barcelona fan 33 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Ja szukam kogoś do The Venhola Ice(czyli wygraj mecz ze swoim klubem) The Poon Sang (11 stworzonych piłkarzy) Duo-Hedgeidecimal (20 luda) Ja chętnie ci pomoge bo sam nie mam tych aczików a bym je zaliczyl:P.Tylko nie wiem dokladnie ocb w tych 2 pierwszych...;]. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Mam pytanie co do Frequent flyer 20 - Win in every stadium w liscie stadionow jest napisane, ze trzeba takze wygrac na Veltins Arena, ale w ogole nie widze u siebie takiego stadionu... <_< Veltins Arena to stadion na ktorym swoje mecze rozgrywa Shalke 04... Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 W wersji PL nazywa się ten stadion bodajże Schalke Arena (?) czy coś w tym stylu ;]. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Tak...Ma ktoś achive za ligi interaktywne??.Nie wiem jak tam wejść nawet...;/.Można sięna to jakos ustawic?? Cytuj
pele15 3 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 jest ktoś chętny na ustwake na niektóre archiwmenty przez neta? jak cos to mój login pele949, możecie mnie dodawać do znajomych to pogramy Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 22 lutego 2009 Opublikowano 22 lutego 2009 Mi z achów zostało tylko 50h gry i ligi interaktywne. Ktoś jest chętny na ten 2? Można by sie jakoś ustawić. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 ja moge byc chętny, tylko oco w nim dokładnie chodzi? i jestem chętny na jakieś inne online achiwy Cytuj
lqscarlos 0 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 ja mam problem z achivem Lig Interaktywne wygralem juz spokojnie ponad 5 meczow, a achiv dalej nie wpada... co jest ? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 ten achiv jest zgliczowany.graj interaktywną aż wpadnie Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Czy można gdzieś sprawdzić ile godzin już grałem w FIFĘ? (o tego achieva za 50h mi chodzi) Cytuj
lqscarlos 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Do postu wyżej : "Musisz grać w sumie przez 50 godzin (3000 minut). Do tego aczika liczy się tylko czas, który spędzasz grając mecze - zarówno online, jak i offline. Żeby sprawdzić ile masz już na liczniku, udaj się do MY FIFA 09 (MOJA FIFA 09) > FIFA 09 PROFILES (PROFILE FIFA 09) > MY STATS (MOJE STATYSTYKI), MY MATCHES (MOJE MECZE) - w prawym dolnym rogu ekranu zobaczysz ile czasu spędziłeś w meczach offline; by zobaczyć czas online naciśnij X." Sa chetni do zrobie achiva sprzed kilku stron, czyli 20 osob w szatni ? Moze bysmy sie jakos zebrali ? Cytuj
Gość Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 (edytowane) ten achiv jest zgliczowany.graj interaktywną aż wpadnie Nie jest zgliczowany tylko nie raz zamiast łączyć z ligą interaktywną załącza zwykły mecz. Wystarczy po włączeniu meczu sprawdzić czy jest napisane powrót do ligi czy jakoś tak. Wtedy mamy pewność, że to mecz ligowy. lqscarlos > ja mogę wam pomóc, ale jak będziecie mieć pozostałe 19 osób i nie w szatni a przy rozpoczęciu meczu. Edytowane 12 kwietnia 2009 przez jasiopatryk Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Miałem wygranych kilkanaście meczy ligii interaktywnej i acziwa nie dostałem Cytuj
lqscarlos 0 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 znalazlem rozwiazanie tego aczikia : "Wygraj pięć meczów w INTERACTIVE LEAGUE (LIGI INTERAKTYWNE). By się tam dostać, wybierz z menu głównego XBOX LIVE > ONLINE GAME MODES (SIECIOWE TRYBY ROZGRYWKI) > ITERACTIVE LEAGUES (LIGI INTERAKTYWNE). Następnie po wybraniu zespołu, gdy zobaczysz ekran ze swym przeciwnikiem (przed wyborem stroju, w jakim będziesz rozgrywał mecz) zwróć uwagę czy pod nazwą twego Gamartaga jest symbol Y i obok niego napis GUESTS (GOŚCIE). Jeśli tak, to rozpocznij ten mecz i wyjdź do menu głównego, po czym uruchom raz jeszcze IL. Jak to uczynisz, Y powinien zniknąć. Wygraj pięć meczów „bez Y” w tym trybie i aczik będzie twój (mecze „z Y” nie są do niego wliczane)." konsolowisko.pl ;] Cytuj
rad 0 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Sa chetni do zrobie achiva sprzed kilku stron, czyli 20 osob w szatni ? Moze bysmy sie jakos zebrali ? Tak sa, ja i jeszcze 2 ludzi - potrzeba jeszcze 16 teraz moze byc ciezko to ogarnac. Jakbys mial checi zrobic jakiekolwiek onlinowe acziwy daj znac, bo gra zbiera kurz, a mysle ze zasluguje aby w nia troche pograc Cytuj
Megrim 0 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 ja jestem chetny na tego 20 w szatni Pzdr Cytuj
winner 183 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Za nic nie mogę poradzić sobie ze strzeleniem gola ze szczupaka... Any ideas? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 zaczerpnięte z xbox360achievements.org: For this, pick Chelsea as your team (if you want is a.s.a.p) as Drogba is the player who does diving headers the most on the game. Try to play against a rubbish team, like Aldershot or Barnet (Both Coca-cola league 2). I've been told that the best way to get this achievement is to give you're opponent a corner, then, once the corner has been taken, win the ball and fast break (Basically give it to one of your wingers and leg it). Once to get to around the edge of the penalty area, double tap X to cross the ball, and double tap B to do a diving header. If you successfully perform a diving header, the player will land on his chest. Once it goes in, achievement unlocked. nie wiem na ile to jest skuteczne, ale mam nadzieję, że ułatwi życie ; ] Cytuj
winner 183 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Miałem to już w polskiej wersji na konsolowisku, ale jakoś nijak nie mogę dać sobie rady z tym dziadostwem :F Drogba zamiast się rzucić do tej piłki to podbiega i wali z główki poprostu. Nie wiem, może kiedyś się uda. Cytuj
lqscarlos 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) Dobra, kiedys sie udalo to teraz tez moze ;] Chodzi oczywiscie o aczika : Duo-Hedgeidecimal (50 GS) Enter a match with 20 people in a Fifa 09 Clubs Match. Rozpocznij mecz 10 vs.10 w trybie FIFA 09 CLUBS (KLUBY FIFA 09). Aczik wpada na samym początku spotkania. Tak wiec potrzeba 20 pewnych osob, ktore sa chetne do tego osiagniecia. Z racji ze mamy poczatek tygodnia, mam nadzieje ze uda nam sie do konca tygodnia. Proponuje date : SOBOTA, 13 CZERWCA GODZ. 20-21. Do ustalenia jeszcze. Tak wiec jedziemy z lista : (jak ktos chetny niech dopisze SWOJEGO GAMERTAGA), zachecam tez do namawiania kumpli ktorzy posiadaja Fife09 : 1.lqscrs /jakby ktos by mi pomogl przy organizacji to bylbym wdzieczny, bo w koncu potrzeba 2 teamy Edytowane 8 czerwca 2009 przez lqscarlos Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Zagadaj z nimi. http://forum.onlinecenter.pl/showthread.ph...236&page=76 Mają już drużynę, ale znając życie i te całe forumowe ustawki tak pewnie nie wszyscy się pojawią. Jak będzie wam kogoś brakowało to napisz do mnie wcześniej na gg a się pojawię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi