Opublikowano 2 stycznia 200916 l Nie będę już mieszał, ale byłoby fajnie rozegrać mecz np. ok 15:00, podam parę powodów - o 15:00 większość ludzi będzie już po obiadach, więc raczej pewność że nie będą się ruszać z domów - jak ktoś wcześniej wspominał niektórzy mogą jeszcze spać o 12 - o 15 będę już w chacie po robocie - a nie ma to jak satysfakcja osobistego wbicia achievementa, a nie przy pomocy szwagra Oczywiście to są tylko moje przemyślenia i nie ma się co nimi za bardzo przejmować
Opublikowano 2 stycznia 200916 l U mnie 15 raczej odpada, o tej porze jadam w soboty obiad... ;p Jestem za sobota o 12:00.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l oj tam kosci - achivment za znalezienie sie moze zrobic brat - najwyzej jedynie okrzykow nie uslyszysz : ) Gotowi wszyscy ? jutro 12ta !
Opublikowano 2 stycznia 200916 l to dobrze, bo rezerwy na bank wskocza do mojego teamu - kutana nie ma od jakiegos czasu na live i nie zapowiada sie zeby sie pojawil.
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Ja co prawda nie odebrałem jeszcze zaproszenia do klubu, ale będę jutro na czas.
Opublikowano 3 stycznia 200916 l będą grupy voice chat? aha pamiętajcie jak będziemy szukać (wątpię żebyśmy za 1 razem znaleźli) to nie wciskać odrazu B tylko poczekać ~10sek
Opublikowano 3 stycznia 200916 l yep. dzieki chlopaki...fakt ze siedzialem z 40stopniowa goraczka w oczekiwaniu (wiem wiem pogrzalo mnie;)) ale jest:)
Opublikowano 3 stycznia 200916 l tia, dzięki za mecz, szkoda, że się nie skończył bo zwiecha nastąpiła w 2 połowie. A wygrywaliśmy i strzeliłem ładną bramkę z 2 metrów xD Edytowane 3 stycznia 200916 l przez il capitano
Opublikowano 3 stycznia 200916 l zawsze kluby mozesz pozniej dograc - latwiej sie nawet gra jak jest 2-3ch i ktos wybierze dowolnego !
Opublikowano 3 stycznia 200916 l zawsze kluby mozesz pozniej dograc - latwiej sie nawet gra jak jest 2-3ch i ktos wybierze dowolnego ! Przed chwilką tak wygraliśmy:)
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Godzine nam zajelo ustawianie, ale udalo sie, a ja dostalem nawet 2 acziwy
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Ano wpadly 2 acziwy dzieki wszystkim za stawienie sie na czas PS: w ostatnim meczu nawet cufiarską bramke strzelilem Edytowane 3 stycznia 200916 l przez Wiiner
Opublikowano 3 stycznia 200916 l No, było fajnie. Moja akcja z minięciem dwoma zwodami obrońcy i podaniem w polu karnym - palce lizać hehe.
Opublikowano 3 stycznia 200916 l najsmieszniejsze jest to, ze godzine nam zajelo zbieranie sie, a znalezlismy sie 2 razy pod rzad, nawet nie odliczajac. od razu Edytowane 3 stycznia 200916 l przez easye
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Orientujecie się może kiedy Ligi Interaktywne się rozpoczną, brakuje mi tylko ten achiev <_<
Opublikowano 3 stycznia 200916 l Widzę że udało się zrobić achievementa 10 vs 10 kolegą wyżej,więc szukam kolejnych 19 chętnych na ustawkę bo jeszcze tego achievementa nie mam,moglibyśmy zrobić od razu tego za wygranie w swoim klubie.
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Ja szukam kogoś do The Venhola Ice(czyli wygraj mecz ze swoim klubem) The Poon Sang (11 stworzonych piłkarzy) Duo-Hedgeidecimal (20 luda)
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Mam pytanie co do Frequent flyer 20 - Win in every stadium w liscie stadionow jest napisane, ze trzeba takze wygrac na Veltins Arena, ale w ogole nie widze u siebie takiego stadionu... <_<
Opublikowano 17 stycznia 200916 l jeszcze nie gralem, ale slyszalem ze podobno w trybie become a legend pojawia sie jeden dodatkowy stadion (w jakims finale czy cos)
Opublikowano 17 stycznia 200916 l W finale legendy juz gralem i wygralem Mistrzostwa Swiata, ale nie pamietam, czy to byl ten stadion. okej - sprawdze najpierw pozostale, bo juz nie wiele mi zostalo - dzieki. TE OSIAGNIECIE JEST PEWNIE TAK SAMO ZGLICHOWANE JAK LIGI INTERAKTYWNE. Czytalem, ze niektirzy po 3 razy przechodza wszytskie stadiony zeby je miec. Jednym wpada bez Be a Pro na 2 padach innym nie itp. Lipa. Edytowane 18 stycznia 200916 l przez easye
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Mi wpadło za pierwszym razem i grałem na jednym padzie. Edytowane 18 stycznia 200916 l przez ArniHell
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Secret Achievement - Duo-Hedgeidecimal Enter a match with 20 people in a Fifa 09 Clubs Match. 50 Punktów Chętnych na zrobienie tego Achiva proszę o kontakt, w weekend byłby dobrym czasem na jego wykonanie.