Opublikowano 9 lutego 201213 l "To tylko seks" - po scenie seksu między Justinem oraz Milą laski same zrzucają staniki! Sprawdzone info.
Opublikowano 13 lutego 201213 l Możliwe, że gdzieś już się pojawiło to pytanie. Szukam filmów o legii cudzoziemskiej. Ktoś coś?
Opublikowano 19 lutego 201213 l szukam filmow o japonczykach, tylko, interesuja mnie filmy, w ktorych akcja dzieje sie powiedzmy od 2000 r w gore. np. w Babel byl fajny motyw, jak ich tam ukazuja, chcialbym cala produkcje w ''tym temacie''
Opublikowano 19 lutego 201213 l O tak, to jest bardzo "diagnostyczny" film o "współczesnej Japonii". Jest smutniejszy, niż Gonzalez, co rzadko komu się udaje. Jeśli szukasz czegoś bardziej, hmm, spokojnego, to za największych obecnie japońskich reżyserów uważa się Hirokazu Koreedę i Kiyoshiego Kurosawę. W sumie chyba wszystkie ich ostatnie filmy są z okresu i warte polecenia.
Opublikowano 19 lutego 201213 l a ja uwazam zebys zamknal mo.rde w sumie powyzsze popluczyny polecan przez pseud znawce idealnie sie wpasuja w gust banego. szczesliwego zycia!
Opublikowano 19 lutego 201213 l obadaj sobie dokument we don't care about the music anyway jeśli gdzieś dorwiesz.
Opublikowano 19 lutego 201213 l Jaki bulwers. Widzę, że już nawet grzecznie zaproponować komuś paru filmów nie można. Zapomniałeś coś dodać o edytowaniu postów.
Opublikowano 20 lutego 201213 l Szukam czegoś w stylu: "Black Hawk down", "Full metal jacket", czy też "Jarhead". Dobry wojenny film, nie koniecznie jakiś super nowy.
Opublikowano 20 lutego 201213 l Myślę,że spodoba Ci się Szeregowiec Ryan,Wróg u Bram ,może także Złoto dla Zuchwałych.
Opublikowano 20 lutego 201213 l Myślę,że spodoba Ci się Szeregowiec Ryan,Wróg u Bram ,może także Złoto dla Zuchwałych. Złoto dla zuchwałych akurat nie widziałem, więc będzie trzeba obczaić. THX :blum2:
Opublikowano 20 lutego 201213 l Skoro poprzednie Widziałeś,to polecam jeszcze Czas Apokalipsy,albo Cienką Czerwoną Linię.Możesz też spróbować obejrzeć Wyzwolenie,ale jest to bardziej melodramat,no i trwa przeszło osiem godzin(!)
Opublikowano 20 lutego 201213 l Szukam czegoś w stylu: Black Hawk down, Full metal jacket, czy też Jarhead. Dobry wojenny film, nie koniecznie jakiś super nowy. 9 Kompania Edytowane 20 lutego 201213 l przez Wojthas
Opublikowano 1 marca 201213 l Autor szukam horroru, starego. musi być zamek, posępny klimat, najlepiej czarno biały ale niekoniecznie.
Opublikowano 1 marca 201213 l Np. "Hell Night" - mało znany slasher z 1981 r. Edytowane 1 marca 201213 l przez Humulus
Opublikowano 1 marca 201213 l moze house on the haunted hill 1959? czarno bialy:) I chyba jakis zamek tez jest http://www.imdb.com/title/tt0051744/
Opublikowano 1 marca 201213 l "Czarny kot" Edgara Ulmera. Jeden z najlepszych czarno-białych horrorów o posępnym zamku ever.
Opublikowano 4 marca 201213 l Pluton , Szeregowiec Ryan , Lista Schindlera , Czas apokalipsy , Pianista , Łowca jeleni , Full metal jacket , Helikopter w ogniu , Cienka czerwona linia . Te mi się podobały na tyle by kupić dvd .