Skocz do zawartości

Tekken Combo's CUP 6 (09.11.08)

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście że 14-nastka ^^ nie dopisałem bo wszyscy od razu wiedzą że jestem gorącą napaloną 14-nastką xxxD

• Odpowiedzi 144
  • Wyświetleń 7,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Czyli odpada Velurian,Dante i Keii...

ps.Keii po raz drugi rezygnujesz z turnieju,kiedyw koncu przyjedziesz??

Opublikowano
ps.Keii po raz drugi rezygnujesz z turnieju,kiedyw koncu przyjedziesz??

Jak skończy 15 lat, wtedy dziecko z jego związku ze starszą kobietą będzie mogło być uznawane jako podmiot prawny :P

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

Tym dzieckiem jesteś ty Bażant i nie zapominaj o tym xxxD

Trochę wyrośnięty jesteś ale każdemu może się zdarzyć - no w końcu zamiast mlekiem matka koksem z euro-chemu cie karmiła xxxD

Nie wiem kiedy się zjawię i CZY się zjawię...Niestety koszta przejazdu nie są małe a i czas jest zastraszający.

Pozdro elo poćwicz i zacznij czesać się mielonym bo schabowe wyszły z mody xxxD

Opublikowano
  • Autor

Mysle ze auto na gaz przy pięciu osobach nie jest az tak straszna i kosztowna podroza

Edytowane przez fishbone

Opublikowano
Mysle ze auto na gaz przy pięciu osobach nie jest az tak straszna i kosztowna podroza

Dawajcie, chłopaki, zrzucamy się na Poloneza, przerabiamy na gaz i jedziemy na tego tura!

Opublikowano

Myślę że maluch wyjdzie taniej i nawet strefa zgniotu pozostaje na silniku , a i można by zamontować wyrzutnie rakiet V2 pod maską xxxDfrog-7b_001.jpg

Edytowane przez Keii

Opublikowano
Myślę że maluch wyjdzie taniej i nawet strefa zgniotu pozostaje na silniku , a i można by zamontować wyrzutnie rakiet V2 pod maską xxxDfrog-7b_001.jpg

Junior, widzę że niewiele wiesz o motoryzacji... gdzie w maluchu zamontujesz zbiornik na gaz? W bagażniku?

Dlatego upieram się przy Polonezie

http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:FSO_Polonez.jpg

Opublikowano

Ale rakiety V2 będą??Jak tak to ja się zgadzam xxxD

A o motoryzacji wiem więcej niż o uzbrojeniu ^^ więc nie próbuj mi wmówić że gaz się tam nie zmieści skoro zmieści się V2 x2 xxxD

Opublikowano
więc nie próbuj mi wmówić że gaz się tam nie zmieści skoro zmieści się V2 x2 xxxD

Ale ten pojazd na zdjęciu, które dałeś, to nie maluch.

Opublikowano
  • Autor

Sory chlopaki zapomnialem ze nie macie jescze lat zeby miec prawo jazdy.

Opublikowano

każdy ma lata.

Btw to ktos tam chyba prawko ma, tylko Łysy ma 14 lat i jeszcze nie moze zdawac...

Opublikowano
Sory chlopaki zapomnialem ze nie macie jescze lat zeby miec prawo jazdy.

..::pojazd roku::..

Dzięki, będe wiedział co odpowiedzieć jak ktoś mnie w budzie obrazi.

Opublikowano

Hhehehe znacie w Łodzi jakieś Disco dla 10-14 latek, w Warszawie jest jedno ale trzeba mieć kilka stówek na wejściu. Chętnie bym ukuł jakąś młodą z podstawówy, oby se tylko myła fokę...

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

Ten pojazd to poprostu jakiś ichni żuk z wyrzutnią V2 a chodziło mi tylko o zaobrazowanie wielkości tych rakiet i możliwości wciśnięcia ich pod maskę malucha xxxD OwneD...

No u nas jest jeden klub do którego byś sie nadawał - poczekaj - chyba nazywał się Figloraj i jest kolorowy jak sny Sylvana xxxD

Opublikowano

...serio się pytam. Łysy masz jakieś lokale ? W wawie na dzielnicy Jelonki, istnieje taki Pub jak KOKOS... piwo po 3zł i brak toalet. Poza tym można nauczyć się dialektów bałkańsko-tureckich

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

Jest pare niezłych melinek w łodzi... Jak chcesz to cie kiedys oprowadzimy.

Opublikowano
Jest pare niezłych melinek w łodzi... Jak chcesz to cie kiedys oprowadzimy.

Jest tylko pytanie czy ja tam pobzykam czy mnie pobzykają... bo 2 opcja nie wchodzi w grę

Opublikowano

Są szanse na obydwie opcje ale postaram się żeby do 2-giej nie doszło xxxD

Opublikowano
  • Autor

Mimo że wczoraj z listy trzech ubyło to już dzisiaj mamy 3 nowych zawodników, zaznaczę że Waldi i Janek mieszczą się w kategorii Juniorskiej (o ile wogole bedzie).

Ps. Nevan co z twoim udzialem na TCC6??? Velurian napisal ze cie nie bedzie,mimo to chcialbym zebys sam za siebie zabral glos.

Opublikowano
Mimo że wczoraj z listy trzech ubyło to już dzisiaj mamy 3 nowych zawodników, zaznaczę że Waldi i Janek mieszczą się w kategorii Juniorskiej (o ile wogole bedzie).

Ps. Nevan co z twoim udzialem na TCC6??? Velurian napisal ze cie nie bedzie,mimo to chcialbym zebys sam za siebie zabral glos.

Jeśli to co podaje www.mapy.google.pl jest prawdą i z Wrocławia do Knyszyna jest 532km to chyba sobie jednak podaruję.

Opublikowano

Ja to mysle ze taki poldek mogłby nie wytrzymać tej podróży, pozatym kto by nim pojechał tyle KM??

Opublikowano
  • Autor

Znamy juz miejsce rozgrywania turnieju,po raz drugi z rzedu turniej odbedzie sie w barze u czarnego.ci co nie wiedza jeszcze gdzie to jest to mowie ze jesli znajdujesz sie w samym centrum knyszyna (park,dworzec,rynek) to poprostu nie da sie tego baru nie zauwazyc.

Opublikowano

Wpisać Sztuka

Postać Paul.

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze typy:

1. Chińczyk (może jako pierwszy uczestnik turnieju obroni tytuł)

2. Wentyl (poprzednie czwarte miejsce było dla niego troche za niskie)

3. Buluś (on i jego nowa postać robią wrażenie)

4. Koki (nie wiem w jakiej formie jest teraz,ale zapewne będzie w czołówce)

5. Młodzik (podobnie jak Buluś zrobił znaczne postępy)