Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie będę już mieszał, ale byłoby fajnie rozegrać mecz np. ok 15:00, podam parę powodów :rolleyes:

- o 15:00 większość ludzi będzie już po obiadach, więc raczej pewność że nie będą się ruszać z domów

- jak ktoś wcześniej wspominał niektórzy mogą jeszcze spać o 12

- o 15 będę już w chacie po robocie - a nie ma to jak satysfakcja osobistego wbicia achievementa, a nie przy pomocy szwagra :P

Oczywiście to są tylko moje przemyślenia i nie ma się co nimi za bardzo przejmować :blush:

• Odpowiedzi 145
  • Wyświetleń 9,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie 15 raczej odpada, o tej porze jadam w soboty obiad... ;p Jestem za sobota o 12:00.

Opublikowano

oj tam kosci - achivment za znalezienie sie moze zrobic brat - najwyzej jedynie okrzykow nie uslyszysz : )

Gotowi wszyscy ? jutro 12ta !

Opublikowano

to dobrze, bo rezerwy na bank wskocza do mojego teamu - kutana nie ma od jakiegos czasu na live i nie zapowiada sie zeby sie pojawil.

Opublikowano

Ja co prawda nie odebrałem jeszcze zaproszenia do klubu, ale będę jutro na czas. :)

Opublikowano

będą grupy voice chat?

aha pamiętajcie jak będziemy szukać (wątpię żebyśmy za 1 razem znaleźli) to nie wciskać odrazu B tylko poczekać ~10sek

Opublikowano

tia, dzięki za mecz, szkoda, że się nie skończył bo zwiecha nastąpiła w 2 połowie. A wygrywaliśmy i strzeliłem ładną bramkę z 2 metrów xD

Edytowane przez il capitano

Opublikowano

zawsze kluby mozesz pozniej dograc - latwiej sie nawet gra jak jest 2-3ch i ktos wybierze dowolnego !

Opublikowano

Godzine nam zajelo ustawianie, ale udalo sie, a ja dostalem nawet 2 acziwy ^^

Opublikowano

Ano wpadly 2 acziwy ;)

dzieki wszystkim za stawienie sie na czas :)

PS: w ostatnim meczu nawet cufiarską bramke strzelilem :P

Edytowane przez Wiiner

Opublikowano

No, było fajnie.

Moja akcja z minięciem dwoma zwodami obrońcy i podaniem w polu karnym - palce lizać hehe. :D

Opublikowano

najsmieszniejsze jest to, ze godzine nam zajelo zbieranie sie, a znalezlismy sie 2 razy pod rzad, nawet nie odliczajac. od razu ;)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Orientujecie się może kiedy Ligi Interaktywne się rozpoczną, brakuje mi tylko ten achiev <_<

Opublikowano

Widzę że udało się zrobić achievementa 10 vs 10 kolegą wyżej,więc szukam kolejnych 19 chętnych na ustawkę bo jeszcze tego achievementa nie mam,moglibyśmy zrobić od razu tego za wygranie w swoim klubie.

Opublikowano

Ja szukam kogoś do The Venhola Ice(czyli wygraj mecz ze swoim klubem) The Poon Sang (11 stworzonych piłkarzy) Duo-Hedgeidecimal (20 luda)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie co do Frequent flyer 20 - Win in every stadium

w liscie stadionow jest napisane, ze trzeba takze wygrac na Veltins Arena, ale w ogole nie widze u siebie takiego stadionu... <_<

Opublikowano

jeszcze nie gralem, ale slyszalem ze podobno w trybie become a legend pojawia sie jeden dodatkowy stadion (w jakims finale czy cos)

Opublikowano

W finale legendy juz gralem i wygralem Mistrzostwa Swiata, ale nie pamietam, czy to byl ten stadion. okej - sprawdze najpierw pozostale, bo juz nie wiele mi zostalo - dzieki.

TE OSIAGNIECIE JEST PEWNIE TAK SAMO ZGLICHOWANE JAK LIGI INTERAKTYWNE. Czytalem, ze niektirzy po 3 razy przechodza wszytskie stadiony zeby je miec. Jednym wpada bez Be a Pro na 2 padach innym nie itp. Lipa.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mi wpadło za pierwszym razem i grałem na jednym padzie.

Edytowane przez ArniHell

Opublikowano

Secret Achievement - Duo-Hedgeidecimal

Enter a match with 20 people in a Fifa 09 Clubs Match.

50 Punktów

Chętnych na zrobienie tego Achiva proszę o kontakt, w weekend byłby dobrym czasem na jego wykonanie. ;)