Trufs 1 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Skad ta promocja 140zl w sklepach na premierze? Z tego co wiem gra jest w normalnej cenie w usa - 60 dolcow. Jakas szczegolna promocja czy ogolnie ceny gier maja pojsc w dol? (marzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Nic nie idzie w dol, jednorazowy zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Żadne marudzenie, po prostu w du.pie mam multi H3 i płyta z tym trybem jest mi niepotrzebna. Kup i sprzedaj druga plyte za 100. Cytuj Odnośnik do komentarza
marek1712 1 Opublikowano 20 września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) jakby ktos byl nienabierzaco, to obejrzyjcie sobie najbardziej za(pipi)isty filmik o halo http://xbox360.ign.com/dor/objects/852871/bungie-project-2/videos/halo_in5_spc_091809.html "The Covenant attack the Earth city of New Mombasa which is like Old Mombasa but with more weapon crates" I LOL'd hard Edytowane 20 września 2009 przez marek1712 Cytuj Odnośnik do komentarza
Trufs 1 Opublikowano 20 września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 września 2009 Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda Ta darowizna to i tak za drogo dla mnie, chyba ze bylby to inny kon... Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Butcher jak wypada tryb Firefight w porównaniu do Nazi-zombie/Hordy?? Nazi-zombie działo się na mniejszych terenach, byliśmy bardziej ograniczeni. Firefigt to bardziej Horda - zarówno jeśli chodzi o wielkość lokacji, jak i rozgrywkę. Jeśli kogoś bawi ten typ zabawy, będzie zadowolony. 2 na splicie, 4 online i kolejne fale Covenantów. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Tyle, że Firefight jest dużo trudniejszy od Hordy przez ograniczoną liczbę żyć i czaszki/modyfikatory, które powodują, że nie cały czas grasz na jednym poziomie trudności. Do tego dochodzi ograniczona liczba żyć i fakt, że zawsze musisz zaczynać od początku, nie możesz jak w Hordzie wybrać sobie fali od której chcemsz startować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 To chyba lepiej, bo w Hordzie trzeba bylo kampic i tarcza zablokowac wejscie. A tak cos sie dzieje (deszcz plazmagranatow rzucanych przez Gruntow -> nowe znaczenie z WAW do ODST ) przez te czaski bo WAW szybko sie nudzi, GOW2 podobnie, jedynie L4D trzyma sie dobrze bo rozrywaka jest krotka i dynamiczna, w poprzednich grach ktorych wymienilem rozgrywaka jest nudna i slamazarna. How do the difficulty modifier skulls work in Firefight? The skulls from Halo 3 are back and integrated into the heart of the Firefight experience. Skulls will systematically activate as players progress through Firefight play with a new skull turning on at the start of each new round (a new round starts upon completing every 5th wave). At the start of the game, "Tough Luck" is enabled. This skull drastically increases an enemy's tendency to dive out of the way to avoid incoming grenades, making them more nimble and agile against these attacks. If you make it through to the end of the 5th wave and begin round two, a second skull will activate in addition to "Tough Luck". "Catch" greatly increases the enemy tendency to throw grenades (including suicide grunts who rush the player with armed plasma grenades). At the start of Round 3, a third skull is added to the previous two. "Black Eye" means that players can only regain health by melee attacking enemies. Normally, as a player incurs damage, their HUD will turn red and if they continue taking damage, their base stamina will deteriorate. However, if you back off and remove yourself from danger, your health will restore and your base stamina will not be affected. With Black Eye, the initial damage done will not dissipate until you melee enemies. These are the only 3 skulls that will possible come into play during a 10 minute game, depending how quickly and far a team progresses. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Tyle, że Firefight jest dużo trudniejszy od Hordy przez ograniczoną liczbę żyć i czaszki/modyfikatory, które powodują, że nie cały czas grasz na jednym poziomie trudności. Do tego dochodzi ograniczona liczba żyć i fakt, że zawsze musisz zaczynać od początku, nie możesz jak w Hordzie wybrać sobie fali od której chcemsz startować. Do tego kampienie raczej odpada, przynajmniej w takiej formie jak w Hordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Co będzie dokładnie na tej drugiej płycie? Czytałem o nowych mapkach do H3, ale będzie w nie można pograć nie posiadając podstawowej wersji H3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Na drugiej plycie jest samo multi z Halo 3 + wszelkie darmow i platne DLC + 3 mapki ktorych narazie nie bedzie lub wogole na Rynku Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Kupując ODST dostajesz wszystko co jest potrzebne do grania, nie musisz posiadać "normalnego" Halo 3. Te 3 nowe mapy nie będą dostępne w żaden inny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Data premiery niby jutro, ale czy na pewno w sklepach typu Empik czy Mediamarkt bedzie do kupienia? A moze ktos z Was juz gdzies gre widzial? Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Nie wiem dlaczemu, ale u nas gra chyba wyjdzie 25-ego Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Dokladnie - dzwonilem dzisiaj do paru sklepow i gra ma byc w czwartek/piatek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Ja (pipi)ę, jednego egzaminu nie zdałem to myślalem, że sobie jutro wpadnę do Empiku i humor sobie poprawię, a tu dopiero w czwartek piątek Trochę kijnia, że nie można startować od ostatniej fali w firefight. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 http://www.allegro.pl/item743623524_x360_halo_3_odst_preorder_sklepgekon_pl.html Dopisek z dzisiejszego dnia - mamy gre w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 jadę dziś do Saturna i się dowiem, od kiedy będzie dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 http://www.allegro.pl/item743623524_x360_halo_3_odst_preorder_sklepgekon_pl.html Dopisek z dzisiejszego dnia - mamy gre w sklepie. no napewno ,znając zagrywki GEKON'a to gry nawet jeszcze nie zamówili u dystrybutora . CO jak co ale ten sklep radze omijać szeroki łukiem Kupując ODST dostajesz wszystko co jest potrzebne do grania, nie musisz posiadać "normalnego" Halo 3. Te 3 nowe mapy nie będą dostępne w żaden inny sposób. Już to gdzieś słyszałem ..... przy premierze GOW 2 A co było pózniej każdy wie. MS jest pazerny na kasę i nie odpusci sobie dodatkowego zysku z samego MP. A uwież mi ze bardzo dużo ludzi interesują tylko te 3 nowe mapy do multi . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Mnie interesuje Empik bo tam ma być po 140zł i mam na miejscu, no a najlepiej jakby w MM stalo po tyle bo mam 15 minut piechotą Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 no napewno ,znając zagrywki GEKON'a to gry nawet jeszcze nie zamówili u dystrybutora .CO jak co ale ten sklep radze omijać szeroki łukiem Już to gdzieś słyszałem ..... przy premierze GOW 2 A co było pózniej każdy wie. MS jest pazerny na kasę i nie odpusci sobie dodatkowego zysku z samego MP. A uwież mi ze bardzo dużo ludzi interesują tylko te 3 nowe mapy do multi . Wchodzisz do sklepu, poprosze ODST - juz wszystkie poszly :>. A co do tych map podobnie mysle, za jakis czas pojawia sie w wersji DLC. RE5 czy GTA4 mialo byc tylko na konsole ale tylko przez pewien czas. Druga opcja to taka bardziej scenowa - jesli gra posiada wersje z jakims dodatkiem np. ME Platinium Hits to ten dodatek bedzie dzialal na kazdej konsoli, wystarczy go z plytyc "wyciac" potem wgrac na odpowiednie miejsce na dysku. Chyba ze Bungie jakos to zabezpieczyl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 (edytowane) W Empiku bedzie 25. Mi nie wadzi i tak nabede najwczesniej 28. Edytowane 21 września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 ODST nawet EDGE się spodobało - http://www.edge-online.com/features/review-halo-3-odst?page=0%2C1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 w Saturnie powiedzieli, że ma być jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi