Gość Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 nie do końca horror, bo pomieszany z science fiction, ale obczaj attack the block - dobry, zabawny i brytyjski Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 lipca 2013 Opublikowano 26 lipca 2013 (edytowane) Cockneys vs. Zombies jest nowy (2012) i jeśli szukasz brytyjskiego horroru komediowego to nie da się lepiej trafić. NO I GRA TAM BRICK TOP ZE SNATCH Edytowane 26 lipca 2013 przez mate5 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 czekam jeszcze na inne propozycje. wzięło mnie też ostatnio na coś w stylu Project Monster (Cloverfield). Ogladałem Wojne Światów, itp. chodzi mi o tego typu filmy z duzym rozmachem, Godzille odpadają bo oglądałem. Najczarniejsza godzina 3d to coś w tym stylu? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 Najczarniejsza godzina to jest dla mnie średniak taki 4-5/10. Raczej nie warto, aczkolwiek pomysł był nawet nawet. 2012? Pojutrze? Dzień Niepodległości? Chodzi Ci o filmy katastroficzne czy coś w ten deseń? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 lipca 2013 Opublikowano 28 lipca 2013 czekam jeszcze na inne propozycje. wzięło mnie też ostatnio na coś w stylu Project Monster (Cloverfield). Ogladałem Wojne Światów, itp. chodzi mi o tego typu filmy z duzym rozmachem, Godzille odpadają bo oglądałem. Najczarniejsza godzina 3d to coś w tym stylu? Widziałeś wszystkie 28 + 2 filmy o Godzilli? Nieźle. Szukam dobrego filmu gangsterskiego spoza euroatlantyckiego kręgu kulturowego (najlepiej z Azji). Noc, neony, dużo przemocy, ale mało zabójstw i broni palnej. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 (edytowane) 2012? Pojutrze? Dzień Niepodległości? Chodzi Ci o filmy katastroficzne czy coś w ten deseń? Chodzi mi raczej o filmy science-fiction, katastroficzne, z dużym rozmachem jak cloverfield. Z czymś paranormalnym itp. W cloverfield fajna była scena, gdy żołnierze w ciemnopomarańcxowym oświetleniu napierali na bestię (przypomniało mi to MW2 tak btw). Duży rozmach, walące się budynki, ogromna bestia itp. Wojna Światów też wpasuje się w moje gusta. Widziałeś wszystkie 28 + 2 filmy o Godzilli? Nieźle. No wiadomo że nie wszystkie, bo tych starych nie ruszałem, ale z tych nowych owszem. Zresztą trochę mi się to przejadło. Edytowane 29 lipca 2013 przez c0r Cytuj
Dud.ek 2 049 Opublikowano 29 lipca 2013 Opublikowano 29 lipca 2013 czekam jeszcze na inne propozycje. wzięło mnie też ostatnio na coś w stylu Project Monster (Cloverfield). Ogladałem Wojne Światów, itp. chodzi mi o tego typu filmy z duzym rozmachem, Godzille odpadają bo oglądałem. Najczarniejsza godzina 3d to coś w tym stylu? Super 8 / Pacific Rim Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 31 lipca 2013 Opublikowano 31 lipca 2013 Odpuść sobie Darkest Hour, co na początku wydaje się strzałem w dziesiątkę za chwilę okazuje się rzutem daleko obok tarczy. Nie polecam. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Co polecicie z filmów przygodowych w stylu Indiany Jonesa/Skarbu narodów/Bibliotekarza? Coś takiego przygodowego z motywem skarbów, takie dobre filmidło na popołudnie. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 (edytowane) Dobry, zły i zakręcony Mumia 1,2,3? Edytowane 11 sierpnia 2013 przez Guernica Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Sahara z Matthew McConaughey'em i Penelope Cruz (lekko w stylu Uncharted) ewentualnie serial Relic Hunter z Tia Carerre (taki miks Larry z Indianą). Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 11 sierpnia 2013 Szukam pozytywnie walniętych filmów animowanych typu Mój Sąsiad Totoro Dziwaczne stworki, dziwaczne sytuacje itd. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 @Guernica @Farmer Oglądałem. Tylko Sahary nie, ale to sprawdzę. A jakieś filmy o baseballu/koszykówce w czasach głębokiego rasizmu w USA? Czyli np. ktoś tworzy czarnoskórą drużynę w kosza/zatrudnia gracza w baseballu w czasach gdy czarnoskórzy są poniżani i w ogóle. Granie bark w bark czarny z białym. Coś w stylu nowego "42" albo Droga sławy. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 jakie polecacie filmy z tego roku które wszyszły już na DVD? Cytuj
wozek 77 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Szukam pozytywnie walniętych filmów animowanych typu Mój Sąsiad Totoro Dziwaczne stworki, dziwaczne sytuacje itd. caly Miyazaki Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Szukam pozytywnie walniętych filmów animowanych typu Mój Sąsiad Totoro Dziwaczne stworki, dziwaczne sytuacje itd. obczaj wszystkie filmy studia ghibli , większość jest w podobnych klimatach (czyli film rodzinny ale z mrocznymi elementami) http://pl.wikipedia.org/wiki/Studio_Ghibli#Filmy_Ghibli (sam wszystkich nie widziałem) powiem tylko że grobowiec świetlików to najsmutniejszy film jaki widziałem Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 jakie polecacie filmy z tego roku które wszyszły już na DVD? 42 Oblivion Drogówka Likwidator Gangster Squad To tak ode mnie polecam. Natomiast dużo świetnych jeszcze nie miało premiery DVD jak MoS, Iluzja, IM3, F&F6 czy Star Trek 2. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 13 sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 sierpnia 2013 Szukam pozytywnie walniętych filmów animowanych typu Mój Sąsiad Totoro Dziwaczne stworki, dziwaczne sytuacje itd. obczaj wszystkie filmy studia ghibli , większość jest w podobnych klimatach (czyli film rodzinny ale z mrocznymi elementami) http://pl.wikipedia.org/wiki/Studio_Ghibli#Filmy_Ghibli (sam wszystkich nie widziałem) powiem tylko że grobowiec świetlików to najsmutniejszy film jaki widziałem nom, dzisiaj będzie Ponyo wczoraj był Howl's Moving Castle, dosyć niezły. Cytuj
kotlet_schabowy 2 686 Opublikowano 13 sierpnia 2013 Opublikowano 13 sierpnia 2013 jakie polecacie filmy z tego roku które wszyszły już na DVD? The Place Beyond The Pines (Drugie Oblicze), tzn. w Polsce wyszedł w tym roku, bo USA 2012. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Opublikowano 16 sierpnia 2013 wczoraj obejrzalem Passion (2012) i potrzebuje czegos na odtrucie.. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Co polecicie z filmów przygodowych w stylu Indiany Jonesa/Skarbu narodów/Bibliotekarza? Coś takiego przygodowego z motywem skarbów, takie dobre filmidło na popołudnie. Milosc, szmaragd i krokodyl! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Takie klasyki to po kilka razy obejrzane. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Są jakieś fajne filmy rozrywkowe z arabami (terrorystami) w tle? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 A co? Chcesz się rozerwać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi