Opublikowano 10 maja 200915 l Poszukuje dobrego filmu o snajperach Snajper z 1993 (oglądałem dawno, ale wtedy wydawał się bardzo dobry) i może części 2 i 3, ale tych nie widziałem
Opublikowano 10 maja 200915 l Innych częsci nie polecam, chyba, że komuś jedynka się spodoba Edytowane 10 maja 200915 l przez Gość
Opublikowano 22 maja 200915 l Dajcie jakieś filmy akcji w stylu "jeden typ vs reszta świata", najlepiej coś jak Taken, bo to mnie się podobało. Za filmy ze Stiwenem Sigalem dziękuję.
Opublikowano 24 maja 200915 l 'Commando', 'Za wszelką cenę'. (ten drugi kupowaty, no ale taki rodzaj filmów chciałeś). Obydwa z Arnhuldem.
Opublikowano 25 maja 200915 l W sumie w jakimś stopniu Prawdziwe Kłamstwa (True Lies), a film na bardzo wysokim poziomie.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Szukam cos podobnego do Symetrii, Placu Zbawiciela, niekoniecznie w podobnych konwencjach i niekoniecznie polskie.
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Szukam tytułu jakiejś komedii romantycznej, fabuła mniej więcej kreciła się wokół tego, że na początku się nie lubili, była scena w barze jak koles sie schlał, pierdział itepe, potem się zaprzyjaźniają aż w koncu sie w sobie zako(pipi)ą, pamietam scene ze koles zapisywał na sekretarce kazdą wiadomosc która uwazal za wazną. Nie sądzę że ktoś to tu zna ale byłbym wdzieczny bo meczy mnie to od paru dni
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Coś w stylu Big Lebowski, ogólnie nie musi to być "komedia kryminalna", ale film w którym są śmieszne momenty (Pulp Fiction np.), fabuła to nie gó.wno jakieś. Też coś w stylu chciałbym american pie (oprócz american pie ofkors, bo obejrzane już jest wsio), czyli jakąś taką komedyje o nastolatkach, dobre gagi itepe, no wiecie o co chodzi.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l Też coś w stylu chciałbym american pie Eurotrip, Road Trip, Wieczny student.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l @Zetsu Wszystko widziałem, Wieczny Student 2 też, itd. itepe. Chodzi mi raczej o coś nowszego, jak Supersamiec którego nei oglądałem bo to chyba komedia romantyczna, a nie pokręcona opowiastka dla gównażerii jakie lubie i jaką było np. American Pie. Adam Sandler nawet mnie śmieszył w tym filmie o golfie. Kurcze no, chodzi mi o coś mniej znanego a równie dobrego. Bo to co wymieniłeś to klasyki... @alienator Tego mi było trzeba.
Opublikowano 13 czerwca 200915 l To może "Dzień wagarowicza". Dla mnie gó'wno (podobnie jak AP:4 +), ale może ci akurat się spodoba.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Obejrzyj Sexdrive i Superbad (Supersamiec) serio. A z tych gangsterskich z gagami to : Lock Stock & Two Smoking Barells.
Opublikowano 14 czerwca 200915 l Czyli dobry Superbad jest? No to już. edit: Sexdrive widziałem Edytowane 14 czerwca 200915 l przez Oran
Opublikowano 15 czerwca 200915 l są kręcone jakieś animacje, bądź kreskówki w ciężkich, mrocznych klimatach? Ostatnio z kumplem gadaliśmy sobie, że fajnie jakby nakręcili taką wersję kaczora donalda i spółki, że odkrywana jest tajemnica, jak sknerus zarobił pierwszą dziesięciocentówke, będąc killerem braci be, albo że wynalazki diodaka to jego chore wizje w szpitalu psychiatrycznym. nie chodzi mi o jakieś krwawe masakry, tylko bardziej thrillery, dramaty. I nie anime.