Strong 2 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Pytales w jakiej bedzie cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 W sieci Sferis ma być jutro za 149zł. Tak przynajmniej mówi gazetka. http://sferis.pl/magento/images_box/katalog/gazetka-15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 21 września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 września 2009 Pytales w jakiej bedzie cenie ? a na to nie wpadłem. hyhy. poza tym co Saturn to mogą być inne ceny. nawet w obrębie tego samego miasta. sądzę jednak, że nie drożej niż w empiku, czyli 149 to max. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 Nie no u nas dopiero 25, MM w Szczecinie nie ma, Menago też ma dopiero 25. Kuźwa mać. Czekam na VGChartz i ich "Day one sales" Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 Jak już ktoś grał to małe pytanko o fabułę ? Wciągająca i ciekawa czy przy halo 3 nudna ? Nie ukrywam że w serii Halo nigdy nie zagrywałem się w multi ale za to kończyłem każdą część dla fabuły (do tej pory przeklinam Bungie za ending halo 2) . Czy warto kupić ODST dla 8 godzin singla i ciekawej fabuły ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 (edytowane) Oczywiście jeszcze nie grałem bo i nie ma jak, ale z tego co czytałem to fabuła jest dosyć mocnym punktem singla w ODST, do tego opowiedziana z perspektywy różnych bohaterów + jeszcze do odkrycia ukryta historia kobiety, która była w mieście podczas ataku, są też audio dzienniki jak w Bioshock z tego co pamiętam. Ja gram tylko w singla zawsze i biorę w dzień premiery, chciałem dzisiaj przy okazji zakupu Wolfensteina nabyć, ale obdzwoniłem parę sklepów i nigdzie nie mają, wszyscy mówią, że 24/25. Edytowane 22 września 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 (edytowane) Midnight premier dosyć słabe... pograłem godzinę. Przelazłem pierwszą misję rookie i dosyć dobra, ale albo zmęczenie dało o sobie znać, albo po prostu łatwo się w mieście pogubić i trzeba włączyć strzałki. Pograłem firefight sam na normalu i gra się wyśmienicie. Ten tryb rządzi... Konfrontacja z hunterem wymiata. Dla ludzi maniakalnie grających SPARTANem małe info... jest inaczej, a zarazem podobnie. Zacząłem grać na Heroic żeby nie przeklinać Legendary Będę miał kod do rozdania na sierżanta Johnsona http://zeratulpl.blogspot.com/2009/09/zgarnij-kod-na-sierzanta-johnsona.html Edytowane 22 września 2009 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 (edytowane) To nie zmęczenie, tak recenzenci jak i twórcy mówili, ze miasto jest na tyle duże, że bez mapki się nie obejdzie. PS. Na forum VGChartz są już pierwsze opinie na temat gry, generalnie to: - Kapitalny firefight z 8 mapami wszystkie są raczej duże, a niektóre ogromne, - Możliwe, że najlepszy single ze wszystkich gier Halo, - Na Heroic ok. 7-8h, na Legendary 9-10h, czyli wcale nie odbiega od dzisiejszych standardów. Byle do piątku, byle do piątku ... Edytowane 22 września 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 a nie przypadkiem 10map na FF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 "There are ten maps for firefight: Crater, Lost Platoon, Rally Point, Security Zone, Alpha Site, Windward, Chasm Ten, Last Exit, Crater (Night), Rally (Night). This Is confirmed data, I own the game." 8 + 2 w klimatach nocnych z tych 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 Wczoraj byłem na premierze w Lucidzie. Firefight, zgodnie z przewidywaniami, strasznie epicki, po prostu emanuje z tego moc, zło i wieczna żywotność na raz. Kumpel, nigdy wcześniej nie grający w Halo, od razu podłapał bakcyla Rozmawiałem przy okazji z Mirskim o cenie i chciałbym zweryfikować, czy info od niego było propagandą czy też najświętszą prawdą. Wiem, że u nas sugerowana cena to 149 zł bodajże, ale czy prawdą jest, że w UE jest to 49 Ojro ? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 w US $59.90 wiec nie macie co narzekac Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 CO wy sie tak czepiliscie tej ceny ? 149zl to taki średniak cenowy zadna rewelacja . tak samo jak 49,99? w UE . Popatrzcie ile zarabiamy my w ciagu dnia a ile zachodnia europa . Za jeden dzien pracy ile gier kupisz sobie ? (mowa o nowych grach,z ost. 2 miesiecy ) 1 ? nawet nie . a w takich niemczech za dzien pracy masz jedna gre i na skrzynkę browara zosatję . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 Może MS testuje, czy obniżenie cen poskutkuje wyższą sprzedażą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 W większości sklepów będzie to nawet 139zł, niebo na ziemi, taka niska cena za pełnoprawną grę, chociaż coraz częściej można w sklepach takie trafić, tyle samo dzisiaj dałem w sklepie za nówkę w folii Wolfenstein. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 Singiel bardzo bardzo fajny, tylko, ze miejscami jest za ciemno - troche przegieli. Generalnie powrot do HALO1. Granaty lataja duzo dalej, nie ma dualingu, nie ma rzucania oslonek itp. Melee jest bardzo slaby ale to zrozumiale, ODST nie sa tak silni jak MC ;]. Mimo wszystko pozostawia troche niedosyt, po skonczeniu. Do lykniecia na raz. Duzo epic momentow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 To ciekawe bo butcher napisał, ze mało epic momentów. Może inaczej interpretujecie znaczenie tego słowa bo jeden z was na 100% się myli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 Zaden z nas nie jest tu wyrocznia. Zagrasz, ocenisz. Jedni pewnie czuja wzniosla muzyke i wielki rozpierdol inni mniej. Kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 Aha czyli ILOŚĆ epickich momentów to kwestia gustu. OK, dobrze wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cegla 8 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 Spoko, nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 (edytowane) Z Ultimy dostałem info że dziś wysłali więc jak kurier nie zaśpi jutro sprawdzę: pierwsze na konsoli , a drugie w ogóle - Halo ^_^ Edytowane 22 września 2009 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 września 2009 (edytowane) Ja już mam, grę można kupić w Wawie w Saturn BlueCity. Edytowane 22 września 2009 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 23 września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 września 2009 Nie wiecie czasem czy niemiecka wersja nie będzie miała czegoś wyciętego? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 23 września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 września 2009 Ja już mam, grę można kupić w Wawie w Saturn BlueCity. Ile kosztuje ? Jak giera w ogole ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 23 września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) Nie wiecie czasem czy niemiecka wersja nie będzie miała czegoś wyciętego? brak angielskich dialogow :>. W grze butalnosci ani duzej ilosci krwi nie ma, nie sadze aby zostala jakas ocenzurowana. Edytowane 23 września 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi