takiego rozwiązania, jednak nie widzę problemu z powodu jego braku. faktycznie brak znajomych, którzy gry nie mają przeszkadza. jednak na forum można znaleźć sporo chętnych do gry. @Wampis Ty sprzedajesz - ktoś kupi. gra nagle nie znika, tylko inna osobą będzie w nią grała, co nie znaczy, że również nie będzie szukała chętnych do gry. kolejna sprawa to fakt, że ODST jest kluczem do bety Halo Reach, to spowoduje, że masa osób zachowa swój egzemplarz gry. a sprzedawanie tylko po to, by później kupić z powrotem mija się z celem i nie za bardzo się kalkuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Ja dodalem sobie kilku znajomych dla ODST, zadko ich widze, teraz wiekszosc gra w jakis shi(f)t co roku wychodzi (hint: Fifa). A kiedy ta beta ma byc? Jak za polroku to z tych 120 gra bedzie kosztowala np. 60 i polowe mamy w kieszeni jesli nie zamierzamy grac juz w nia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 Masz na opakowaniu napisane. Nie zauważyłeś jak pudełko otwierałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 7 października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 października 2009 (edytowane) Mnie rzeczy na pudelku czy w instrukcji malo interesuja - rzuce okiem i mi z glowy wylatuja po zamkniecu ksiazeczki/pudelka bo nic tam ciekawego zazwyczaj nie ma. Marnowanie papieru. Jak odzyskam spowrotem Odeesti to sobie zakoduje w glowie date bo o samym Reach malo co wiadomo. Jakos beta H3 mnie wogole nie interesowala. Z reszta zapewnie bedzie wymagac GOLDa ale ja wiecej placic za online nie zamierzam - skupie sie na singlu/splicie Edytowane 7 października 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 10 października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 października 2009 ODST sprzedaje się w tych samych proporcjach co Halo 3, w drugim tygodniu zeszło ponad 440k, w trzecim tygodniu powinno się sprzedać ok. 180k. Czyli w czwartym tygodniu sprzedaży powinno stuknąć 3mln. Świetny wynik kapitalnej gry :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 13 października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 października 2009 faktyczne krótkie to nowe HALO- 2 dni i po krzyku , jednak warto bo to było bardzo mile spędzone godziny. Soundtrack dla mnie jest najlepszym w serii a oprawa wcale nie taka zła , momentami czaruje . 8+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 15 października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 października 2009 Czy w każdym pudełku jest ten kod na Halo Reach? Bo mi zależy na tej becie, a nie wiem czy inwestować w nową, zafoliowaną gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 października 2009 Beta jest na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 15 października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 października 2009 Inaczej - płyta będzie kluczem do bety (pobierzesz ją z menu gry, gdy się pojawi w 2010 roku). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2009 skonczylem 3 retrospekcje (tsavo highway) i idac za pointerem jako rookie dochodze do miejsca, w ktorym powtarzam 2 retrospekcje wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 23 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2009 Zle idziesz - sprawdz na mapie i tam sie kieruj bo widocznie od poczatku nie kierowales sie "strzalka" lecz po prostu sobie leciales przed siebie a nastepnie wrociles na tor strzalki Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 15 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2009 Mam okazje zdobyc ta gre i sie zastanawiam czy warto... h3 jakos mi nie podeszlo... jest w niej cos ciekawego czego nie bylo w poprzedniczce ? chodzi mi bardziej o single bo multi to chyba raczej przegra u mnie z nowym codem Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 15 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2009 Jeśli 3 nie podeszła to ODST raczej nie podejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 Obejrzyj jakieś video recenzje w sieci to zobaczysz o co chodzi w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 Jako osoba która nie jest zwolennikiem Halo muszę przyznać że grało się całkiem fajnie. Plus ten tryb w stylu hordy/survivor itp sprawdza się całkiem fajnie nawet na split-screenie. Dziwaczne stworki niestety nadal są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 Mam okazje zdobyc ta gre i sie zastanawiam czy warto... h3 jakos mi nie podeszlo... jest w niej cos ciekawego czego nie bylo w poprzedniczce ? chodzi mi bardziej o single bo multi to chyba raczej przegra u mnie z nowym codem Multi to i tak jest dokładnie to samo multi co w 3, tylko ze wszystkimi możliwymi mapami. Single średni, jak w 3 ci się nie podobał, to tutaj też raczej nie. Warto za to tak jak napisał Dante do trybu Firefight jeśli jesteś fanem tego typu rozwałki. Tylko wtedy musisz mieć kogoś chętnego na splita albo na coopa przez Live, bo matchmakingu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 16 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2009 (edytowane) Samemu też się fajnie w Firefight gra, sam jeden przeciwko 10-16 przeciwnikom w każdej fali Najlepsza mapa moim zdaniem to Chasm Ten Dzisiaj jak sam grałem i wskoczyłem na piętro wyżej i zobaczyłem 3x Brute'y biegnące w moją stronę z młotami to mało w portki nie narobiłem Później 3-4 takich zabiłem jednym granatem, mieli pecha tam gdzie stali parę granatów leżało, he he. Edytowane 16 grudnia 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2013 (edytowane) Czy ktos moze jest chetny na gre w Firefight? Moj nick to perss86 Edytowane 1 kwietnia 2013 przez chmura Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi