Opublikowano 6 czerwca 20159 l Zarzuciłem pierwszym lepszym linkiem z brzegu. Każdy tytuł z osobna można sobie na FW sprawdzić.
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Z postapo (z nutą cyberpunku) warto jeszcze zapoznać się z MARK 13 (Hardware):
Opublikowano 7 lipca 20159 l Zarzućcie mi szybko tytuły polskich filmów, które warto wywieźć za granicę. Chodzi mi zarówno o serious shit jak Idy, Róże i inne Smarzowskie, jak i perełki pokroju Dnia Świra czy Chłopaki nie płaczą. Starocie też mogą być. Warunek: dostępność w internetowej bibliotece.
Opublikowano 8 lipca 20159 l Co polecacie z filmów akcji z ostatnich ~5 lat? Tylko bez superbohaterów
Opublikowano 8 lipca 20159 l Zarzućcie mi szybko tytuły polskich filmów, które warto wywieźć za granicę. Chodzi mi zarówno o serious shit jak Idy, Róże i inne Smarzowskie, jak i perełki pokroju Dnia Świra czy Chłopaki nie płaczą. Starocie też mogą być. Warunek: dostępność w internetowej bibliotece. Hydrozagadka,Pociąg, Dług, Psy, Nóż w wodzie, Krótki film o zabijaniu, Salto, Popiól i Diament
Opublikowano 8 lipca 20159 l Wojciech Jerzy has i święta trójca: rękopis znaleziony w Saragossie, pętla i sanatorium pod klepsydrą.
Opublikowano 8 lipca 20159 l Zarzućcie mi szybko tytuły polskich filmów, które warto wywieźć za granicę. Chodzi mi zarówno o serious shit jak Idy, Róże i inne Smarzowskie, jak i perełki pokroju Dnia Świra czy Chłopaki nie płaczą. Starocie też mogą być. Warunek: dostępność w internetowej bibliotece. Koleżanko, a gdyby tak każdy chciał wywozić dobre filmy z Polski, to niedługo w kraju zostały by same szmiry. W ten sposób dobrych filmów zostałoby mniej dla nas. Polaków.
Opublikowano 9 lipca 20159 l z żuławskiego coś może. "opętanie" albo "diabła". chociaż to pierwsze trudno nazwać filmem polskim. a ty w ogóle chcesz to pokazywać komuś kto nie ogarnia polskiego?
Opublikowano 9 lipca 20159 l Co polecacie z filmów akcji z ostatnich ~5 lat? Tylko bez superbohaterów jeśli nie widziałeś, to oczywiście the raid, czyli prawdopodobnie najlepszy film akcji, jaki kiedykolwiek powstał
Opublikowano 10 lipca 20159 l Ong Bak > The Raid Ale oba super, tylko jeden trochę mniej. ong bak na zawsze w moim sercu, to był szał, nowa jakość, ale to stricte kino martial arts. natomiast raid jest bardziej action, jest tam wszystko - bijatyka, rzeźnia i strzelanina, wszystkie chwyty dozwolone, mega dynamika, choreografia, adrenalina. OSOM
Opublikowano 13 lipca 20159 l Ej jakis horror z tych nowszych ktory naprawde potrafi dac widzowi wycisk? Kreca jeszcze jakies dobre w ogole?
Opublikowano 13 lipca 20159 l Ej jakis horror z tych nowszych ktory naprawde potrafi dac widzowi wycisk? Kreca jeszcze jakies dobre w ogole? oculus? It follows? sinister?
Opublikowano 13 lipca 20159 l Mnie to juz chyba zaden horror nie przestraszy. Ogladam zawsze w nocy, 23-24 i przewaznie mnie nudza gdyz pol filmu jest o niczym, a dopiero potem cos sie zaczyna dziac ale wtedy to przewaznie wala jump scary i tyle. Licze na sinister 2, jak to nie wypali to ostatnia nadzieja jest obecnosc 2 w 2016.
Opublikowano 13 lipca 20159 l Nie słyszałem wcześniej o Oculus. Chętnie obejrzę Edytowane 13 lipca 20159 l przez chris85