Opublikowano 17 października 200915 l Drabina Jakubowa oczywiście świetna, tylko gdzie tam kurna jest coś przerażającego? W sumie S9 też za bardzo nie straszy, ale za to oba filmy bronią się genialnym klimatem. Orson, sprawdź koniecznie Ukryty Wymiar jak jeszcze nie widziałeś.
Opublikowano 17 października 200915 l Ukryty Wymiar aka. Horyzont Zdarzeń musowo. Najlepszy film P.W. Andersona.
Opublikowano 17 października 200915 l Drabina Jakubowa oczywiście świetna, tylko gdzie tam kurna jest coś przerażającego? Widocznie coś jest skoro film jest horrorem Akcja w szpitalu nie wydała ci się delikatnie mówiąc chora ? Ukryty Wymiar również polecam, a z filmów z górnej półki dorzucić można jeszcze Angel Heart.
Opublikowano 18 października 200915 l "Ukryty wymiar" widziałem (dobry film, ale sie nie bałem), "Drabina Jakubowa" to świetne kino (jeden fragment mnie zeschizował), obczaję "The Abandoned" (opis zapowiada się ciekawie...) Dzięki wszystkim ^_^ Ps- wiem, że "Wilczyca" uznawana jest za film tragiczno-kiczowaty. Ale mnie nawet dziś schizuję. Jeśli się przymknie oko na efekty, które zestarzały się straszliwie, to... Mówię o pierwszej części, druga jest do du... Obczajcie
Opublikowano 20 października 200915 l leci Lista Schindlera - polećcie coś w tym stylu, żydzi, obozy - więcej fabuły niźli strzelanek amerykanów - oglądałem swego czasu owe obrazy ale tytułów nie pamiętam.
Opublikowano 20 października 200915 l Chłopiec w pasiastej piżamie, Fałszerze, heh Pianista, Pasażerka z 63, Ostatni Pociąg, Szara Strefa. No i oczywiście Elza: Wilczyca z SS :wink:
Opublikowano 20 października 200915 l Może "Lektor"? Wprawdzie na głownym planie historia miłosna ale są żydzi, są też obozy ^_^
Opublikowano 22 października 200915 l jaki film przygodowy byscie polecili w stylu "Skarb Narodów"? mam ogromna ochote obejrzec tego typu film. poszukiwanie skarbow, poszlaki, piekne lokacje itd.
Opublikowano 22 października 200915 l Hehe pewno po U2. Tak jak wspomniałeś Skarb Narodów 1 i 2 (choć dwójka gorsza). Oczywiście Indiana Jones 1-4 (4 lepiej sobie daruj). Filmem bardzo podobnym do Uncharted jest Mumia (trylogia). Nawet główny bohater humorem przypomina Drake. Po za tym to dobre kino przygodowe.
Opublikowano 22 października 200915 l wszystko widzialem. najlepszy jest Skarb Narodow. Mumia za to najlepsza 1 czesc, reszta juz odstaje.
Opublikowano 22 października 200915 l widzialem. kurcze, chyba trzeba poczekac na tej klasy film, az zostanie nakrecony i trafi do kin.
Opublikowano 26 października 200915 l Goonies!!! Czy jest jeszcze ktos, kto nie ogladal tegoz klasyka? Malo kto wie, ze gral tam mlody Bartezoo:
Opublikowano 28 października 200915 l cos o klepaniu po maskach. Rozumiecie uliczne walki,od zera do fightera cos w stylu fighting i blood and bone.
Opublikowano 28 października 200915 l Fight Club, w sumie to słabsze od podanych przez ciebie i nie do końca tylko o klepaniu ale można go podciągnąć pod twoje wymagania.
Opublikowano 28 października 200915 l cos w stylu fighting i blood and bone. Fight Club, w sumie to słabsze od podanych przez ciebie czuję ostre dissy w powietrzu
Opublikowano 28 października 200915 l Never Back Down (Po prostu walcz), choć to średniawe jest chyba.
Opublikowano 29 października 200915 l No, nie ma startu do genialnego fighting i blood and bone. <ironia>
Opublikowano 30 października 200915 l widzialem wszystko o czym wspomnieliscie ;] Fighting ssie ale blood and bone mi sie podobal