Opublikowano 14 października 200816 l co do silent films to polecam The Call of Cthulhu chyba z 2007, zdecydowanie tylko dla fanow http://www.flixster.com/movie/the-call-of-cthulhu
Opublikowano 14 października 200816 l Jakieś mindfucki pokroju genialnego IMO "Donnie Darko" znacie ? "Stay" tez dobre było. No wszycho od Lyncha.
Opublikowano 15 października 200816 l jak the jacket to i butterfly effect "Efekt Motyla" -wprawdzie zaje film ale nie jest to typowa schiza jak np "Zagubiona Autostrada".
Opublikowano 15 października 200816 l z Lyncha obadajcie jego krótkometrażówki , zarówno te starsze (Babcia rox ) jak i te współczesne (poryty Dumbland )
Opublikowano 18 października 200816 l Autor Warto serial Miasteczko Twin Peaks? Do czego to jest podobne?
Opublikowano 18 października 200816 l Warto serial Miasteczko Twin Peaks? Do czego to jest podobne? do Lyncha atak btw, warto warto
Opublikowano 18 października 200816 l Autor Warto serial Miasteczko Twin Peaks? Do czego to jest podobne? do Lyncha Przestraszyłaś mnie teraz . Czyli to będzie coś skomplikowanego, ciężkiego w odbiorze, tak?
Opublikowano 18 października 200816 l Warto serial Miasteczko Twin Peaks? Do czego to jest podobne? do Lyncha Przestraszyłaś mnie teraz . Czyli to będzie coś skomplikowanego, ciężkiego w odbiorze, tak? skomplikowanego, tajemniczego, z bardzo ciekawymi postaciami i wydarzeniami wypas czyli :'
Opublikowano 18 października 200816 l Czy ja wiem. 1 sezon to tak pod obyczajówke podchodzi z lekka domieszką trillera. Ogolnie wystyd nie znać.
Opublikowano 19 października 200816 l Warto serial Miasteczko Twin Peaks? Do czego to jest podobne? do Lyncha Przestraszyłaś mnie teraz . Czyli to będzie coś skomplikowanego, ciężkiego w odbiorze, tak? skomplikowanego, tajemniczego, z bardzo ciekawymi postaciami i wydarzeniami wypas czyli :' Aga, jak Ty ladnie potrafisz pisac, jesli chcesz... ; ] no ale podpisuje sie, ten film nie jest ciezarem jak wiele produkcji lyncha, zmusza do myslenia, ale jednoczesnie klimatem relaksuje widza... i dodam jeszcze od siebie swietna muzyke badalamentiego oraz humor.
Opublikowano 22 października 200816 l film w klimacie ksiazek grahama mastertona, "głód" i innych? klimaty troche postapokaliptystyczne.
Opublikowano 23 października 200816 l kurwa głód pojebany był, motyw jaki masterton tam wykorzystał mnie osobiście zniszczył. Choc wole jego 'Ciało i Krew' - tak offtopowo ;p i sie przyłacze do pytania, bo film w takich klimatach byłb zacnym widowiskiem.
Opublikowano 23 października 200816 l kjub 2 Hę? Mnie ten szajz w ogóle nie przypomina oryginalnego Cube. Jak już to: Cube: Zero. Albo Kevin sam w domu, podobny motyw z ukrytymi pułapkami.
Opublikowano 24 października 200816 l Autor Coś w stylu Edward Nożycoręki? Historyjki o właśnie odmieńcach.
Opublikowano 24 października 200816 l Dzwonnik z Notre Damme, bardzo ładna chińska bajka. Coś w stylu Eurotrip? Tylko nie American Pie.