Skocz do zawartości

Poleć coś w stylu...

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drabina Jakubowa oczywiście świetna, tylko gdzie tam kurna jest coś przerażającego? W sumie S9 też za bardzo nie straszy, ale za to oba filmy bronią się genialnym klimatem.

Orson, sprawdź koniecznie Ukryty Wymiar jak jeszcze nie widziałeś.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Drabina Jakubowa oczywiście świetna, tylko gdzie tam kurna jest coś przerażającego?

Widocznie coś jest skoro film jest horrorem :P

Akcja w szpitalu nie wydała ci się delikatnie mówiąc chora ?

Ukryty Wymiar również polecam, a z filmów z górnej półki dorzucić można jeszcze Angel Heart.

Opublikowano

"Ukryty wymiar" widziałem (dobry film, ale sie nie bałem), "Drabina Jakubowa" to świetne kino (jeden fragment mnie zeschizował), obczaję "The Abandoned" (opis zapowiada się ciekawie...)

Dzięki wszystkim ^_^

Ps- wiem, że "Wilczyca" uznawana jest za film tragiczno-kiczowaty. Ale mnie nawet dziś schizuję. Jeśli się przymknie oko na efekty, które zestarzały się straszliwie, to...

Mówię o pierwszej części, druga jest do du...

Obczajcie :P

Opublikowano

leci Lista Schindlera - polećcie coś w tym stylu, żydzi, obozy - więcej fabuły niźli strzelanek amerykanów - oglądałem swego czasu owe obrazy ale tytułów nie pamiętam.

Opublikowano

Może "Lektor"? Wprawdzie na głownym planie historia miłosna ale są żydzi, są też obozy ^_^

Opublikowano

Hehe pewno po U2. Tak jak wspomniałeś Skarb Narodów 1 i 2 (choć dwójka gorsza).

Oczywiście Indiana Jones 1-4 (4 lepiej sobie daruj).

Filmem bardzo podobnym do Uncharted jest Mumia (trylogia). Nawet główny bohater humorem przypomina Drake. Po za tym to dobre kino przygodowe.

Opublikowano

cos w stylu fighting i blood and bone.

Fight Club, w sumie to słabsze od podanych przez ciebie

czuję ostre dissy w powietrzu

• 2 tygodnie później...