Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 No, że w ogole nie jest 'w stylu' wyżej wymienionych seriali/filmu Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Jest kartel, jest produkcja narkotyków, jest robota detektywistyczna, jest dramat. Jak na moje wystarczy, ale możesz też podać swoje typy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 To raczej tylko punkty wspólne, które dla mnie niedefiniują tego, że wyżej wymienione seriale/film są 'podobne'. Osobiscie uważam, że to co je wszystkie zbliża i definiuje to gęsty klimat, suspens, którego w Breaking Bad brakuje. BB to raczej gorzka komedia/dramat z momentami. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 suspens był zawsze, czy morda Skyler jeszcze si pokazę przed koncem odcinka, czy moze dostaniemy podwójny cios i wystapi ze swoją ułomna siostra. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 dyyyyaaaad, wuuuuueeere you goooin daaaad Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 To już ten czas kiedy nie można się przyznawać do serialu, który oglądali wszyscy? Losty, PB, Dexter i Breaking Bad. Coś pominąłem? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 breaking bad był fajny ale zawsze miał w s obie coś lumpeksowego, bardzo kiepska połowe ekipy aktorów. prison break 1 2 sezony, poxniej to "bo ciekawe jak sie skonczy" losty nadrobiłem dawno po zakonczeniu, dexter pierwsze 2 i 4, reszta straszna. Nie ma czego sie wstydzic. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 z tych wymienionych skonczylem tylko bb reszta to taka miernota, że zazwyczaj po pilotach odpadalem (PB pierwszy sezon wiadomo potem cinszko). Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 (edytowane) To raczej tylko punkty wspólne, które dla mnie niedefiniują tego, że wyżej wymienione seriale/film są 'podobne'. Osobiscie uważam, że to co je wszystkie zbliża i definiuje to gęsty klimat, suspens, którego w Breaking Bad brakuje. BB to raczej gorzka komedia/dramat z momentami.No spoko, akurat Mel nie uściślił, że chodzi mu o klimat a nie tylko tematykę. W takim razie niech obejrzy "Training Day" z 2001. A Brejkinga robię rewatch, jestem na końcówce 4ego sezonu. Dalej uważam, że serial wspaniały, ale sceny ze Skylar i Juniorem przewijam Edytowane 4 maja 2016 przez Masorz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 w sumie w klimacie narcos nawet pablo escobar tam gra heh Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 film lub serial - w stylu Sicario, Narcos, True detective?Sprawdź może serial The Killing Cytuj
MeL 34 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 ukrócę tą konwersację - widziałem. Coś innego? Cytuj
kotlet_schabowy 2 689 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 film lub serial - w stylu Sicario, Narcos, True detective? Przytaczany tu już Training Day. Mogą Ci też przypasować Brooklyn's Finest, End of Watch i Street Kings (w kolejności od najlepszego do najsłabszego). Nie wiem, może Pusher ? W sumie klimatycznie rzuciłeś rzeczy trochę z różnych biegunów, tematycznie też jedynie wątek drugów je łączy. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 28 maja 2016 Opublikowano 28 maja 2016 Komedie z ostatnich dwóch lat ktore warto zobaczyc? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Wyszly przez ostatnie 2-3 lata jakies dobre filmy/seriale na dzikim zachodzie? Troche stesknilo mi sie za tymi klimatami. Oczywiscie Djagno i H8 zaliczone. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Wyszly przez ostatnie 2-3 lata jakies dobre filmy/seriale na dzikim zachodzie? Troche stesknilo mi sie za tymi klimatami. Oczywiscie Djagno i H8 zaliczone. Jest jeszcze serial 'Hell On Wheels'- podobno bardzo dobry, ale ja się wstrzymuję od zdania ponieważ nie widziałem. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 Dobre filmidła w stylu Siedem, Kolekcjoner kości, Czerwony Smok itp. Polecicie coś? Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 3 lipca 2016 Opublikowano 3 lipca 2016 Sprawdź: Treatment, Purpurowe rzeki Z azjatyckich warto sięgnąć po: W pogoni, Zagadka zbrodni, Kuracja, A-i-deul..., Montag-ta-joo Cytuj
XM. 10 871 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Szukam jakiegoś dobrego filmu dziejącego się w kosmosie/na stacji kosmicznej - ciężki klimat, dobre zdjęcie, chętnie jakieś podróże międzygwiezdne. Żeby było co podziwiać ale i żebym nie usnął z nudy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi