Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

Myślę, że warto. Jeden z klasyków kina o "zepsutym mieście" - dziś to motyw nagminny w filmach o gliniarzach, ale każdy z nich czerpie coś z "Serpico".

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 352,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Chodzi Ci o TEN kultowy, najlepszy serial s-f wszechczasów czy jakiś inny BSG?

Opublikowano

Warto. Zaczynając od 4 godzinnego pilota;]

Opublikowano

A Scanner Darkly - pod względem rozkminy zblizone jednak jest to zupełnie inny film. Ale obadać możesz jeśli kręcą cie takie klimaty.

Opublikowano

A Scanner Darkly fajne oglądałem wczesniej keanu reeves całkiem dobrze zagrał ciekawa stylistyka, trainspotting i human traffic tez obejrzałem i poszukuje czegos podobnego... Ale dzieki :)

Opublikowano

John Rambo w John Rambo jest naprawde rozpier,dalajacym bohaterem :)

Opublikowano
cos w stylu CRANK - albo inne kino akcji, z naprawde rozpier,dalajacym bohaterem!

moze Pitch Black ze wskazaniem na cz.2, Szklana Pulapka, Darth Vader tez niezly madafaka. Dobre kino akcji to Running Scared.

Opublikowano

a polećcie coś w stylu...hmmm... może nie samego filmu ale coś w deseń Jokera z ostatniego batmana. chodzi mi o film w którym mamy takiego właśnie kozackiego badguya, niesztampowego, świetnie zagranego itp.

:?:

Opublikowano

Nie ma takich?

Przychodzą mi na myśl "To nie jest kraj...", "Siedem", "Blade Runner", "Lśnienie", no i oczywiście "Milczenie owiec", ale to znają wszyscy... Naprawdę trudno takiego Złego znaleźć.

Opublikowano

Poszukuje dobrego filmu o snajperach ;)

Opublikowano

Szakal, Wróg u bram. Jest jeszcze Strzelec z Marky Markiem, ale to chu*joza straszna.

Opublikowano

Wróg u bram widzialem - swietny film. Strzelca tez i nie az taka straszna ta chu.joza. Ot taki film do obejrzenia bez zadnych rewelacji.

Szakala nie widzialem, ale sprawdze, zwlaszcza dla Brudnego Willi'ego.

Opublikowano

Coś w klimatach "Fracture".