Gość Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 28 days later, 28 weeks later Cytuj
Plugawy 3 697 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Jakie są dobre filmy traktujące o tematyce zombiaków? Mam zaległości, więc można wymieniać nawet te największe klasyki, przy których wychodzi się z założenia, że każdy je widział. Shaun of the Dead tylko jeśli ktoś lubi angielski humor i akcje rozwijającą sie w wolnym tempie. Sam film nie porażał smiechowymi momentami liczylem na cos wiecej, chociaż bywała beka Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Nalezy jeszcze dodac Planet Terror i Dead Snow. Mozesz tez kiedys sprawdzic filmy Luciego Zombi 2 i Siedem bram piekiel. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 http://www.psxextreme.info/topic/89551-zombie-flicks/ Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Nalezy jeszcze dodac Planet Terror i Dead Snow. Mozesz tez kiedys sprawdzic filmy Luciego Zombi 2 i Siedem bram piekiel. Jest taki włoski film, "O miłości i śmierci", ma różne tytuły angielskie chyba. Takie artystyczne podejście do tematu. Zombiaki w naturalny sposób są przedłużeniem romantycznej natury filmu. Bardziej śmieszy niż straszny, w każdym razie bardzo fajny. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 polećcie mi jakieś dobre współczesne chińskie superprodukcje. najlepiej takie co to mogę dorwać w odmętach internetu z co najmniej angielskimi napisami. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 (edytowane) Nalezy jeszcze dodac Planet Terror i Dead Snow. Mozesz tez kiedys sprawdzic filmy Luciego Zombi 2 i Siedem bram piekiel. Jest taki włoski film, "O miłości i śmierci", ma różne tytuły angielskie chyba. Takie artystyczne podejście do tematu. Zombiaki w naturalny sposób są przedłużeniem romantycznej natury filmu. Bardziej śmieszy niż straszny, w każdym razie bardzo fajny. Jak śmieszny to sprawdzę, nie ma nic lepszego niż śmieszne filmy o zombie. polećcie mi jakieś dobre współczesne chińskie superprodukcje. najlepiej takie co to mogę dorwać w odmętach internetu z co najmniej angielskimi napisami. Myślałem, że jesteś neomarksistowskim nihilistycznym anarchistą, rewolucjonistą i bojownikiem o prawdę. Powinieneś gardzić Chinami i wspierać wolny Tybet. Edytowane 12 listopada 2010 przez Junkhead Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 polećcie mi jakieś dobre współczesne chińskie superprodukcje. najlepiej takie co to mogę dorwać w odmętach internetu z co najmniej angielskimi napisami. Uderzaj w Johna Woo, jego "Trzy królestwa" to największa chińska produkcja. Film nie jest taki zły... "Hero", "Latające sztylety" itp. to znasz... Obczaj pozostałe filmy Zhanga, a także dzieła Chena Kaige i Tsuia Harka. Kaige to taki romantyczny typ, jeśli nie znasz "Żegnaj moja konkubino" to niedobrze. Hark to klasyk kina akcji... raz cięższego, raz lżejszego. Aha, no i "Kung fu Hustle", też zdecydowanie jedna z większych chińskich produkcji (oraz wcześniejsze tegoż twórcy "Shaolin Soccer"). Jest jeszcze taka epopeja "Tai yang zhao chang sheng qi"... fajna. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 (edytowane) trzeba poznać swojego wroga. do poszukiwań zainspirował mnie ten plakat: właśnie tego rodzaju produkcji szukam. podobno trochę tam robią takich epickich historycznych. wolałbym uniknąć latających chinoli odbijający mieczami grad strzał jak w hero czy innych takich (chociaż nie mówię, że film mi się nie podobał). trzy królestwa to był mój pierwszy wybór. sprawdzę resztę tego co piszesz. Edytowane 12 listopada 2010 przez tk___tk Cytuj
Dante 444 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 polećcie mi jakieś dobre współczesne chińskie superprodukcje. najlepiej takie co to mogę dorwać w odmętach internetu z co najmniej angielskimi napisami. Aftershock da sie pewnie dorwać z napisami. Jest rozmach i popili rekord sprzedanych biletów z tym shitem. Taki dramacik o trzęsieniu ziemi itp. Dość popularne tutaj. Jak przeję się do kina to obadam więcej produkcji. Na pewno jest jeszcze Legend of the Fist The Return of Chen Zhen. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 listopada 2010 Opublikowano 16 listopada 2010 IP Man fajne? Fajne. Polecam. Ale widziałem tylko 1. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) obejrzałbym sobie jakiś film opowiadający o wojnie, walce w starożytności Aleksander, Gladiator, 13 wojownik, 300, Król skorpion () i spartakus odpadają co jeszcze? Edytowane 18 listopada 2010 przez mate5 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 (edytowane) centurion z tego roku, na początku 2011 za to wypatruj the eagle. Edytowane 18 listopada 2010 przez tk___tk Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 Troja, jakies chińskie superprodukcje o epoce trzech królestw albo coś. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 troję oglądałem, zapomniałem dopisać obadam centuriona Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Jakie są dobre filmy traktujące o tematyce zombiaków? Mam zaległości, więc można wymieniać nawet te największe klasyki, przy których wychodzi się z założenia, że każdy je widział. Zombieland? Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Jakieś filmy podobne do "Uprowadzona" z Liamem Neesonem, w których jest pełno dynamiki, akcji, pieprzenia słownego ograniczonego do minimum i bez zbędnych wątków? Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 Wszystkie 3 Bourny. Cytuj
Blaise 3 609 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 W Adrenalinie non-stop coś się dzieję. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 (edytowane) kolejny film reśyera uprowadzonej czyli from paris with love, ale to dużo gorsze już, shoot 'em up z clivem owenem i paulem giamattim. Edytowane 19 listopada 2010 przez tk___tk Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 22 listopada 2010 Opublikowano 22 listopada 2010 Teka jeszcze z wielkich produkcji historycznych polecam tajwańskich "Władców wojny" ("Tau ming chong"). Film jest spooczko. 500 koni i Jet Li między innymi w nim są. Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 polećcie dobre filmy z afryką w tle, coś mnie tak wzięło. I najlepiej takie których już nie oglądałem. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 ostra jazda bez trzymanki w afrykanskim buszu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi