Carleone 31 Opublikowano 9 września 2010 Opublikowano 9 września 2010 znacie jakąś fajną komedię romantyczną, nie polską z jakąś ładną aktorką? Smutny jestem więc ma być happy end Jak dziewczyna z sąsiedztwa Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 polecam tę 'dziewczyne z sasiedztwa' - http://www.imdb.com/title/tt0830558/ dobre samopoczucie gwarantowane. sprawdzilem to info. Cytuj
arek_51 2 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 Warte obejrzenia Lśnienie?? Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 Warte obejrzenia Lśnienie?? Nie takie złe. Dla samego Dżaka Nikolsona warto Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 co warto obejrzec z tej listy (tytuły mi malo mowia, a moze ktos widxzial co nieco) 1 jerry maguire 2. lodowe zamki 3. straż nocna 4. straż dzienna 5. krok do sławy 6. push 7. stan gry 8. odyseusz i wyspa mgiel 9. dzien zaglady 10. mary 11. potem 12. fighting 13. lazorus project 14. the notebook 15. chłopaki też placza 16. jezdzcy z zaginionego miasta 17. yeti 18. katedra czy same crapy??? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 12 września 2010 Opublikowano 12 września 2010 Crapy jak crapy... większość to pomniejsze dziełka "nie najwyższych" lotów, część to nawet filmy telewizyjne, których nie widziałem. "Chłopaki też płaczą" oceniłbym najwyżej, komedia kumpli Apatowa. "Pamiętnik" jest chyba najpopularniejszy, ale raczej wśród kobiet, taki typowy chick flick, łzawy i kiczowaty melodramat. "Potem" to poważny dramat, z ciekawą obsadą (Malkovich, Duris), w sumie średniaaaak. "Dzień zagłady" Ledera ma swoich fanów, podobnie jak "Straż nocna". Takie kino akcji głupkowate, z tego co pamiętam. No i to chyba tyle... Aha, "Jerry Maguire", oczywiście. No chyba wiesz co to "Jerry Maguire", był nominowany do Oscara, ogólnie bardzo znany i lubiany film, taki porządny Hollywood. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Dzień Zagłady, dla mnie zayebisty, może to też kwestia sentymentu, ale w sumie obejrzałem go w ciągu ostatnich kilku miesięcy po raz któryś z kolei i nadal jest na poziomie. Lepsze niż Armageddon, którego też lubię, ale jest bardziej efekciarski, pompatyczny i mniej poważny od DZ. Straż Nocna dużo opinii pozytywnych zbierała, mnie osobiście film nudził. Cytuj
glopol 3 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 co warto obejrzec z tej listy (tytuły mi malo mowia, a moze ktos widxzial co nieco) 1 jerry maguire 2. lodowe zamki 3. straż nocna 4. straż dzienna 5. krok do sławy 6. push 7. stan gry 8. odyseusz i wyspa mgiel 9. dzien zaglady 10. mary 11. potem 12. fighting 13. lazorus project 14. the notebook 15. chłopaki też placza 16. jezdzcy z zaginionego miasta 17. yeti 18. katedra czy same crapy??? jerry maguire-spoko do łyknięcia zwłaszcza z kobitą,straż nocna-porównałbym do wanted tego samego reżysera (podobne efekty i styl),push-z daleka od tego syfu,durnota i kiepszczyzna jakich mało,fightning-dużo mniej scen pojedynków niż tytuł mógłby sugerować :-),ogólnie nic specjalnego ale nie irytuje. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Katedra(15minut Cie nie zbawi, a film niby mega artystyczny) tylko i stary jerry maguire (że też są ludzie, ktorzy nie widzieli tego filmu?) Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 jakas komedie. cos w stylu "zgon na pogrzebie". najlepiej czarny brytyjski humor. mam sie zes.rac z beki. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 14 września 2010 Opublikowano 14 września 2010 Aa, miałeś na myśli ten oryginalny "Zgon na pogrzebie". No tu ci nie pomogę, bo dla mnie "angielska komedia" to oksymoron. Zwłaszcza, że takie filmy rzadko powstają, Brytyjczycy raczej idą w sitcomy. Spróbuj "Było sobie kłamstwo" i "In Bruges". Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 1. Jakiś dobry film o I wojnie światowej 2. Coś w stylu Wyspy Tajemnic (Mechanika i Pająka już oglądałem) Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 15 września 2010 Opublikowano 15 września 2010 Aa, miałeś na myśli ten oryginalny "Zgon na pogrzebie". No tu ci nie pomogę, bo dla mnie "angielska komedia" to oksymoron. Zwłaszcza, że takie filmy rzadko powstają, Brytyjczycy raczej idą w sitcomy. Spróbuj "Było sobie kłamstwo" i "In Bruges". film fajny ale na pewno się nie zesra ze śmiechu. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Potrzebne mi kilka dobrych horrorów , tylko chodzi mi o takie klimatyczne cos jak gra na konsole silent hill no albo the ring a nie jakaś sieczka jak piła wiecie o co chodzi moga byc i starsze takie 2000< bo zaległości mam i tak po chu.ju fest Cytuj
Gość Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) Inside, jest i brutal i trzymajacy w napieciu. Edytowane 19 września 2010 przez Gość Cytuj
jan95kes 40 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Potrzebne mi kilka dobrych horrorów , tylko chodzi mi o takie klimatyczne cos jak gra na konsole silent hill no albo the ring a nie jakaś sieczka jak piła wiecie o co chodzi moga byc i starsze takie 2000< bo zaległości mam i tak po chu.ju fest Omena sobie oglądnij. Geniusz. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Omena oglądałem i starego i nowego, egzorcyste tez i te z emily rose także. Sprawdze te dwa wyżej. Ale podawajcie jeszcze Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Oglądnąłem ''Wszystko gra'' Allena i pozytywnie mnie zaskoczył. Oglądałem kilka jego filmów wcześniej i żaden mi się nie spodobał stąd omijałem je szerokim łukiem. A więc, czy Allen ma inne dobre filmy? Jakie? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 "Wszystko gra" jest jednym z gorszych filmów Allena, więc trochę wsadziłeś mi klin w szprychę takim pytaniem. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 (edytowane) to niezłe jego filmy musiałem widzieć wcześniej Nie wiem jaki masz gust ale jeśli Vicky Cristina Barcelona przewyższa ten film to jesteśmy na innych biegunach Edytowane 19 września 2010 przez Carleone Cytuj
marjano 161 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 @canabis sprawdz jeszcze: Dead Man's Schoes (moze nie horror w stylu ring czy inny shit, ale warto sprawdzic, produkcja z UK), Frontieres. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi