gekon 1 787 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 polećcie dobre filmy z afryką w tle, coś mnie tak wzięło. I najlepiej takie których już nie oglądałem. Ostatni krol Szkocji Duch i mrok Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 (edytowane) za kogo ty mnie (pipi) masz, ogladalem to ale to od obso obczaje jeszcze bym prosił coś dobrego o psychopatycznych mordercach, w ogóle o mordercach, coś nakręconego z jajem w klimacie pulp fiction albo pierwszej połowy od zmierzchu do świtu, fajne dialogi, troche zabijania, może być też śmiesznie edit: sorry gekon, że nakrzyczałem na ciebie, możesz mi polecać filmy dalej Edytowane 26 listopada 2010 przez Carleone Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 t: sorry gekon, że nakrzyczałem na ciebie, możesz mi polecać filmy dalej Australia Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 natural born killers obejrzyj jeśli jakimś cudem nie widziałeś, a z tego roku to killer inside me Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 no urodzonych morderców oglądałem i żałuje, że tego filmu nie zrobił tarantino. t: sorry gekon, że nakrzyczałem na ciebie, możesz mi polecać filmy dalej Australia to na pewno o afryce? Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 Szukam filmu z motywem tułaczki, postapokaliptycznego świata, wyginięcia ludzkości (choroby etc.). Widziałem już kilka z nich; Droga, 28 dni później, Jestem Legendą, Księga Ocalenia, Zdarzenie. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 A Mad Maxa widziałeś? Nie napisałeś, więc sie pytam. Fajny film! Cytuj
Gość Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 doomsday Zaznaczam, że po obejrzeniu tego sam będziesz miał ochotę na zagładę ludzkości, tułaczkę i wpieprzanie karaluchów. Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 10 grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 grudnia 2010 szukam dokumentów o ludzkiej okrutności np. do zwierząt, coś jak "Zatoka delfinów" Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 earthlings, food inc. 1 Cytuj
Dante 444 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 Dobra komedia na święta ale taka bez Kevina. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 (edytowane) Szukam filmu z motywem tułaczki, postapokaliptycznego świata, wyginięcia ludzkości (choroby etc.). Widziałem już kilka z nich; Droga, 28 dni później, Jestem Legendą, Księga Ocalenia, Zdarzenie. Troche póżno ale co tam jesli nie jesteś nastawiony na ciągła akcje polecam film Carriers.Masz w nim wszystko czego szukasz. A co do komedii światecznych to te z lepszych: Family Man - z Nicolasem Cagem święta last minute W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju" -to najlepsze Śnięty Mikołaj Walnięty Święty Edytowane 16 grudnia 2010 przez Ma_niek Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 Mad Max 2 - król postapokalipsy, motyw tułaczki nie jest tematem przewodnim, ale... Cytuj
Labik 10 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 Dobra komedia na święta ale taka bez Kevina. Love actually (to wlasnie milosc) - mimo iz nie przepadam za komediami romantycznymi, to zapewniam ze to perelka wsrod komedii romantycznych z swiatecznym klimatem. Ja bym prosil odjechana komedie pokroju Glupi i glupszy, zebym sie zlal ze smiechu.:potter: Cytuj
xbor 54 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 (edytowane) Szukam filmu z motywem tułaczki, postapokaliptycznego świata, wyginięcia ludzkości (choroby etc.). Widziałem już kilka z nich; Droga, 28 dni później, Jestem Legendą, Księga Ocalenia, Zdarzenie. chłopiec i jego pies Love actually (to wlasnie milosc) - mimo iz nie przepadam za komediami romantycznymi, to zapewniam ze to perelka wsrod komedii romantycznych z swiatecznym klimatem. Ja bym prosil odjechana komedie pokroju Glupi i glupszy, zebym sie zlal ze smiechu.:potter: Lać ze śmiechu można na większości komedii z Luisem de Funes nie spełniają one jednak kryterium że mają być jak głupi i głupszy, ale takich ci nie polecę bo jedyne komedie jakie potrafię oglądać to te z Luisem de Funes. Edytowane 17 grudnia 2010 przez xbor Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 (edytowane) Lać ze śmiechu można na większości komedii z Luisem de Funes nie spełniają one jednak kryterium że mają być jak głupi i głupszy, ale takich ci nie polecę bo jedyne komedie jakie potrafię oglądać to te z Luisem de Funes. Potwierdzam, de Funes to król komedii. Edytowane 17 grudnia 2010 przez Wojthas Cytuj
dziki_dziku 4 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 Ja bym prosil odjechana komedie pokroju Glupi i glupszy, zebym sie zlal ze smiechu.:potter: no to lecim z zestawem najgłupszych komedii, które da się oglądać, bo nie są kolejnymi "Strasznymi Filmami": 1.Kung Pow - absolutny miszcz w tej kategorii 2. Rrrrr! -równie głupi, pomimo paru francuskich przywar filmowych (obleśny naturalizm w paru momentach) polski dubbing ratuje sytuację z nawiązką 3. Harold&Kumar - dwie części, druga słabsza, ale trzyma poziom (oprócz sceny z "kanapką") 4. Hot Fuzz - poniekąd brytyjskie spojrzenie na amerykańskie kino akcji, rozwala dialogami to tyle tak na szybko, z tego gatunku można sprawdzić jeszcze np. Black Dynamite, ale to już jest specyficzne, dla kogoś kto nie trawi Shafta klimat nie do przejścia Cytuj
Labik 10 Opublikowano 17 grudnia 2010 Opublikowano 17 grudnia 2010 Widzialem oprocz kung pow. Rrrrr jest spoko, harold&kumar nie sa smieszni, hot fuzz dobry o wlasnie jestem rowniez otwarty na angielskie komedie. Cytuj
Słupek 2 169 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Dobra komedia na święta ale taka bez Kevina. Love actually (to wlasnie milosc) - mimo iz nie przepadam za komediami romantycznymi, to zapewniam ze to perelka wsrod komedii romantycznych z swiatecznym klimatem. Ja bym prosil odjechana komedie pokroju Glupi i glupszy, zebym sie zlal ze smiechu.:potter: "Year One" z J. Blackiem i M. Cera http://www.filmweb.pl/film/Rok+Pierwszy-2009-450178 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 19 grudnia 2010 Opublikowano 19 grudnia 2010 Ze swojej strony polecam Freddy Got Fingered - Dawno nie umierałem tak ze śmiechu. Po prostu poj.ebany film Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Jakiś nowszy azjatycki horror/thriller? I saw the devil widziałem. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Nie wiem czy widziałeś Grotesque ?.Generalnie to nie polecam bo jest chory, makabryczny, sadystyczny i zboczony ale co kto lubi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi