Opublikowano 19 lutego 201114 l Próbowałeś może, nie wiem, iść do kina i je obejrzeć i samemu stwierdzić? Albo, młodzieżową metodą, ukraść z neta w przeciągu kwadransa?
Opublikowano 19 lutego 201114 l Autor Szkoda mi dwudziestu złotych. Ściągnąć film bym ściągnął, ale mam swoją godność. Za to tego czego nie mam, to działający komp.
Opublikowano 19 lutego 201114 l Kurde, szkoda ci kasy zobaczyć film. No trudno. Będziesz musiał powtarzać ludziom, że "mój znajomy z internetu stwierdził, że Prawdziwe męstwo lepsze".
Opublikowano 19 lutego 201114 l Autor Szkoda mi wydać pieniądze na dwa filmy pod rząd, dlatego się pytam który lepszy.
Opublikowano 20 lutego 201114 l są jakieś filmy dokumentalne o konsolach? typu historia playstation ?
Opublikowano 20 lutego 201114 l Są. Najbardziej znane to te z ciekawą historią człowieka, King of Kong, Second Skin, Level Five, Frag, Video Game Revolution... Z takimi czysto "historycznymi"... będzie ciężko je dorwać. Czasem lecą na różnorakich stacjach TV, ale na DVD nie wychodzą... "Video Game Revolution" to jest mniej więcej takie coś, jak mówisz. Nie znam innych tego typu, które byłyby gdziekolwiek do zdobycia.
Opublikowano 21 lutego 201114 l dzięki za info,nie muszą być czysto historyczne ważne żeby były ciekawe;D
Opublikowano 21 lutego 201114 l na stronie playstation jest chyba archiwalny dokument, kiedys ogladalem, ciekawy.
Opublikowano 25 lutego 201114 l jeszcze może Bank Job, no i Don- You Go Rounin- Roun To Re Ro, gdyby tylko faktycznie istniało http://www.youtube.com/watch?v=8RJfHIg9iTQ Edytowane 25 lutego 201114 l przez dziki_dziku
Opublikowano 26 lutego 201114 l czekaj na to: no i jeszcze może ordinary decent criminal, ale to nie ta liga oczywiście. + LUCKY NUMBER SLEVIN Edytowane 26 lutego 201114 l przez tk___tk
Opublikowano 4 marca 201114 l Ja za to chcę jakiś dobry horror/slasher na wieczór. Taki z klimatem i mniej znany/popularny, dlatego, że wszystkie "bardziej znane" widziałem;)
Opublikowano 4 marca 201114 l jakas dobra czarna komedia w stylu big nothing czy shallow grave? Very Bad Things http://www.youtube.com/watch?v=ObsivKt_XzA Last Supper (Kolacja z arszenikiem)
Opublikowano 5 marca 201114 l Podajcie filmy wydane przed 1950 rokiem, które koniecznie trzeba obejrzeć. I żeby dobre były, a nie jakieś średniaki, co zabłysnęły jednym elementem, ale w ogólnym rozrachunku są słabe. I nie chce komedii. Edytowane 5 marca 201114 l przez Dahaka