Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak dla mnie to jest film jedyny w swoim rodzaju. trudno polecić coś podobnego do filmu, który z założenia miał być zabawą konwencją. musiałbyś chyba pooglądać sobie serie powrót żywych trupów, przejrzeć cały dorobek tromy i poprawić od zmierzchu do świtu. a najlepiej to poczekać na machete ;).

Opublikowano

to jednak to 'machete' to bedzie pelnometrazowka? :o myslalem ,ze to tylko taka smieszna zapowiedz jako czesc calosci planet terrora.

'powrot zywych trupow' i tp nie interesuje mnie - musi byc dobra beczka jak w planet terror

ekipa na maszynach, a glowny bohater na zayebistym scigaczku ehhe

:thumbsup:

Opublikowano

"Planet Terror" nie jest jedyny w swoim rodzaju, jest po prostu swego rodzaju kolażem różnych zabiegów tworzących kino exploitation. Niemniej jest tylko produktem tej inspiracji, niczym nowym.

Polecam "Elza - Wilczyca z SS", "Vampyros Lesbos", "Szybciej Koteczku! Zabij! Zabij!".

"Beczka" to określenie na to, że film jest zabawny? To by było bez sensu, bo "Powrót żywych trupów" jest bardzo zabawny.

Opublikowano

Zapodajcie jakąś koszącą włosy z jaj psychodelę.

Little otik ,Holy Mountain , Decasia , Primer, wsio Bunuela , Kenetha Angera , Lyncha itp . Ogkłogokozoniewiadomojaktokur wawymawiaczgitarkanaawatarkuolewicowokuministycznychpogladach moze potwierdzic .

Opublikowano

Wszystko od Greenawaya jest podobno wystarczająco obrzydliwe, ja oglądałam 'Kucharz,złodziej,jego żona i jej kochanek', psychoza na porz.yganie się przednia. :potter:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

to nie dotykaj tematyki jakuzy bo oni się nie pier.dolą w tańcu. polećcie mi jakiś film gdzie wrażliwy, nieśmiały dwudziestolatek słuchający indie-rocka po wielu perypetiach okraszonych błyskotliwym humorem i dość neurotycznym klimatem zdobywa na końcu dziewczynę. akcja musi się toczyć w nowym jorku. ewentualnie w filadelfii.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano (edytowane)

szukam czegos z YAKUZĄ

ale takie serio serio, nie pitu pitu :>

Gozu (wy.koorwistosc !!) trylogia Dead or Alive (młodzieżowe śmichy hihy ) Election (dobre kino azjatyckie ) Brother (Kitano w szczytowej formie !) a ogolnie bannek sprawdzaj wsio od tego pana http://www.imdb.com/name/nm0586281/

to nie dotykaj tematyki jakuzy bo oni się nie pier.dolą w tańcu. polećcie mi jakiś film gdzie wrażliwy, nieśmiały dwudziestolatek słuchający indie-rocka po wielu perypetiach okraszonych błyskotliwym humorem i dość neurotycznym klimatem zdobywa na końcu dziewczynę. akcja musi się toczyć w nowym jorku. ewentualnie w filadelfii.

Wacknesshttp://www.imdb.com/title/tt1082886/ , zgadza sie prawie wszystko procz sluchałej muzy ( A tribe Called Quest - fak je!)

Edytowane przez _M_