ginekologamator 0 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy gry fifa 09. Jako wieloletni zwolenik pes w tym roku wskoczylem na fifke, gdyz dosc mam zmagania z duchami jezeli chodzi o gre on-line (Znikajacy pilkarze, tniecie niczym modem 56kbs). Po wyczerpujacym wstepie pragne wszystkich chetnych zaprosic do ligi poprzez on-line. Sami wiemy jak to dziala( ciezko znalesc rywala, zazwyczaj ligi sa niedokonczone) wiec po krotce przedstawie zasady. Podajemy swoj nr gg( moze byc oddzielny special for fifa) gdzie wyrazamy swoja chec do gry, przez co mozemy umowic sie na partyjke ligowa poprzez gg, a nie meczace ps3 wiadomosci....ewentualnie wpisujemy w opisie kiedy bedziemy dostepni itp....komunikator gg ozwoli nam rozplanowac lige weglog naszego uznania. Sklad ligi( ilosc czlonkow, dlugosc polowy, nazwa ligi, haslo itp) zalezny jest od zainteresowanych. Czekam na wiadomosci i z gory dziekuje za poswiecony czas/ Cytuj
Gasei 3 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Mogę pograc - wersja ps3. Cytuj
ginekologamator 0 Opublikowano 11 października 2008 Autor Opublikowano 11 października 2008 Mogę pograc - wersja ps3. spoko, moj login to ginekologamator, poczekamy na wiecej chetnych i mozemy ruszac:) Cytuj
Lalalilo 3 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 To lepiej zapiszcie się tu: http://www.forum.pes.com.pl/index.php?showtopic=32791 8 osób już jest a my mamy doświadczenie w prowadzeniu lig. Cytuj
artex 28 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Co się stało z ligą EKSTRAKLASA, jeszcze dzisiaj grałem z 2 mecze a jak po 3 godz. włączyłem ligę to pojawiło mi się żę do żadnej ligi nie jestem zapisany. I gdzie można znaleźć jakąś ligę z rodakami ? Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Artex jak chcesz to mogę Ci wysłać zaproszenie i wrócisz do ligi. Cytuj
Martino1989 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Sluchajcie czy jest jakas LIGA FIFY 09? Chcialbym w niej zagrac. Jesli ktos tworzy LIGA niech poda link do forum bylbym wdzieczny. Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Nazwa : EKSTRAKLASA 2008 Skrót : eks Hasło : ekstraklasa Tylko polskie zespoły ligowe. Długość połowy : 5 min. Spalone : Wł. Kartki : Wł. Po 3 mecze w lidze i po 2 w play-offach. Zapraszam Cytuj
Martino1989 0 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Hmm mi bardziej chodzi o lige gdzie na stronce jest aktualizowana tabela i sa ustalane kolejki i ludzie maja termin do zagrania meczu i go graja. Cytuj
ACAB 3 Opublikowano 3 grudnia 2008 Opublikowano 3 grudnia 2008 Wbij na www.ps3site.pl , tam na forum w dziale on-line jest dobra ekipa fify,mają 3 ligi teraz kończą sezon i niedługo powinni rozpocząć nowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi