murphy16 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 ManU - Ronaldo bez problemów z symulowaniem wpadło. jeżeli nadal ci nie zaliczy poszukaj poradników na necie Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 (edytowane) Legenda klubu i legenda kraju 90GS- bierzemy ManU, Ronaldo, KONIECZNIE robimy tak, aby nasz Krystian był kapitanem w reprezentacji i klubie. Mecze w klubie symulujemy jak leci, dobrze jest też ustawić odpowiednią formację co byśmy byli na samej szpicy ataku - gwarantuje to oceny meczowe ~9.0 oraz kilka bramek na mecz. W klubie możemy ciągle symulować, achiev powinien wlecieć na koniec 2. sezonu. Zaś legenda kraju- w pewnym momencie w reprezentacji mamy Puchar Narodów. No i tutaj trzeba zagrać większość meczy (można pominąć kilka w grupie jak wiemy, że i tak przejdziemy). Ale do rzeczy- ustawiamy sobie poziom Amator (coby nam za trudno nie było ), formacja jak wspominałem wcześniej. Lecimy z piłką przez całe boicho, walimy tak przez cały mecz. Przez 8 minut powinno wejść co najmniej 10 bramek :E Dzięki temu mamy ocenę 10 i boosta do fejmu w kraju. Wystarczy rozegrać ten Puchar Narodów i po jego zakończeniu dostajemy achievementa. sekretny achievement za tryb imprezy 60GS Jezu czego ja z tym nie miałem Najszybszy, najprostszy sposób (wymagany drugi pad): bierzemy jaką drużynę chcemy, to samo po stronie przeciwnika. Poziom Amator, czas 8 minut. I tak: -strzelamy 3 bramki zza pola karnego najlepiej jednym zawodnikiem -jeżeli punkt wyżej robiliśmy kilkoma zawodnikami, to staramy się o hat tricka choćby dla jednego -strzelamy bramę z rzutu wolnego (do tego właśnie poziom amator, dobrze jest też wsadzić kogoś z pola na bramkę u przeciwnika) -strzelamy bramę z rzutu rożnego (dośrodkowanie, główka, wolej, whateva) -nie dajemy się złapać na spalonym -staramy się ani razu nie sfaulować przeciwnika (to jest głupie, bo czasem zawodnicy sami z siebie dają upust emocjom ) -bierzemy drugiego pada i nawalamy bramek ile się da W przypadku braku drugiego kontrolera za dużo się nie zmienia. Poziom Amator daje duże możliwości manewru że tak powiem. ustawka multiachievementowa max. ponad 100GS [Potrzebny kolega do gry online] -tworzymy 11 zawodników [Drużyny, Składy, Taktyki]>[Centrum kreacji] (bramkarz, obrońcy, pomocnicy, napastnicy, wiadomo), z czego dwóch napastników dajemy po 150cm wzrostu, wszystkich dajemy do jednej drużyny (domyślnie jest to ulubiony team), zapisujemy składy [Zapisz/ Usuń/ Wczytaj]>[Zapisz składy] -wbijamy do kumpla online Podczas meczu: -strzelamy gola główką napastnikiem- najlepiej jest to zrobić tak żeby kolega dostał piłkę bramkarzem, pobiegł na bok pola karnego i wrzucił nam na główkę Pusta bramka, zero problemu i UWAGA w ten sam sposób można zrobić achieva za szczupaczka (RB+ 2xB) i przewrotkę (2xB) -podajemy piłkę górą na drugą stronę -prosimy kolegę, aby nas sfaulował w okolicy pola karnego i wstawił na bramkę zawodnika z pola, strzelamy wolnego w róg, gdzie stoi bramkarz, napełniając pasek siły na lekko ponad połowę i wciskając LB -strzelamy gola zza pola karnego -strzelamy gola obrońcą -strzelamy gola podcinką (LB+B) -strzelamy gola po dośrodkowaniu Powyższy skondensowany układ achievementów powinien być antidotum na syndrom "ej, to jakiego achieva teraz robimy?" Mam nadzieję, że coś pomogłem Edytowane 23 grudnia 2008 przez qb3k Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 i jak z tymi klubami ? sa chetni ? potrzeba nam jeszcze z 6 osob i moze 10tke skombbinuje z forum.pes.com. Cytuj
ArniHell 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) ja jestem chętny na 100% GT: ArniHell Edytowane 25 grudnia 2008 przez ArniHell Cytuj
Zanzili 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Również jestem chętny GT: Zanzili Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Też się chętnie dołączę. GT:Wallerot Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 ja juz mam prawie 10 osobowa ekipe ? ktos zakladal 2ga ? to mozna byloby sie ustawic. Jak sie w ogole odpala mecze w clubach - bo wchodzimy do sztani i nie wiemy co dalej... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Chętnie przyłączę się do klubu do achievementa. GT: Qb3k Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 ok - wysle zaproszenie. dzisiaj 22-23 szukamy przeciwnikow. mam nadzieje, ze znajdziemy. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Mam pytanie odnośnie achievementa "Robótki ręczne".Co dokładnie i gdzie trzeba wyłączyć??. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Wejdź w ustawienia pada i ustaw wszystko na ręczne sterowanie, strzały, podania, zmiana zawodników itd. Szukaj tam. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 z tymi klubami widze bedzie niezly problem. 10ciu zebralismy, ale chyba z 2 godizny szukalismy 10 przeciwnikow i nic <_< 3, czasami 5-7 i raz 8miu mielismy. Bez sensu, ze nie mozna zagrac meczu towarzyskiego z umowionym klubem... Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 27 grudnia 2008 Opublikowano 27 grudnia 2008 Wyślijcie mi zaproszenie do listy, klubu - nie wiem co tam jest bo Fife mam od kilku dni, ale chętnie zrobię tego achiva. GT: x wolek Z góry dzięki. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Dzisiaj ludzie z mojego klubu mnie zrobili i zagrali 10 na 10 beze mnie. Trzeba miec 2 ekipy po 10 osob i na pewno sie uda. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 (edytowane) no to dzieki, ze zaczekaliscie na organizatora :puk: I jaki sens jest robic cos, zapraszac ludzi, jak na koncu i tak Ciebie ominie Edytowane 29 grudnia 2008 przez easye Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 spoko czarnuch ja ci zawsze z tym acziwem pomoge Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Nikt na Ciebie do 2 w nocy czekał nie będzie Zrobiliśmy nowy klub, zebraliśmy 20 rodaków (sic!) i spotkaliśmy się nawet dwa razy :E Tylko za pierwszym idioci z przeciwnej drużyny wyszli O_o Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 skad wziac tylko znowu 10ciu przeciwnikow... ; / Bylem o 23. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Haha no to FAIL, bo zrobiliśmy to ok. 22:30 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 (edytowane) No to za(pipi)iscie-bede pamietal o tym, jak jeszcze kiedys bedziesz chcial, zebym Cie do czegos zaprosil :catfight: ZBIERAM NOWY KLUB - po kolei, kto nie ma jeszcze tego achivmenta i tym razem zaczeka na mnie - chetni wysylac wiadomosci na Live. Kto moze pomoc dzisiaj po 22 ? Edytowane 29 grudnia 2008 przez easye Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 (edytowane) dawaj jak cos mi gt Danielskii Edytowane 29 grudnia 2008 przez danielskii Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 (edytowane) Ok - po dzisiejszym szukaniu doszlismy do wniosku. Zakladamy 2 teamy ! DWA POLSKIE i ustawiamy sie na weekend na pozny wieczor.: team easye PL 1 easye PL 2 KoBik POL 3 v siwy v 4 Kromi PL 5 Dasha PL 6 Aembg 7 dydol82 8 rosiaktotti10 9 Pride or Die PL 10 kutan86 rezerwa: x wolek TheBesTia PL team PL GoNZo 1 PL GoNZo 2 Danielskii 3 ZephiXD 4 dafit7 5 PrymsPL 6 I KUSI I 7 Kosci85 8 Almighty Mikes 9 DonBlancjaone 10 dawidek098 Od razu wytlumacze, bo widze, ze nie potzrebnie biore ludzi z lapanki ! Achivment wpada jak polaczymy sie z 2 druzyna - w szaatni bedzie 20 osob. KAZDY MUSI WYBRAC POZYCJE ZAWODNIKA. Nie mozna brac dowolnego. NIE GRAMY do poki nie znajdziemy 2 teamu. Jak ktos nie ma cierpliwosci niech sie nie zapisuje ! post aktualizuje do weekendu ! Jak bedzie brakowac 3-4 graczy - spokojnie zalatwie z forum pes.com.pl, ktorzy juz maja achiva, obiecali, wiec dotrzymaja slowa Edytowane 2 stycznia 2009 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi