Opublikowano 26 listopada 201014 l polećcie dobre filmy z afryką w tle, coś mnie tak wzięło. I najlepiej takie których już nie oglądałem. Ostatni krol Szkocji Duch i mrok
Opublikowano 26 listopada 201014 l za kogo ty mnie (pipi) masz, ogladalem to ale to od obso obczaje jeszcze bym prosił coś dobrego o psychopatycznych mordercach, w ogóle o mordercach, coś nakręconego z jajem w klimacie pulp fiction albo pierwszej połowy od zmierzchu do świtu, fajne dialogi, troche zabijania, może być też śmiesznie edit: sorry gekon, że nakrzyczałem na ciebie, możesz mi polecać filmy dalej Edytowane 26 listopada 201014 l przez Carleone
Opublikowano 26 listopada 201014 l t: sorry gekon, że nakrzyczałem na ciebie, możesz mi polecać filmy dalej Australia
Opublikowano 26 listopada 201014 l natural born killers obejrzyj jeśli jakimś cudem nie widziałeś, a z tego roku to killer inside me
Opublikowano 26 listopada 201014 l no urodzonych morderców oglądałem i żałuje, że tego filmu nie zrobił tarantino. t: sorry gekon, że nakrzyczałem na ciebie, możesz mi polecać filmy dalej Australia to na pewno o afryce?
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Szukam filmu z motywem tułaczki, postapokaliptycznego świata, wyginięcia ludzkości (choroby etc.). Widziałem już kilka z nich; Droga, 28 dni później, Jestem Legendą, Księga Ocalenia, Zdarzenie.
Opublikowano 6 grudnia 201014 l doomsday Zaznaczam, że po obejrzeniu tego sam będziesz miał ochotę na zagładę ludzkości, tułaczkę i wpieprzanie karaluchów.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Autor szukam dokumentów o ludzkiej okrutności np. do zwierząt, coś jak "Zatoka delfinów"
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Szukam filmu z motywem tułaczki, postapokaliptycznego świata, wyginięcia ludzkości (choroby etc.). Widziałem już kilka z nich; Droga, 28 dni później, Jestem Legendą, Księga Ocalenia, Zdarzenie. Troche póżno ale co tam jesli nie jesteś nastawiony na ciągła akcje polecam film Carriers.Masz w nim wszystko czego szukasz. A co do komedii światecznych to te z lepszych: Family Man - z Nicolasem Cagem święta last minute W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju" -to najlepsze Śnięty Mikołaj Walnięty Święty Edytowane 16 grudnia 201014 l przez Ma_niek
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Mad Max 2 - król postapokalipsy, motyw tułaczki nie jest tematem przewodnim, ale...
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Dobra komedia na święta ale taka bez Kevina. Love actually (to wlasnie milosc) - mimo iz nie przepadam za komediami romantycznymi, to zapewniam ze to perelka wsrod komedii romantycznych z swiatecznym klimatem. Ja bym prosil odjechana komedie pokroju Glupi i glupszy, zebym sie zlal ze smiechu.:potter:
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Szukam filmu z motywem tułaczki, postapokaliptycznego świata, wyginięcia ludzkości (choroby etc.). Widziałem już kilka z nich; Droga, 28 dni później, Jestem Legendą, Księga Ocalenia, Zdarzenie. chłopiec i jego pies Love actually (to wlasnie milosc) - mimo iz nie przepadam za komediami romantycznymi, to zapewniam ze to perelka wsrod komedii romantycznych z swiatecznym klimatem. Ja bym prosil odjechana komedie pokroju Glupi i glupszy, zebym sie zlal ze smiechu.:potter: Lać ze śmiechu można na większości komedii z Luisem de Funes nie spełniają one jednak kryterium że mają być jak głupi i głupszy, ale takich ci nie polecę bo jedyne komedie jakie potrafię oglądać to te z Luisem de Funes. Edytowane 17 grudnia 201014 l przez xbor
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Lać ze śmiechu można na większości komedii z Luisem de Funes nie spełniają one jednak kryterium że mają być jak głupi i głupszy, ale takich ci nie polecę bo jedyne komedie jakie potrafię oglądać to te z Luisem de Funes. Potwierdzam, de Funes to król komedii. Edytowane 17 grudnia 201014 l przez Wojthas
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Ja bym prosil odjechana komedie pokroju Glupi i glupszy, zebym sie zlal ze smiechu.:potter: no to lecim z zestawem najgłupszych komedii, które da się oglądać, bo nie są kolejnymi "Strasznymi Filmami": 1.Kung Pow - absolutny miszcz w tej kategorii 2. Rrrrr! -równie głupi, pomimo paru francuskich przywar filmowych (obleśny naturalizm w paru momentach) polski dubbing ratuje sytuację z nawiązką 3. Harold&Kumar - dwie części, druga słabsza, ale trzyma poziom (oprócz sceny z "kanapką") 4. Hot Fuzz - poniekąd brytyjskie spojrzenie na amerykańskie kino akcji, rozwala dialogami to tyle tak na szybko, z tego gatunku można sprawdzić jeszcze np. Black Dynamite, ale to już jest specyficzne, dla kogoś kto nie trawi Shafta klimat nie do przejścia
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Widzialem oprocz kung pow. Rrrrr jest spoko, harold&kumar nie sa smieszni, hot fuzz dobry o wlasnie jestem rowniez otwarty na angielskie komedie.
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Dobra komedia na święta ale taka bez Kevina. Love actually (to wlasnie milosc) - mimo iz nie przepadam za komediami romantycznymi, to zapewniam ze to perelka wsrod komedii romantycznych z swiatecznym klimatem. Ja bym prosil odjechana komedie pokroju Glupi i glupszy, zebym sie zlal ze smiechu.:potter: "Year One" z J. Blackiem i M. Cera http://www.filmweb.pl/film/Rok+Pierwszy-2009-450178
Opublikowano 19 grudnia 201014 l Ze swojej strony polecam Freddy Got Fingered - Dawno nie umierałem tak ze śmiechu. Po prostu poj.ebany film
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Nie wiem czy widziałeś Grotesque ?.Generalnie to nie polecam bo jest chory, makabryczny, sadystyczny i zboczony ale co kto lubi.