tk___tk 4 795 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Takie filmy jak na przykład "One Flew Over the Cuckoo's Nest" <facepalm> Cytuj
Michas 0 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Michas, czytaj uwazniej. Ja szukam jakiegoś na maxa lekkiego, zabawnego filmu. Ale takiego lekkiego jak piórko, że się ogląda i banan sam sie pojawia na ryjcu. A to pszepraszam ale kolega Noname pisał że szuka filmów które w całości dzieją sie w psychiatryku a nie pisał że mają być lekkie i strawne.Tytuły przez niego podane nic mi niemówią oprócz K-pax więc nie wiedziałem że to ma być coś lekkiego. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 (edytowane) fail Edytowane 7 lutego 2010 przez Dud.ek Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 6 lutego 2010 Autor Opublikowano 6 lutego 2010 Michas, czytaj uwazniej. Ja szukam jakiegoś na maxa lekkiego, zabawnego filmu. Ale takiego lekkiego jak piórko, że się ogląda i banan sam sie pojawia na ryjcu. A to pszepraszam ale kolega Noname pisał że szuka filmów które w całości dzieją sie w psychiatryku a nie pisał że mają być lekkie i strawne.Tytuły przez niego podane nic mi niemówią oprócz K-pax więc nie wiedziałem że to ma być coś lekkiego. Eeee, kepasa? Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Poszukuję coś podobnego do Oz, the Wire, Sopranos. Nie koniecznie w tej tematyce ale chodzi mi o serial który pozamiata jak ww. Cytuj
Noname 0 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Filmy, jakich szukam nie muszą być lekkie i przyjemne, jestem jak najbardziej za klimatem depresyjnym, ciężkim i dusznym z tym, że niestety nie mogę znaleźć takowych filmów. Tak więc może jakieś dramaty psychologiczne, mocne, wstrząsające, głębokie, trudne, o chorych psychicznie, samobójcach, ćpunach. Domyślam się, że ciężko coś w takim stylu poszukać, niemniej może teraz po rozszerzeniu kryteriów ktoś coś da rade polecić. Z góry dzięki za odpowiedzi wszelkie. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 7 lutego 2010 Autor Opublikowano 7 lutego 2010 Requiem for a Dream pewnie widziałeś. Polecam inne filmy Aronofoskiego albo "Run Lola Run". Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Trainspotting polecam, albo Wrestlera. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Może Więzień nienawiści / American History X Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Filmy, jakich szukam nie muszą być lekkie i przyjemne, jestem jak najbardziej za klimatem depresyjnym, ciężkim i dusznym z tym, że niestety nie mogę znaleźć takowych filmów. Tak więc może jakieś dramaty psychologiczne, mocne, wstrząsające, głębokie, trudne, o chorych psychicznie, samobójcach, ćpunach. Domyślam się, że ciężko coś w takim stylu poszukać, niemniej może teraz po rozszerzeniu kryteriów ktoś coś da rade polecić. Z góry dzięki za odpowiedzi wszelkie. nieodwracalne Cytuj
Gość IKIR4TOS Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 dajcie jaką dobrą przygodówkę - cuś jak Uncharted Cytuj
Gość IKIR4TOS Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Coś mniej znanego? przecież to każdy kretyn już widział Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 No wiem, wiem ale nic nie pisałeś oprócz a te są najbardziej znane ;]. "Sześć dni, siedem nocy" z H. Fordem to przygodówka trochę w stylu Uncharted. Ale to również znany film. Cytuj
Gość IKIR4TOS Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Tego nie znam, to nie to co leci co miesiąc na tvn? xD ok thx. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 szukam czegos w klimatach komedii Interstate 60 czyli- lekko smiesznie i z jakims przeslaniem. Pomoze ktos? Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 dajcie jaką dobrą przygodówkę - cuś jak Uncharted http://krwawy.diament.filmweb.pl/f200092/Krwawy+diament,2006/opisy Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Jestem po Paranormal Activity, imo rewelacja. Ciary przechodzily mnie az milo. Aktualnie w planie mam Blair Witch Project ( nie ogladalem, przepraszam ), co jeszcze mozna w tym stylu obejrzec? Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Jestem po Paranormal Activity, imo rewelacja. Ciary przechodzily mnie az milo. Aktualnie w planie mam Blair Witch Project ( nie ogladalem, przepraszam ), co jeszcze mozna w tym stylu obejrzec? The Fourth Kind Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Oprócz Paranormal Activity masz jeszcze Paranormal Entity produkcji Asylum. I chyba pierwszy raz lepiej to wypada od oryginału. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 znacie coś podobnego do K-Paxa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi