VeluriaN 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 To i ja sie pisze na poturniejowe granie/chlanie xD Jade z Velurem więc jęśli vel będzie chciał zostać to i ja zostaje... A mnie już nie spytasz Nevan czy się z tobą przejadę xxxD No to jedziem razem:-) możesz wpaść do mnie na jakieś granko jak masz wolne a zakonczymy to turnieikiem w Krsztynie Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 To i ja sie pisze na poturniejowe granie/chlanie xD Jade z Velurem więc jęśli vel będzie chciał zostać to i ja zostaje... A mnie już nie spytasz Nevan czy się z tobą przejadę xxxD No to jedziem razem:-) możesz wpaść do mnie na jakieś granko jak masz wolne a zakonczymy to turnieikiem w Krsztynie Ustawie w pracy tak żeby było dobrze:-) @Fishbone - może pykniemy małe SBO przy okazji? Ja, Velu&Keii jako pierwsza drużyna ^_^ Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 To i ja sie pisze na poturniejowe granie/chlanie xD Jade z Velurem więc jęśli vel będzie chciał zostać to i ja zostaje... A mnie już nie spytasz Nevan czy się z tobą przejadę xxxD No to jedziem razem:-) możesz wpaść do mnie na jakieś granko jak masz wolne a zakonczymy to turnieikiem w Krsztynie Ustawie w pracy tak żeby było dobrze:-) @Fishbone - może pykniemy małe SBO przy okazji? Ja, Velu&Keii jako pierwsza drużyna ^_^ Ej:( a co z Dante, on też sie zapisał na turniej, nie zostawie chłopaka:P musze go mieć w dróżynie:P:P Ps. Jak byśmy nazwali drużyne??ja proponuje Dream Team:P Cytuj
Keii 0 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 To co może w ramach turnieju zagramy SBO w 4-ro osobowych teamach?? Zzuta po 5 zł i wygrany team dostaje browarki zakupione w ramach wpisowego?? xD Nevan - ja sie na taki team zgadzam Cytuj
chinczyk 0 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) Byem na tej stronce i jeszcze na jakiejś innej, za bardzo nie lubie takich rzeczy, jeśli chodzi o nauke to wolę pooglądać filmiki z jutuba.Keii ma rację skoro nie potrafisz zrozumieć fajnego klimatu na turnieju i grania dla przyjemności z odrobiną rywalizacji na takich imprezach to daj sobie juz spokoj w tym temacie izajmij się czyms innym. Twoje uwagi są tutaj wogole niepotrzebne. ps.chinczyk a co z twoim bratem??? mam z nim rewanzyk do zagrania On sam jeszcze nie wie czy przyjedzie ,ale go namowie. Z tym SBO to dobry pomysl ,ale najlepiej jakby druzyny byly 3 osobowe. Edytowane 12 października 2008 przez chinczyk Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 fishbone dopisz mnie do listy To co może w ramach turnieju zagramy SBO w 4-ro osobowych teamach?? Zzuta po 5 zł i wygrany team dostaje browarki zakupione w ramach wpisowego?? xD Nevan - ja sie na taki team zgadzam nie jestesmy gorsi i tez robimy teama chinczyk,koki i ja Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 To co może w ramach turnieju zagramy SBO w 4-ro osobowych teamach?? Zzuta po 5 zł i wygrany team dostaje browarki zakupione w ramach wpisowego?? xD Nevan - ja sie na taki team zgadzam Pssssssyyyyytttttt Junior nie mów tak głośno o tych browarkach bo jeszcze GAJDE na ten turniej sciągniesz:P:P Cytuj
Keii 0 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 No to niech telefony się rozdzwonią i ktoś niech po Gajde zadzwoni xD Będzie zjazd ekipy alkocholików tylko jeszcze sola,barta i scoopa brakuje (no i oczywiście Stepów Akermańskich - Thundrotajgi). Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 13 października 2008 Autor Opublikowano 13 października 2008 Dobra wiadomość z bielska, cały wasz team zapisuje na liste. Chińczyk mówiłeś mi cos o gosciu z wasilkowa ktory wygral na wsapie, masz do niego kontakt czy cos??? Co do druzyn to ja moge zagrac z wentylem i bulusiem, czyli trzech nas. Cytuj
Mastaneo 0 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Witam. Proszę o dopisanie mnie na listę, Młodzik. Myślę że się stawie na turnieju o ile będę mógł. pozdro 8) Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 14 października 2008 Autor Opublikowano 14 października 2008 (edytowane) Witam. Proszę o dopisanie mnie na listę, Młodzik. Myślę że się stawie na turnieju o ile będę mógł. pozdro 8) Zapisałem, to ty jankes???jak tak to dawaj ktoregos dnia do nas na sparingi. ps.Mała zmiana w regulaminie odnośnie zawodników -> jeden zawodnik do wyboru dla gracza. Edytowane 14 października 2008 przez fishbone Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Wreszcie Panie Ostko jakieś konkretne zasady Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 15 października 2008 Autor Opublikowano 15 października 2008 Wreszcie Panie Ostko jakieś konkretne zasady Ta zasada akurat obowiązuje już 5 turniejów, po prostu tym razem mi umknęła i nie dopisałem jej. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 To ja pisze się anną grać xD Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 15 października 2008 Autor Opublikowano 15 października 2008 Z tego co mi wiadomo to wybór postaci u poszxczególnych zawodników będą mniej węcej takie: Buluś - JIN/Heihachi/Devil JIN Wentyl - Bryan/Asuka Młodik - Steve Suchy - Jack 5/Ganryu Grzbiet - Jack 5 Sienia - Jin/Devil Jin Cińczyk - Bryan/Kazuya Koki - Roger JR Cytuj
Keii 0 Opublikowano 15 października 2008 Opublikowano 15 października 2008 Velurian-Kaz/DJ Nevan-Anna/cośtam Ja-Anna/King/Heihaczunio Cytuj
Keii 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) Takie małe ogłoszenie matrymonialne Jeśli ktoś biorący udział/będący na turnieju posiada PSP i nie ma go przerobionego to zapraszam do mnie - 20 zł i macie przerobioną konsolkę na miejscu. Żadna konsola którą przerabiałem się nie zepsuła a do tej pory nie udało mi się przerobić tylko jednej konsoli PSP (jeszcze nie wiem czemu ale działała nadal w 100%). O Kur*a sorki za post pod postem ale nie zauważyłem że ja pisałem ostatniego xD Edytowane 17 października 2008 przez Keii Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 17 października 2008 Autor Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) Jak chcesz zeby to przeszlo przez knyszyn to raczej wrzuć info na stronie Combo's, tutaj malo kto zaglada, tylko ja,bulus,mlodzik i moze jescze ze 2-3 osoby. Edytowane 17 października 2008 przez fishbone Cytuj
Mastaneo 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Takie małe ogłoszenie matrymonialne Jeśli ktoś biorący udział/będący na turnieju posiada PSP i nie ma go przerobionego to zapraszam do mnie - 20 zł i macie przerobioną konsolkę na miejscu. Żadna konsola którą przerabiałem się nie zepsuła a do tej pory nie udało mi się przerobić tylko jednej konsoli PSP (jeszcze nie wiem czemu ale działała nadal w 100%). O Kur*a sorki za post pod postem ale nie zauważyłem że ja pisałem ostatniego xD Ja jadę na turniej więc popytam kolegów czy chcą przerobić psp i jak coś to do zobaczenia na turnieju Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 wpiszcie mnie na ten turniej Pychu - Marduk Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 24 października 2008 Autor Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Dzisiaj mam kolejny zjazd studencki w Białymstoku, także jeśli będę miał czas to odbiorę tam z hurtowni nagrody na TCC6 i wieczorem wkleję na forum. EDIT:Niestety nie pojechałem do białego, planowany następny wyjazd to wtorek. EDIT2: A oto i nagrody do wygrania na Combo's Cup: Edytowane 28 października 2008 przez fishbone Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Niestety TLT nie wpadnie na ten turniej bo kiedy sie zebralismy i sprawdzilismy gdzie jest Knyszyn to niestety sie okazalo ze dalej od lodzi niestety chyba byc nie mogl, przepraszamy nie wiedzielismy ze to AZ TAK DALEKO ,Nevan chyba tez nie wpadnie niestety. Niestety TLT nie wpadnie na ten turniej bo kiedy sie zebralismy i sprawdzilismy gdzie jest Knyszyn to niestety sie okazalo ze dalej od lodzi niestety chyba byc nie mogl, przepraszamy nie wiedzielismy ze to AZ TAK DALEKO ,Nevan chyba tez nie wpadnie niestety. Cytuj
fishbone 0 Opublikowano 29 października 2008 Autor Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) No dobra, kto jest w takim razie w TLT??? (Knyszyn jest 25km od Białegostoku - jakies 15minut drogi) Edytowane 29 października 2008 przez fishbone Cytuj
Keii 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) Z TLT jest: Velurian aka Valeriana , Dante , Gomez aka Snake no i Junior aka Keii czyli ja znany jako Łysy imieniem Mateusz xxxD Edytowane 29 października 2008 przez Keii Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Junior aka Keii czyli ja znany jako Łysy imieniem Mateusz xxxD ...aka "gorąca 14tka" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi