Wiiner 1 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Mnie wez! mnie! pisze sie na ten mecz Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Juz mowilem ze sie pisze GT: Danielskii Cytuj
Zephi 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Ja sie chetnie pisze, tylko ktos mi wczesniej musi przypomniec o calym przedsiewzieciu, ewentualnie ustalcie dokladnie dzien i godzine (oczywiscie godziny wieczorne lub nocne, do konca weekendu spokojnie do 3 moge cisnac). Moj GT: ZephiXD Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 (edytowane) Na pewno wczesniej sie ustali godzine i date dokladnie - na pewno nie bedzie to wczesniejsza godzina niz 22-23 i raczej przy weekendzie, jak wsyztskim bedzie pasowac. PL Gonzo - juz w miedzy czasie mozesz zakladac 2 klub i zapraszac ludzi do znajomych. 2 team powierzam Tobie, ok ? Edytowane 30 grudnia 2008 przez easye Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 ok znalazlem 2 pewne osoby z innego forum wiec zarezerwuj 2 miejsca fajnie by bylo gdybysmy znali juz tez dokladna date ustawki moze sobota o 22? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Moze byc sobota, ale lepsza jest pozniejsza godzina - kolo 23, zeby wszyscy byli, a im pozniej jestesmy, tym latwiej sie znalesc, bo mniej osob gra, szczegolnie hamburgerow. Jak wiekszosci bedzie pasowalo 22 to tez sie zbierzemy. Podaj mi ich GT zebym mogl wpisac na liste. Cytuj
kosci_jersey 2 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Ja także się piszę, mój tag: Kosci85 Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 dafit7 PrymsPL I KUSI I te osoby sa chetne jeszcze dzis, ew jutro kolo poludnia stworze klub i pozapraszam wszystkich Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) wiec mamy komplet, a jak kogos bedzie brakowalo, to dobierzemy z forum pes.com ;] Proponuje wstepnie sobota w południe ! 12.00 ! KTOS PRACUJE w sobote ? Rosylam info na xbox.com. Wszyscy spotykaja sie w szatni swojego klubu. Nikt poza kapitanem druzyn nie wywoluje gry (nie wciskamy A). Bede kontaktowal sie z PL Gonzo i w jednym czasie bedziemy sie starac wlaczyc wyszukiwanie przeciwnikow, zeby na siebie trafic. NIE MOZECIE wybrac Dowolny - kazdy ma sobie przypiac pozycje zawodnika (obronca, napastnik, lewy pomocnik itp), bo achivment nie wpadnie. Jezeli wszystko pojdzie zgodnie z planem przed rozpoczeciem meczu powinien wam wskoczyc. Ci co nie maja za zwyciestwo pozniej moga zostac w szatni i spokojnie rozgrywac mecze. - za zwyciestwo w Clubach jest 20 pkt, warunek - minimum 3 graczy w klubie, wiec banal dla wszystkich. Edytowane 1 stycznia 2009 przez easye Cytuj
bnc 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Ja jestem chętny jakby kogoś nie było, mój gamertag: DonBlancjaone. Pozdrawiam. PS Lepszą godzina moim zdaniem byłoby coś wieczorem, można by spróbować też w piątek późnym wieczorem jeśli innym pasuje... 12 moim zdaniem jest nie do końca fortunna. Edytowane 1 stycznia 2009 przez bnc Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) o 12 lol Zla pora ? Jezeli wtedy nie pracuja, to najwiecej moich znajomych gra wlasnie miedzy 12-16 w weekendy. Wieczorem ktos moze pojsc na impreze. Ja jestem chętny jakby kogoś nie było, mój gamertag: DonBlancjaone. Pozdrawiam. Wyslij zaproszenie do PL Gonzo - wpisuje Cie do jego teamu. Edytowane 1 stycznia 2009 przez easye Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) stworzylem juz druzyne (nazwa: team PL GoNZo) Zaprosilem kazda osobe z listy do niego jesli ktos nie dostal zaproszenia (bo np przekrecilem gametarga) to niech sie ze mna skontaktuje najlepiej na live Kosci85 w sobote o 12 pracuje i chetnie by przelozyl mecz na pozniejsza godzine, ale jesli sie nie da to najprawdopodobniej bedzie mozliwosc zeby mecz zagral ktos z jego rodziny bnc zaraz zaprosze cie do klubu Edytowane 1 stycznia 2009 przez Wiiner Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Na pewno nie damy rady podpasowac wszytskim z 20osobowej ekipy. Jezeli nie bedzie moglo 3ch, to zostaje sobota 12ta. Jezeli zas napisze 10 osob, ze ich nie bedzie to pozny wieczor, piatek, sobota badz niedziela. Postaram sie miec 3-4 osoby w rezerwie, ktore w razie jakis brakow nam pomoga, fajnie jezeli ktos tez bedzie o tym myslal na wszelki wypadek. Edytowane 1 stycznia 2009 przez easye Cytuj
Zephi 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Co to za pomysl zeby grac o 12? Pozny wieczor/noc to przeciez lepsza godzina, w dzien sie zyje, a w nocy gra ;p Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 z reguly to ludzie imprezuja poznymi wieczorami w soboty. Dobra - pisac kogo nie bedzie w razie czego, jak chcecie przelozyc, to moze byc pozna godzina jutro, sobota badz niedziela, ale jak sie okaze tak jak mowilem, ze 2ch woli o 23, a o 11.50 bedzie 18 scie osob na Live, to wiadome ze robimy o 12tej. Wiec stad wiadomosc, by napisac kogo nie bedzie na live w poludnie. Cytuj
Zephi 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 ja bym byl na 100%, budzik ustawie i wstane ;p Zaproszenie juz zaakceptowalem. Co do terminu, NAJCHETNIEJ zagralbym poznym wieczorem jutro. Wiadomo, im szybciej acziw wpadnie tym lepiej XD Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 haha - to raz sie nie wyspisz,albo poloz sie wczesniej spac : ) czekam na wiadomosci, kto moze kto nie moze, zeby nie mieszac poki co. Moze o 12tej bedziemy mieli mocna zdyscyplnowana ekipe i w 10 minut wpadnie : ) Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Jeśli jest jeszcze wolne miejsce to ja chętnie. gt: x wolek Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 U nas moze jednego nie byc, gdyz bywa rzadko, wiec wpisuje Ciebie do rezerwy i badz tez o 12tej na Live. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 To i mnie tam do rezerw. Cytuj
Zephi 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 To co, o ktorej robimy? Wystapily komplikacje i jutro w dzien mnie nie ma, tak wiec prosze, wezcie to pod uwage Apropo - ktos chetny na zrobienie achievementa "Dosrodkuj pilke koledze, ktory strzeli gola" (XD) ? Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Zephi przeciez umawiamy sie nie na jutro a na pojutrze co do acziwa to moze wpadnie na meczu 10 vs 10 a jesli nie to moge ci w nim pomoc :] Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 (edytowane) Sobota - 12! team easye PL 1 easye PL 2 KoBik POL 3 v siwy v 4 Kromi PL 5 Dasha PL 6 Aembg 7 dydol82 8 rosiaktotti10 9 Pride or Die PL 10 kutan86 rezerwa: x wolek TheBesTia PL DonBlancjaone team PL GoNZo 1 PL GoNZo 2 Danielskii 3 ZephiXD 4 dafit7 5 PrymsPL 6 I KUSI I 7 Kosci85 8 Almighty Mikes 9 DonBlancjaone 10 dawidek098 Edytowane 3 stycznia 2009 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi