elm 0 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Poszukuje dobrego filmu o snajperach Snajper z 1993 (oglądałem dawno, ale wtedy wydawał się bardzo dobry) i może części 2 i 3, ale tych nie widziałem Cytuj
Gość Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 (edytowane) Innych częsci nie polecam, chyba, że komuś jedynka się spodoba Edytowane 10 maja 2009 przez Gość Cytuj
Mati_Siepacz 0 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Dajcie jakieś filmy akcji w stylu "jeden typ vs reszta świata", najlepiej coś jak Taken, bo to mnie się podobało. Za filmy ze Stiwenem Sigalem dziękuję. Cytuj
Masorz 13 193 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 'Commando', 'Za wszelką cenę'. (ten drugi kupowaty, no ale taki rodzaj filmów chciałeś). Obydwa z Arnhuldem. Cytuj
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 W sumie w jakimś stopniu Prawdziwe Kłamstwa (True Lies), a film na bardzo wysokim poziomie. Cytuj
Bresiu 2 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Szukam cos podobnego do Symetrii, Placu Zbawiciela, niekoniecznie w podobnych konwencjach i niekoniecznie polskie. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 Dajcie jakiś optymistyczny filmik Niekoniecznie komedia. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Almost Famous, Ocean's Eleven, Pirates of the Caribbean. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Szukam tytułu jakiejś komedii romantycznej, fabuła mniej więcej kreciła się wokół tego, że na początku się nie lubili, była scena w barze jak koles sie schlał, pierdział itepe, potem się zaprzyjaźniają aż w koncu sie w sobie zako(pipi)ą, pamietam scene ze koles zapisywał na sekretarce kazdą wiadomosc która uwazal za wazną. Nie sądzę że ktoś to tu zna ale byłbym wdzieczny bo meczy mnie to od paru dni Cytuj
Gość Oran Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Coś w stylu Big Lebowski, ogólnie nie musi to być "komedia kryminalna", ale film w którym są śmieszne momenty (Pulp Fiction np.), fabuła to nie gó.wno jakieś. Też coś w stylu chciałbym american pie (oprócz american pie ofkors, bo obejrzane już jest wsio), czyli jakąś taką komedyje o nastolatkach, dobre gagi itepe, no wiecie o co chodzi. Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Przekręt, Porachunki <ok> Cytuj
Zetsu 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Też coś w stylu chciałbym american pie Eurotrip, Road Trip, Wieczny student. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 @Zetsu Wszystko widziałem, Wieczny Student 2 też, itd. itepe. Chodzi mi raczej o coś nowszego, jak Supersamiec którego nei oglądałem bo to chyba komedia romantyczna, a nie pokręcona opowiastka dla gównażerii jakie lubie i jaką było np. American Pie. Adam Sandler nawet mnie śmieszył w tym filmie o golfie. Kurcze no, chodzi mi o coś mniej znanego a równie dobrego. Bo to co wymieniłeś to klasyki... @alienator Tego mi było trzeba. Cytuj
Zetsu 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 To może "Dzień wagarowicza". Dla mnie gó'wno (podobnie jak AP:4 +), ale może ci akurat się spodoba. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Obejrzyj Sexdrive i Superbad (Supersamiec) serio. A z tych gangsterskich z gagami to : Lock Stock & Two Smoking Barells. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 14 czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 czerwca 2009 Superbad komedią romantyczną? buahaha. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 (edytowane) Czyli dobry Superbad jest? No to już. edit: Sexdrive widziałem Edytowane 14 czerwca 2009 przez Oran Cytuj
Manor 645 Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 są kręcone jakieś animacje, bądź kreskówki w ciężkich, mrocznych klimatach? Ostatnio z kumplem gadaliśmy sobie, że fajnie jakby nakręcili taką wersję kaczora donalda i spółki, że odkrywana jest tajemnica, jak sknerus zarobił pierwszą dziesięciocentówke, będąc killerem braci be, albo że wynalazki diodaka to jego chore wizje w szpitalu psychiatrycznym. nie chodzi mi o jakieś krwawe masakry, tylko bardziej thrillery, dramaty. I nie anime. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi